Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Ramen!

Raincloud

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Raincloud said:
Naruto ichirakuya gidip yaklaşık 260 bölümdür ramen yiyp kaseyi kafaya diker olunca ister istemez çok canım çekti bi o kadar da merak ettim(:D

Ya evet çok fena değil mi?
Insanın ister istemez canı çekiyor, keşke ileri ki bölümlerde sasuke itachi'yi öldürmeden önce de bir kase yeseydi :).
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de, ramen çoluk çocuk yemeği kabul ediliyo Japonya'da. Hadi o kadar olmasın da, basit yemek olsun. Onlar da artık elli saat uğraşıp yapmıyolar, hazırını yiyolar.
Yani burdaki Leader marka ramenleri yiyince aşağı yukarı Japon kadar oluyosun; çok büyük Japon mutfağı restoranları aramaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
O değil de, ramen çoluk çocuk yemeği kabul ediliyo Japonya'da. Hadi o kadar olmasın da, basit yemek olsun. Onlar da artık elli saat uğraşıp yapmıyolar, hazırını yiyolar.
Yani burdaki Leader marka ramenleri yiyince aşağı yukarı Japon kadar oluyosun; çok büyük Japon mutfağı restoranları aramaya gerek yok.

Cup ramen aşırı sağlıksız bir şey ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o var gerçi. En basitinden, kaynar suyu öyle bi kabın içine koyuyosun. Ama öğrenci yemeği resmen, suyu kaynatıyosun, dolduruyosun kaba, 3dk sonra hazır. Bi de atıştırmalık gibi bi yemek de hani, gece proje hazırlarken yap bi tane, sabahla. Canım çekti be, mantarlı mantarlı oh mis sdfsf
Ha ben istemez miyim adam gibi bi dükkan yapsın da ordan yiyeyim, isterim tabi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Alexi_Septimus said:
Raincloud said:
Naruto ichirakuya gidip yaklaşık 260 bölümdür ramen yiyp kaseyi kafaya diker olunca ister istemez çok canım çekti bi o kadar da merak ettim(:D

Ya evet çok fena değil mi?
Insanın ister istemez canı çekiyor, keşke ileri ki bölümlerde sasuke itachi'yi öldürmeden önce de bir kase yeseydi :).

hiii spoiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...