Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ShadowFury said: Sorunu düzgün anlatamamıştım, ss yle gösteriyim yer 1. gözetleme kulesinin yanı. gec olcak ama, ekran karti cok isindigindan oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 arkadşlar Thief serisi de mi ubisoftun'du ? assassins creed de gece oynayış, ok kullanma ve cesetleri sürükleyerek ortadan kaldırma olmayışını ben buna bağladım. ve eğer thief 4 ü çıkartamyı düşünmüyolarsa assassins creed 2 de bütün bunları istiyorum, yoksa çok üzülürüm.. hem zaten thief vs assasins creed piyasayı böler. iki oyunu tümder birleştirmek en güzeli olur bence. hatta bu sefer gölgelerde saklanma vs ile oyuna bir de inventory olayı gerlise 10 numara olur. ancak diğer bir sıkıntı da şu. 2. oyunda da yine eski çağlara döndüğümüz vakit hikaye biticekmiş gibi geliyo bana. o noktada da, gelecekten devam etmek çook güzel olurdu ama bu seferde splinter var ellerinde yavaş gelecekten assassin olark devam ettirsinler :( ama gönlüm istiyoki, thief + splintercell + assasinss creed tümnden birleştirsinler (hihoha), makineye bağlanınca assasins creeed + thief, makineden kalkınca splinter takılalım off dioarum. 10 DVD lik yapsınlar oyunu, ben 6 ay oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Thief 1-2 Looking Glass Studios tarafından yapılıyor. Thief 3 Ion Storm tarafından yapılıyor. Hepsinin yayımcısı da Eidos herhalde. Yada ilk 2 Eidos, 3. Ubi. Tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 üçü de eidos =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya bu ismi D ile başlayan şehre 2. gidişimde bütün view pointleri almama ramen save citizen dışında bir görev çıkmadı haritada ama o şehirde birisini öldürmem gerektiğini biliyorum. Yani işte patron bana 3 tane isim verdi 3 şehir verdi. Tek tek öldür gel dedi ama işte bu şehire girdim açtım tüm pointleri ama tek bir sorgulama kulak dinleme pickpocket falan yok haritada. Kendim mi bulucam eagle visionla nedir bunun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Büroya gidip görevi aldin di mi?(Her şehrin kendi bürosu var önce görevi o büronun liderlerinden alman gerekiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu oyuna bi ben alışamadım nasıl rezil bir kontrolü vardır pc için değil konsoldan çakma oyunlardan bi grafiği güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oyunda güzelmiş yav 1 haftadır arkadaşın pc sinde sabahlıyoruz :F kontrollere alışınca güzel de ben de bir türlü zıplama olayına alışamadım zıplama derken duvara atlama tırmanma fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2 saatte kendini harcayan bi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ya hep aynı şeyleri yapıyorsun çok bayıyo, bi de PC nasıl bilemem de xbox'da sesler fazlasıyla boğuk diyaloglardan hiçbirşey anlayamıyorum. Altyazı seçeneği de koymuşlar. Hayır İngilizce bilmesem içim yanmayacak bilip de duyamayıp olayları anlayamayınca oyunun ömrü 20 saat kısaldı direk benim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben bunu arkadaşın pc de oynamıştım bi miktar, çabuk bayıyo yau. senaryonun başı etkileyici ama surlardan odunları bırakma sahnesi falan. ara demolar vs güzel ama oyunun kendisi bayıyo yani paso hopla zıpla adam kes :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Haritanın görünmeyen yerlerine gidilebilyomuş da ben çakozlamamıştım onu. Oralara gidip yeni bir view point almak gerekiyomuş sora açılıyo hepsi. Bir de bi soru daha. Sondan önceki adamı keserken yani şu gemideki adam var ya o işte , Şu suyun içindeki çubuklardan atlaya atlaya gidiyoruz ya orda benim mal sürekli suya atlıyo. Nasıl yapıcaz orayı? Yani checkpoint te çok geride sürekli aynı guardları kesiyorum geliyorum denizdeki çubuklara atlaya atlaya bi kule var okcu var onu kesyiorum. Sonra küçük kayığa atlıyorum ondan tekneye geçiyorum. Sonra çubuğa atlıyorum bi dahakine atlarken cuuuup denize. Ondan önce de denize atladığı oluyo bazen de en son buraya gelebildim. Nasıl yapmam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben en sağdaki sura gittim oraya tırmandım ordan bıçak sallamaya başladım... zaten karşında koskoca bi sahil var, istediin çubuu kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu tür oyunları konsolda oynamayı tercih ediyorum. xbox 360'da oynamıştım beğenmiştimde. fakat sistem gereksinimleri baya bi abartılıymış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi çubuk varda çubuğu gösterip atlıyorum bu mal suya atlıyo deliricem ya :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çubuk uzakta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok abi dibimde normal sıralı hatta öndekine atlayınca suya dalıyo mal gibi yatara sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bug olabilir edit: başka bi yol dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şimdi bitirdim. lost un bütün bölümleri cıksın oyle izlicem zihniyetinde bi insana yapılmamalıydı bu son. tamamen hazırlıksız yakalandım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 selam oyunun orjinalini almama rağmen. jerusalem de patron bize öğüt verirken oyun takılıyor. (o sırada 2 adam bizi tutuyor falan) bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan varmı? bi oynayamadım oyunu yardım edip pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 patch falan yap bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar