Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 maçı kaybedersek : 1. Beşiktaş...... 52 2. Galatasaray... 51 3. Fenerbahçe.... 51 4. Sivasspor..... 51 5. Kayserispor... 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Yalnız bu hafta 3 maç 1-1,3 maç 0-0 bu maç da böyle biterse 3 maç da 1-0 bitmiş olacak.TSL kuponu yapsam hepsini alt oynasam güzel olurmuş.Ne kısır bir lig ya,gol olcak diye ödü patlıo takımların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 valla ben alt oynadım bu maça zaten. bjkliyim ama gs gol atamayan bi takım. beşiktaşın defansı ne kadarda ii olmasa atamazlar düşüncesi ile alt oynadım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 fıtık olacam fıtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bjk yendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 gg. bjk 4 yıl sonra lider. hala şampiyonluğun en büyük adayıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kermit said: valla ben alt oynadım bu maça zaten. bjkliyim ama gs gol atamayan bi takım. beşiktaşın defansı ne kadarda ii olmasa atamazlar düşüncesi ile alt oynadım direk. gs gol atamayan takım? lolz. tbr bjk, hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bencede gs gol atamayan takım değil, hakan şükür gol atamayan forvet. 1 atıp 10 kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 gol atamayan gs nin averajı bjk nin iki katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bonjo said: Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor.. Tabi BJK da GS de F5 e çakınca kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaparsınız artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 KosPer said: 1-0 olsun bizim olsun.bjk alır. like i said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bonjo said: Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor.. Galatasaray'ın yarıştan kopacağını sanmam. Şu an hala zirve kafa kafaya, 3 takım da şampiyonluk mücadelesi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Khelben said: Bonjo said: Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor.. Tabi BJK da GS de F5 e çakınca kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaparsınız artık... ahahah balonunu yesinler , samiyende bide biz çakınca gelirsiniz kendinize hakem makem alamaz bu sefer elimizden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 khelben f5 yazıcaksan 6s de yaz abisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 talu hic degismemissin bravo F5 nedir ya utan lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 peki, sataşıcak bi laf bulamıyınca balona sataş bonjo np, eğleniver cnm. 6s , f5 ve 8jk yarıştan kopmaz, sivas son haftalara doğru kopar, f5 , 8jk ve 6s maçlarını kaybeder 6s maçı berabere de bitebilir. ha bide bonjocm hakem olayından hala sıkılmadınız dimi.. ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 khelben ünlemin güzelmiş abandım kusura kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 geffen said: khelben f5 yazıcaksan 6s de yaz abisi.. 8jk de yazalım kardeş kardeş konuşalım oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Wendigo said: talu hic degismemissin bravo F5 nedir ya utan lol! ya Can boşver ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Khelben said: peki, sataşıcak bi laf bulamıyınca balona sataş bonjo np, eğleniver cnm. 6s , f5 ve 8jk yarıştan kopmaz, sivas son haftalara doğru kopar, f5 , 8jk ve 6s maçlarını kaybeder 6s maçı berabere de bitebilir. ha bide bonjocm hakem olayından hala sıkılmadınız dimi.. ah ah.. hayret 6s ler , 8jk ler ben 5 e kadar saymayı biliyorsun sanmıştım , takdir ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hayat sürprizlerle dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 iyi yenmişiz. izlemedim de hakem felan varmıydı ağlatıcak bi durum böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yok temiz yendik. zevksiz maçtı ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar