Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 son 6 aydir dotaya fena kaptirmiş durumdayım,gerçi ondan öncede lord of the rings online oynuyodum,1 hafta sonra ünide dersler başliyo bilgisayarım uzun bi süre evde yatacak gitmeden bari acısını çıkartiyim diyorum ,tür olarak adventure ve spor,hariç hemen hemen her türde sağlam oyun tavsiyelerini bekliyorum:),özellikle iyi bi sim oyunu ariyorum:city-life 2008 var ama o da baydigibi.Bide böyle birilerini sürekli patakladığımız ortalığı dağıtabildimiz,sokakta geçen 3d grafikli basit bi oyun vardı(atari salonlarindaki hagar-ismini unuttum- ın aynısı nerdeyse, 3 karakterden 1ini seçioduk)ismini hatırlayan olursa şükela olur,tahminen 3-4 sene önce demosunu oynamıştım.Tavsiye edilen oyunlar arasında şunlar olmasın pilisss Cod 4 crysis nfs underground serileri(most wanted ve carbon dahil,pro street zaten mok gibi) test-drive unlimited heroes V oblivion stalker fear fable half life-2 simcity serileri c&c 3 company of heroes Bide titan quest ve ek paketinin dvd si var ama kurmaya üşendim :), orta seviye diablo 2 clonu denmekte kendisi için,gerçi grafikleri baya güzelmiş,bilen oynayan varsa yorumlarını aliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bioshock (yılın oyunu) battlefield 2 call of juarez (çok über değil ama hoş bir oyun) condemned (kapalı mekan thriller oyunu ama güzel yani kısa soluklu) kane & lynch dead men (güzel baya kasması için yapmışlar ama :p) jade empire witcher psychonauts (belki fazla olmuştur 1.5tan ama oyna :p) supreme commander (strateji) spider-man 3 (hakket güzel olmuş ilk defa) sins of a solar empire var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ah be pru test drivedan yattın :D Adam söylemiş bunu önermeyin diye, diğerlerinde bi problem yok ama ;) Ayrıca güzel oyunlar yazmış oyna onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 direksiyon varsa race driver 3 de bomba oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ne test drive'ı neler diyorsun led :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ahahahaa editçii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nileppezdel aynı şeyii ben dicektim de boşverdim. heyecanlanmış işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 world in conflict unutulur mu be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 world in conflict güzel de kısa yav ben daha uzun beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 portal nwn 2: mask of the betrayer medieval 2 total war: kingdoms stranglehold europa universalis 3 unreal tournament 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 civ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 amma cok oyun kacirmisiz be,condamned i bitirdim güseldi baya özeellikle sonu,witcher i merak ediyorum çok,total war a ısınamadım bi türlü.Yalnız 1 haftada ben bu oyunların max 2 tanesini bitirebilirim :),aslında benim aradığım biraz daha basit çok fazla zamandan yemeyen oyunlar,şöle 1-2 güne rahatca bitirebilecek türden bişiler ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 psychonauts oyna sıkıldıkça aç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Oyunumu buldum yav, black&white 2,son 2-3 gündür feci kaptirdim ama questler bitince fazla bir anlamı kalmıcak gibi oyunun, sinirlenince pet i pataklamak dehşet zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Trackmania United :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gears of War Dark Messiah of Might and Magic DMMM bence çok güzel bi oyun. iki oyun içinde düzgün makine lazım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 GoW gereksiz bir oyun, Dark Messiah da sığ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sins of a solar empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 COD4 beyler 2 günde bitirdim oyunu yakın zaman içerisinde baştan oynayacağım süper yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar