Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Arkadaşlar istanbulda ramen yapan bir yer warmı? Varsa nerede var özellikle anadolu tarafında ama avrupa da olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 wagamama mi neyse adi, kanyonda. istiklale de aciliyodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ne oldu çok mu naruto izledin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 naruto-kuuuuuuuuuuuuuuuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sakuraaa-chaaan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Naruto ichirakuya gidip yaklaşık 260 bölümdür ramen yiyp kaseyi kafaya diker olunca ister istemez çok canım çekti bi o kadar da merak ettim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 wagamamada var en düzgünü, biraz pahalı ama iyi yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Peki hazır ramenleri karfurdan başka nerden alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Japonya'dan heh heh heh -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Anadolu tarafında caddebostanda Ume diye bir yer vardı, gayet de güzel yapıyordu. kapandı gitti sonra, noldu bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 taksim'de tokyo restaurant yapıyor güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 önce de denmiş wagamama iyidir. İstiklal caddesinde de şubesi açıldı. Kanyon'da da mevcut. Ya da en pratiğinden bi migrostan bardak ramen alıp evde de yiyebilirsin :P @axedice migroslarda da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Metro'ya git, bir koli hazır rameni komik derecede ucuz fiyata al gel. En güzeli öyle. Yok param var dersen tabiiki Wagamama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 lam şimdi yatıcaktım tam.. canımı çektirdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Raincloud said: Naruto ichirakuya gidip yaklaşık 260 bölümdür ramen yiyp kaseyi kafaya diker olunca ister istemez çok canım çekti bi o kadar da merak ettim(:D Ya evet çok fena değil mi? Insanın ister istemez canı çekiyor, keşke ileri ki bölümlerde sasuke itachi'yi öldürmeden önce de bir kase yeseydi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben yapıyorum ramen bahçelievlerde oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 O değil de, ramen çoluk çocuk yemeği kabul ediliyo Japonya'da. Hadi o kadar olmasın da, basit yemek olsun. Onlar da artık elli saat uğraşıp yapmıyolar, hazırını yiyolar. Yani burdaki Leader marka ramenleri yiyince aşağı yukarı Japon kadar oluyosun; çok büyük Japon mutfağı restoranları aramaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Kojiroh said: O değil de, ramen çoluk çocuk yemeği kabul ediliyo Japonya'da. Hadi o kadar olmasın da, basit yemek olsun. Onlar da artık elli saat uğraşıp yapmıyolar, hazırını yiyolar. Yani burdaki Leader marka ramenleri yiyince aşağı yukarı Japon kadar oluyosun; çok büyük Japon mutfağı restoranları aramaya gerek yok. Cup ramen aşırı sağlıksız bir şey ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Evet o var gerçi. En basitinden, kaynar suyu öyle bi kabın içine koyuyosun. Ama öğrenci yemeği resmen, suyu kaynatıyosun, dolduruyosun kaba, 3dk sonra hazır. Bi de atıştırmalık gibi bi yemek de hani, gece proje hazırlarken yap bi tane, sabahla. Canım çekti be, mantarlı mantarlı oh mis sdfsf Ha ben istemez miyim adam gibi bi dükkan yapsın da ordan yiyeyim, isterim tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kojiroh said: Ama öğrenci yemeği resmen, suyu kaynatıyosun, dolduruyosun kaba, 3dk sonra hazır. o dediğin instant noodle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Alexi_Septimus said: Cup ramen aşırı sağlıksız bir şey ama. Ya neden? =( Ana besin maddem gibi bişey şu aralar, yemiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 çok karbonhidrat, az fiber varmış. wikipedia öyle diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Atın ölümü arpadan olsun. Oh mis. edit : Çorbasını içiyorum şimdi kendimden geçtim. Evde de stoklar azaldı bi migros yapıp yenilemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 axedice said: Ya neden? =( Ana besin maddem gibi bişey şu aralar, yemiyim mi? inanılmaz yüksek carb, onun dışında fazla sodyum, aşırı sodyum. eller titrer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Alexi_Septimus said: Raincloud said: Naruto ichirakuya gidip yaklaşık 260 bölümdür ramen yiyp kaseyi kafaya diker olunca ister istemez çok canım çekti bi o kadar da merak ettim(:D Ya evet çok fena değil mi? Insanın ister istemez canı çekiyor, keşke ileri ki bölümlerde sasuke itachi'yi öldürmeden önce de bir kase yeseydi :). hiii spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar