Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni ps3 ve televizyon

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

32" 16:9 (82 Ekran)
1366x768 Çözünürlük
7000:1 Kontrast
500 cd/2 Parlaklık
HD Ready HDMI
2 Scart Girişi
S-VHS Girişi ve Komponent Çıkışı
AV Girişi +Hp bağlantılı
Fav aoudio line çıkışı
Subwoofer, pc audio girişi, pc girişi (vga)
Program sayısı 100
2d comb filtre
2x8r 10W Tft hoparlör
2x8W Rms (%10 Thd) Ses Çıkış Gücü
Duvara Montaj Aparatı Hediyeli
2 Yıl Vestel Garantisi, Ücretsiz Montaj
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Azmodai said:
2 bin lira civarina guzel sony televizyonlari var (aviva miydi neydi, gayet guzel tvler) veya ayni fiyatta LG, Panasonic vs. tvleri alman da mumkundur.

PS3 alacaksan kanimca 40gbliklardan al, hddiskini kendin daha sonra arttirirsin cok lazimsa. PS3'un tek sorunu da oyunlarinin asiri pahali olmasi bu asamada.

Ben sahsen basa cikamayacagimi farkedip xbox aldim, oyun yonunden sikinti cekmiyorum, alternatif olarak tavsiye edebilirim, ama yok illa ps3 severim, icime o siner diyorsan da, oyun fiyatlarini goz onunde bulundurarak satin al.

Ben garantili mal kullanmiyorum uzun zamandir, pek bi sikinti yasamadim, ama sans isi tabi bunlar. 40 GB lik ps3 yeterli olacaktir kanimca.

Aviva ne lan, sigorta şirketi o.

Avivasa
Avivasa
AviVAsa

Vaio falan olmasın düdük?
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
samsung 223bw, ps3 için yeterlimidir? yoksa görüntü kalitesi normal tüplü televizyon kadar mıdır?

HD değil sanırım, yeterli olmaz o yüzden. Yani HD olmayan televizyonla oynarsan sadece görüntü kalitesinden ödün vermiş olmuyorsun, böyle ekranda çıkan yazıları vs. okuyamıyorsun. Mesela GTAIV'de cep telefonuna mesaj geliyor, okumak için baya ekranın dibine girip çözmen gerekiyor, birbirine giriyor bütün harfler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Azmodai said:
2 bin lira civarina guzel sony televizyonlari var (aviva miydi neydi, gayet guzel tvler) veya ayni fiyatta LG, Panasonic vs. tvleri alman da mumkundur.

PS3 alacaksan kanimca 40gbliklardan al, hddiskini kendin daha sonra arttirirsin cok lazimsa. PS3'un tek sorunu da oyunlarinin asiri pahali olmasi bu asamada.

Ben sahsen basa cikamayacagimi farkedip xbox aldim, oyun yonunden sikinti cekmiyorum, alternatif olarak tavsiye edebilirim, ama yok illa ps3 severim, icime o siner diyorsan da, oyun fiyatlarini goz onunde bulundurarak satin al.

Ben garantili mal kullanmiyorum uzun zamandir, pek bi sikinti yasamadim, ama sans isi tabi bunlar. 40 GB lik ps3 yeterli olacaktir kanimca.

Avivasa
Avivasa
AviVAsa

bravia olmasın sakın?
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
Xaenin said:
Azmodai said:

Avivasa
Avivasa
AviVAsa

bravia olmasın sakın?

Sus lan sus hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...