EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Loli-pop said: işte ben turkiye sectim onu nasıl duzeltcem =( ps hardiske format atman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Xo said: öğrenci işi için şu tv nasıl ? xD malum ps3'e de para vericez :D http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=45178 Bunda HD tv özeliği yok yanlız! Sadece LCD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 var hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Turk markasi sanirim, Googleda aratinca sadece turk siteleri gosterdi ilginc... (ki UK`ye ayarli regional settings`im) TV`nin cozunurlugu 1366 x 768 yani HD Ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Vestel ürünü bahsettiğim ürün. özellikler ps3 için makul gibi görünüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben göremedim HD ready yada full HD ibaresi özelliklerde LCD-TFT tv dior sadece. Ama var diosanız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 32" 16:9 (82 Ekran) 1366x768 Çözünürlük 7000:1 Kontrast 500 cd/2 Parlaklık HD Ready HDMI 2 Scart Girişi S-VHS Girişi ve Komponent Çıkışı AV Girişi +Hp bağlantılı Fav aoudio line çıkışı Subwoofer, pc audio girişi, pc girişi (vga) Program sayısı 100 2d comb filtre 2x8r 10W Tft hoparlör 2x8W Rms (%10 Thd) Ses Çıkış Gücü Duvara Montaj Aparatı Hediyeli 2 Yıl Vestel Garantisi, Ücretsiz Montaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Oke gözden kaçmış! Bu durumda güzel vestelinde desteği var arkasında öğrenci evi için ideal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aman diyim vestel alınır mı yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bahsettiğim tv PAL sanırım. konsolu da PAL alıyorum o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 zate ntsc tv bulman zor türkiyede(tahtakalede falan anca). oyunlarda region yok ama filmlerde var pal alırsan hem o açıdan rahat edersin hemde ps3 ağırlığna yakın dönüştürücüyle uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bütün Tv ler genelde NTSC abi nası zor bulması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sallama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 C/P leme bari hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 multisistem olayından bahsediosun sanırım. o ayrı bide komple ntsc olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 samsung 223bw, ps3 için yeterlimidir? yoksa görüntü kalitesi normal tüplü televizyon kadar mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Azmodai said: 2 bin lira civarina guzel sony televizyonlari var (aviva miydi neydi, gayet guzel tvler) veya ayni fiyatta LG, Panasonic vs. tvleri alman da mumkundur. PS3 alacaksan kanimca 40gbliklardan al, hddiskini kendin daha sonra arttirirsin cok lazimsa. PS3'un tek sorunu da oyunlarinin asiri pahali olmasi bu asamada. Ben sahsen basa cikamayacagimi farkedip xbox aldim, oyun yonunden sikinti cekmiyorum, alternatif olarak tavsiye edebilirim, ama yok illa ps3 severim, icime o siner diyorsan da, oyun fiyatlarini goz onunde bulundurarak satin al. Ben garantili mal kullanmiyorum uzun zamandir, pek bi sikinti yasamadim, ama sans isi tabi bunlar. 40 GB lik ps3 yeterli olacaktir kanimca. Aviva ne lan, sigorta şirketi o. Avivasa Avivasa AviVAsa Vaio falan olmasın düdük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 odiflame said: samsung 223bw, ps3 için yeterlimidir? yoksa görüntü kalitesi normal tüplü televizyon kadar mıdır? HD değil sanırım, yeterli olmaz o yüzden. Yani HD olmayan televizyonla oynarsan sadece görüntü kalitesinden ödün vermiş olmuyorsun, böyle ekranda çıkan yazıları vs. okuyamıyorsun. Mesela GTAIV'de cep telefonuna mesaj geliyor, okumak için baya ekranın dibine girip çözmen gerekiyor, birbirine giriyor bütün harfler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sonuçta benim ekranım yeterlimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Değildir işte korkarım. HD değil yani, o yüzden yetersiz kalır. Yani oynarsın, ama aletten tam anlamıyla yararlanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xaenin said: Azmodai said: 2 bin lira civarina guzel sony televizyonlari var (aviva miydi neydi, gayet guzel tvler) veya ayni fiyatta LG, Panasonic vs. tvleri alman da mumkundur. PS3 alacaksan kanimca 40gbliklardan al, hddiskini kendin daha sonra arttirirsin cok lazimsa. PS3'un tek sorunu da oyunlarinin asiri pahali olmasi bu asamada. Ben sahsen basa cikamayacagimi farkedip xbox aldim, oyun yonunden sikinti cekmiyorum, alternatif olarak tavsiye edebilirim, ama yok illa ps3 severim, icime o siner diyorsan da, oyun fiyatlarini goz onunde bulundurarak satin al. Ben garantili mal kullanmiyorum uzun zamandir, pek bi sikinti yasamadim, ama sans isi tabi bunlar. 40 GB lik ps3 yeterli olacaktir kanimca. Aviva ne lan, sigorta şirketi o. Avivasa Avivasa AviVAsa Vaio falan olmasın düdük? bravia olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sony Bravia tv bizim darkrider bundan almıştı, ps3 te bağlamış gayet memnunum demişti. Özellik giriş çıkış konusunda problem yaşamazsın kesinlikle. Yeterli sayıda var. Bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bizde bu var: http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TL%20TB%2032C3005 Ama PS3 değil Xbox 360 bağlı. Televizyondan çok memnunum. Bence PS3 içinde güzel bir TV olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 elesso said: Xaenin said: Azmodai said: 2 bin lira civarina guzel sony televizyonlari var (aviva miydi neydi, gayet guzel tvler) veya ayni fiyatta LG, Panasonic vs. tvleri alman da mumkundur. PS3 alacaksan kanimca 40gbliklardan al, hddiskini kendin daha sonra arttirirsin cok lazimsa. PS3'un tek sorunu da oyunlarinin asiri pahali olmasi bu asamada. Ben sahsen basa cikamayacagimi farkedip xbox aldim, oyun yonunden sikinti cekmiyorum, alternatif olarak tavsiye edebilirim, ama yok illa ps3 severim, icime o siner diyorsan da, oyun fiyatlarini goz onunde bulundurarak satin al. Ben garantili mal kullanmiyorum uzun zamandir, pek bi sikinti yasamadim, ama sans isi tabi bunlar. 40 GB lik ps3 yeterli olacaktir kanimca. Aviva ne lan, sigorta şirketi o. Avivasa Avivasa AviVAsa Vaio falan olmasın düdük? bravia olmasın sakın? Sus lan sus hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar