Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Galatasaray (02.03.2008 saat:19:00)

aytimania

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:
Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor..

Tabi BJK da GS de F5 e çakınca kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaparsınız artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Nobre bjk da olmasına rağmen hala seviyorum bu adamı , her maç takıyor gs a..Maçı hakeden kazandı , bjk ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacağı gözüküyor..

Galatasaray'ın yarıştan kopacağını sanmam. Şu an hala zirve kafa kafaya, 3 takım da şampiyonluk mücadelesi yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
Bonjo said:

Tabi BJK da GS de F5 e çakınca kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi yaparsınız artık...

ahahah balonunu yesinler , samiyende bide biz çakınca gelirsiniz kendinize hakem makem alamaz bu sefer elimizden...
Sosyal ağlarda paylaş

peki,

sataşıcak bi laf bulamıyınca balona sataş bonjo np, eğleniver cnm.

6s , f5 ve 8jk yarıştan kopmaz, sivas son haftalara doğru kopar, f5 , 8jk ve 6s maçlarını kaybeder 6s maçı berabere de bitebilir.

ha bide bonjocm hakem olayından hala sıkılmadınız dimi.. ah ah..
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
peki,

sataşıcak bi laf bulamıyınca balona sataş bonjo np, eğleniver cnm.

6s , f5 ve 8jk yarıştan kopmaz, sivas son haftalara doğru kopar, f5 , 8jk ve 6s maçlarını kaybeder 6s maçı berabere de bitebilir.

ha bide bonjocm hakem olayından hala sıkılmadınız dimi.. ah ah..

hayret 6s ler , 8jk ler ben 5 e kadar saymayı biliyorsun sanmıştım , takdir ettim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...