Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Galatasaray (02.03.2008 saat:19:00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız bu hafta 3 maç 1-1,3 maç 0-0 bu maç da böyle biterse 3 maç da 1-0 bitmiş olacak.TSL kuponu yapsam hepsini alt oynasam güzel olurmuş.Ne kısır bir lig ya,gol olcak diye ödü patlıo takımların.
Mesaj tarihi:
valla ben alt oynadım bu maça zaten.
bjkliyim ama gs gol atamayan bi takım. beşiktaşın defansı ne kadarda ii olmasa atamazlar düşüncesi ile alt oynadım direk.
Mesaj tarihi:
kermit said:
valla ben alt oynadım bu maça zaten.
bjkliyim ama gs gol atamayan bi takım. beşiktaşın defansı ne kadarda ii olmasa atamazlar düşüncesi ile alt oynadım direk.

gs gol atamayan takım? lolz.
tbr bjk, hakettiler.
Mesaj tarihi:
Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor..
Mesaj tarihi:
Bonjo said:
Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor..

Tabi BJK da GS de F5 e çakınca kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaparsınız artık...
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Galatasaray'ın yarıştan kopacağını sanmam. Şu an hala zirve kafa kafaya, 3 takım da şampiyonluk mücadelesi yapar.
Mesaj tarihi:
Khelben said:
Bonjo said:

Tabi BJK da GS de F5 e çakınca kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaparsınız artık...

ahahah balonunu yesinler , samiyende bide biz çakınca gelirsiniz kendinize hakem makem alamaz bu sefer elimizden...
Mesaj tarihi:
peki,

sataşıcak bi laf bulamıyınca balona sataş bonjo np, eğleniver cnm.

6s , f5 ve 8jk yarıştan kopmaz, sivas son haftalara doğru kopar, f5 , 8jk ve 6s maçlarını kaybeder 6s maçı berabere de bitebilir.

ha bide bonjocm hakem olayından hala sıkılmadınız dimi.. ah ah..
Mesaj tarihi:
Khelben said:
peki,

sataşıcak bi laf bulamıyınca balona sataş bonjo np, eğleniver cnm.

6s , f5 ve 8jk yarıştan kopmaz, sivas son haftalara doğru kopar, f5 , 8jk ve 6s maçlarını kaybeder 6s maçı berabere de bitebilir.

ha bide bonjocm hakem olayından hala sıkılmadınız dimi.. ah ah..

hayret 6s ler , 8jk ler ben 5 e kadar saymayı biliyorsun sanmıştım , takdir ettim..
  • Yeni Oluştur...