Overseer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bu oyun mart sonunda çıkmıyomuydu yav? Beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 2-3 saat oynadım ama cidden çok hoş olmuş. Bir kere ilk defa kendimi bir şehirde hissettim. GTA'daki gibi kutuların arasında değil, her biri ince ince işlenmiş yapılar arasında dolaşmak bambaşka bir duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 PrudenT said: oynarsın tabi sorman hata artistik için yazmışsın hatta :d ne alaka be hehe. adam 7900gs yazmış, 8800ultra yazmamış ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kendisinde fx 5200 vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Hayret bişi aylar önce sendit mail atmıştım nezaman çıkar diye bana önsipariş maili yollamışlar? Oyun offical olarak çıkmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hyr off. olarak çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 dreagloth said: kendisinde fx 5200 vardır? eğer hala fx 5200 kullanıyorsa "gitsin şu köşede intihar etsin" 7900 gs kullanan birisine "artislik yapma lan" demesi çok ayıp. hadi "sli 8800 ultra ile oyunu çalıştırabilir miyim" diye sorsa anlıycam da, öteki türlü "artislik yapıyorsun, çok iyi sanatçısın" felan dememesi lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 PrudenT said: bone sana gereken cevap verilmiş pas geçiyorum :P nuffsaid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ya adam ciddiye almadı takıldığımızı farketti sen ciddiye alıyorsun hey allam bone :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Kudüse şu ana kadar girebilen yok sanırım, millet bayrak filan toplayıp zaman geçiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bölüm Kuralları: said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin [ ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), torrent] verilmesi veya istenmesi yasak. Haliyle crackden doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sistem gereksinimleri vahsiymis. onun yerine 500 liraya xbox alin sabaha kadar atin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bone said: PrudenT said: oynarsın tabi sorman hata artistik için yazmışsın hatta :d ne alaka be hehe. adam 7900gs yazmış, 8800ultra yazmamış ki :) Performans GeForce kartlarda genel olarak 2. rakamdan anlasiliyor. 7900GS 8800GS altinda cok da ezilen bir kart degil, ki su an 8800 serisi üst seviye kartlar arasinda. 7900GS, 7900 serisinin en alt seviye karti olmasina ragmen su an icin kötü bir kart degil yani. Karsindaki kisi ekran kartini son zamanlarda almamissa gayet de hava atilabilecek bir kart. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Soyunuzdaki anılara giden makina falan çıkarmayacaklardı yaw (td) Direk Prince Of Persia gibi olacaktı. Oyunların içine etmekte ubisoft gibisi yok zaten. PoP'da da aynısı oldu, 2. oyun mükemmeldi, öldüğünüzde gelen o game over arayüzü şu ana kadar bi oyunda gördüğüm en süper game over şeysidir :D Rock-oriental mix müzikler olağanüstüydü zaten. Sonra 3.de içine ettiler oyunun. 1.sini hiç oynamadım bilmiyorum nasıldı, bebe oyunu falan diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 üçüncü de gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 2.nin yanında çok baştan sağmaydı be abi. Ya da oyunun hedef kitlesini 6-10 yaş olarak değiştirmek istediler heralde. Loading ekranlarında bile akan o kan (:P) ,dövüş sistemi hele yanlış hatırlamıyorsam Asha's Fury diye bi combo vardı ne harekketti yaw :D, o gothic;karanlık atmosfer, geçmiş-gelecek arasında gidip gelmeler, dahakayı sürekli ensende hissetmen, 200 çeşit kılıç,balta,hançer,gürz,mızrak kullanabilmen.. Bir de 3.yü düşün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 en iyisi 3 tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 2'yi çok az oynadım da, 1 nasıl çocuk oyunu ya ? bunu diyen kaç yaşındaydı ki prince of persia 1 çıktığında ? yani kusura bakmayın da bir çoğunuz 2000'den önce prince of persia yı oynamamıştır, ilk gördüğümde oyunu 6 yaşındaydım henüz, oyunun adını prens ten öte söyleyemiyordum. bu anlamda bakarsan bebe oyunu. ama forumun yaş ortalamasından büyük biri olarak söylüyorum, prince of persia ya bebe oyunu diyebilmek için ya cahil olmak gerekir, ya da 70'lerde doğmuş olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hayır fizban yanlış anladın son üçlemenin birincisinden bahsediyor arkadaş. yani pop3 pop4 ve pop5ten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hehe evet onlar çocuk oyunuydu ok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 100 bin milyon tabe kombolardan 2 sini ezberlemek bile kafa karıştırıcıyken PoP oynamanın benim için aldığı hali hayal edin...En azından bu oyunda mantıklı ve kolay bellenebilen hareketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Baya keyifli oyun DX10 da tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben de simdi yukledim, bayagı hosuma gitti ya... yalnız direk autorun'dan play yaptım o yuzden dx10 actı mı acmadı mı anlamadım ? bilgisayar destekliyor dx10'u grafikler de bayagı uberdi yani... yalnız su cutscene leri gecmenin bi yolu yok mu ya ? her save cutscene in basında her oynayısta yarım saatlik cutscene'i tekrar izletiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar