Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Şimdi bu Rebuild 1.1 en son çıkan Evangelion mu? Eğer öyleyse bu adam taşak mı geçiyor? Ne yapıyo abi bu herif, çevirip çevirip aynı şeyi çizdiriyo millete, şaka mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yukarıda da yazdım 1.0 ve 1.1 arasında 100'den fazla sahne açısı/plan var. dümdüz önceki sürümle aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Asteroth said: Şimdi bu Rebuild 1.1 en son çıkan Evangelion mu? Eğer öyleyse bu adam taşak mı geçiyor? Ne yapıyo abi bu herif, çevirip çevirip aynı şeyi çizdiriyo millete, şaka mı lan bu? evet abi... evet... ama konu eva olunca işte izliyoruz ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sanat o asteroth; sen anlamamışsın. http://img229.imageshack.us/img229/6615/angst.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Thora - Rebuild of Evangelion 1.11 - You Are (Not) Alone 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Abicim baştan aşağı yeniden çizim olsa ne yazar yahu. Eyvallah Evangelion şimdiye kadar izlediğim en iyi anime de, bu adam bildiğin bokunu çıkarıp fanları istismar ediyor, bunun başka bir açıklaması yok. Devam ettir, olayların öncesini anlat, sonrasını anlat, arada cevaplanmamış soru varsa onları cevapla, kısacası "orjinal" bir şey yap be adam. "Ooo Evangelion'un yeni filmi geliyor!" diyosun, 100 tane yeni sahne açısı izliyorsun. Şahsi konuşmam gerekirse, ki muhtemelen bana katılan da çok olacaktır, Eva'yı sevme nedeni hiçbir zaman çizim kalitesi, sahne açıları falan değildi. "İyi tutturduk lan bunu, burdan ne kadar ekmek yesek kardır" diyor adam resmen, zerre saygım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi evayi sevme nedeni prizli fisli robottur abi herifler akulu araba yapiyo bunnar hala prizden cekiyo(nasil bi mantiksa bildigin priz ama bole ozel bi konnektor felan deil priz ve fis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bütün anime metaforlar üstüne zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 öyle deme ama o priz topraklı priz güzel priz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oofff çok pis trollencek konu (hiç sevmem evayı). ama yarın sınavm var vaktim yok trollemeye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 evini trollerim sencer git ders çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 herkesin eva'yı bir kere bile olsa illa ki seyretmesi lazım, gintama 150'ye katıla katıla gülebilmek için. (:P) madao gendo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aklimda bissürü irili ufakli sorular var. pm atsam cevaplicak olan var mı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 thora 720p'yi de çıkarmış... 1080p %90 gelmişken yapılmaz bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cevaplarız cevaplarız sen burdan sor da spoilerlı falan başka merak eden çıkarsa onlarda cevap bulsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 saol kaede. şu finallerden bi soluk alip bazı şeyleri tekrar izleyeyim. sorarım öyle güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 1080p si MUH-TE-ŞEM olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sorular eva01'in diğerlerinden tam olarak farkı ne ? (demon form dedikleri şekli de çok saglammış) ben hep anneye baglıyordum olayı ama değil sanki? S2 organların mevzusu ne bir de sekundo impakto'yu tam kavrayamadım. tabii seriyi hiç izlemeyen bi adamın soruları da bundan farklı olmaz ama nese bir de end of evangelion daki asuka ile shinji nin kavga sahnesi var böyle kahve falan dökülüyor. onu da tam kavrayamadım hehe yardımcı olursanız sevinicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 01 Rebuildde gördüğün kısımda 01 in diğer Evangelionlardan bir farkı yok. Daha sonradan öğrendiğin temel fark Adam değil Lilith bazlı olması. İçinde Shinjinin annesinin ruhu var. Bu yüzden oğlunun hayatı tehlikeye girince berserk oluyor. Demonformdan neyi kasttettiğini anlamadım ama s2 organı/motoru angelların sınırsız enerji kaynağı 2nd impact Haber olarak dünyaya söylenen antartikaya bir meteorun çarptığı. İşin esası seele nin dormant durumdaki adam ı dürtüklemesi. Adam uyanınca gezegendeki bütün lilith-based yaşamformlarını temizlemeye çalışıyor (yaratıcı ırkın kuralı o. Ya lilith ya adam based yaşam oluyor aktif olarak bir gezegende). Yaptığı at field antartikadakı buzları eritiyor dünyayı sel basıyor, yörünge oynuyor, mevsimler kayıyor vs Edit: EoE izlemeyeli çok oldu. Asuka/Shinji kavgasını hatırlamıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 thnx o zaman asuka'nın annesinden daha cok seviyor ikari'nin annesi çocunu. tamam ben daha farklı bir olayı var zannediyordum. demon form şey ya ikari nasil ulaşacam eva'ya derken eva uyanıyor sonra kanatlıya benzer bi şekil de yükseliyor ya. s2 ler gelip onu almadan önce. askerin birisi demon form diyo ondan öyle dedim. saol cevapların için. yalnız bu sefer de şöyle bişi aklima takildi hem lilith hem adam hayatta değil miydi onca zaman boyunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 asuka Asukanın annesi hayatteyken akıl sağlığını yitirince baya problem yaşıyor asuka çocukluğunda. Zaten EoE deki mp evalarla (akbaba gibin olanlar) olan kapışmaya kadar asuka ve 02 birbirlerini tanımıyorlar bile. kanatlı 01 EoE de o kanatların çıktığı sahneyi hatırladım da tetikleyen neydi tam hatırlamıyorum. Hatta o kanatlar sadece şekilli at fieldmiydi onu bile hatırlamıyorum tam olarak. shinji ile 01 max senkronizasyona ulaştıktan sonra 01 in aldığı gerçek form olabilir. Yakında gene izliyim EoE yi unutmuşum çok :> lilith/adam Lilith ile Adam aynı gezegende bulunabilir ama aynı anda aktif olamazlar. Yada ikisinden gelen lifeformlar aynı gezegende birlikte yaşıyamazlar. Dünyada lilith bazlı yaşam var. Adam ve Lilith ler gezegenlere yollanırken lance of longinuslar ile yollanıyorlar. Lance de kendi bilinci olan artifact gibi birşey. Adam ve Lilithi kontrol etmeye yarıyor. 2nd impactte seele adamı dürtükleyene kadar zaten lance ile kitlenmiş olarak suspended animationda duruyordu Adam efendi. O yüzden dünyada yaşam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çok saol kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=haPBfo4f4b4&fmt=22 http://www.youtube.com/watch?v=RzT2P90U9r4&fmt=22 oy oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kaede bu rebuild için herhangi bir ön izleme hazırlık gereklimi? Film ler vs ler? Kesin bir dünya bilgi vardır ama bakınamadım diğer postlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 önce dizisini izlesen daha güzel olur. Şu anda genel tahmin Rebuildin bi remake değil sequal olduğu yönünde. Ayrıntıları kaçırırsın ama aklına takılanları sorarsın burdan cevaplarız gene izleyebilirsin. Senin tercihin yani ama benim tavsiyem önce ilk 24 bölüm dizi üstüne End of Evangelionu izlemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar