PhysX Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 islama sahip çıkarken dinsiz damgası yemekten bıktım. laf anlatıyorum anlamıyorlar 2 gün sonra durmak yok yola devam.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Masticore said: Nerde hazreti Muhammed zamanında ki müslümanlar nerde şimdi ki müslümanlar. İnsana insan gibi davranırlardı. Puta tapanları müslüman olmak için zorlamazlardı şimdi yaptıkları gibi kafasını kesmezlerdi. Yalan. Paganlar Müslümanlarca ağır kıyımlara uğratılmışlardır, İslam 1-2 uzak doğu ülkesi hariç heryere kılıçla girmiştir.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Yalnız ben ne demişim lan ilk mesajda ahuahuahua :D:D alakası yok konuyla.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 istanbul aydın üniversiteside neymiş, her gün yeni yeni okullar türüyor..
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yuh demek az gelir heralde su yazılanlara bakılırsa içindeki hitlerleri çıkaran insanlar dolmuş doluşmuş. küfür edeninde mi istersin, zencilik doguştan gelenbişidir türban degildir mi dersin,(eger zencilik degiştirilebilir bişi olsaydı farkedermiydi) sıkmabaşa az bile yapmışlar mı dersin. bu insanlar gerçek hayatta nasıl insanlarlar acaba.başkasının nefretinden kendi varlıgını oluşturan insanlar. bu nefretlerini sokakta dökemeyen gizli faşistler. eger bu davranışı hala haklı bulan varsa,yarın öbürgün aynısını o yaptıkları yaparlarsa hiç şaşırmasınlar. ama yapmazlar.yapmak isteselerdi çoktan yaparlardı zaten. kendi bataklıgınızda bogulun. biraz merhamet duygusu olsun diyicem ama merhamete en çok muhtaç olanlarda sizlersiniz malesef.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fightersfight said: arkadaşım recall,türkiyenin şuanki durumundan bahsediyoruz niye googledan arattıgın şeriat ülkeleri resimlerini koyuyorsun güzel kardeşim. E sen niye 1950'de ki fotoyu koyuyorsun? Susup oturacaksın. Ayrıca siyahların okula girmesi ile türbanı aynı kefeye koyuyorsan GERİZEKALININ ÖNDE GİDENİsin. Bıktım bu beyinsizlerle uğraşmaktan be. IQsuz bebeler.
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 LathspeLL said: fightersfight said: arkadaşım recall,türkiyenin şuanki durumundan bahsediyoruz niye googledan arattıgın şeriat ülkeleri resimlerini koyuyorsun güzel kardeşim. E sen niye 1950'de ki fotoyu koyuyorsun? Susup oturacaksın. Ayrıca siyahların okula girmesi ile türbanı aynı kefeye koyuyorsan GERİZEKALININ ÖNDE GİDENİsin. Bıktım bu beyinsizlerle uğraşmaktan be. IQsuz bebeler. 2sinin arasındaki benzerligi göremiyorsan ki görmüyorsun fanatikliginden. ayrıca bu küfür ve hakaretlerin hiçbir anlam ifade etmiyor farkındaysan ben sana etmiyorum,hiçbir işime yaramaz çünkü zaten karşılassak edemessin biliyorum.küfür etmiyeceksen konuş.salyaların sıçramasın yanlız bilgisayarına.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Recall06 said: yahu takan taksinda, bu tarikatlarin ugrunda takmasin.. inanin sorun turban veya dini inanis degil.. insanlari belli dini konulari kullanarak baski altinda tutmak veya tahrik etmek.. bunlar kitle yonetimi yontemleri.. birgun hepsi bitecek onemli olan bizim gormemiz degil gelecek nesillerin gormesi.. bu ulke TUM ISLAM ALEMINE HUKUMDARLIK ETTI.. zaman sabir zamani sira bize gelicek ama biz gene bize yakisr sekilde halledicez sorunlari... ISLAMA SAHIP CIKIN KAPTIRMAYIN TARIKATLARA SEYHLERE... cozum sahip cikmakla baslar.. rep
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 helal olsun siyah insanlarla türbanlılarda karşılaştırılmış ya daha ne iyim onlarada arabic turkish diyelim bari bizde
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Birbiri ile alakası dahi olmayan 2 resmi karşılaştırmanın bize bir faydası yok. Sadece provakasyon.
Öne çıkan mesajlar