Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 @Rewendor Zevkler ve renkler tartışılmaz. Senin beğendiğin birşeyi ben, benim beğendiğim birşeyşi de sen beğenemek zorunda değilsin. Sen psikoloji bozacak sonraldan hoşalnıyor olabilirsin, ben hoşlanmıyorum. Bunun zevksizlikle bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 İzlemediyseniz izlemeyin arkadaşlar. İzleyenlere geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: @Rewendor Zevkler ve renkler tartışılmaz. Senin beğendiğin birşeyi ben, benim beğendiğim birşeyşi de sen beğenemek zorunda değilsin. Sen psikoloji bozacak sonraldan hoşalnıyor olabilirsin, ben hoşlanmıyorum. Bunun zevksizlikle bir alakası yok. Zevkler ve renkler tartışılır, o laf külliyen yalan. Zira ister itiraz edin, ister etmeyin, belli bir seviyeye kadar görecelilikten uzaktır zevkler, "zevksizlik" denen kavram da burada ortaya çıkar zaten :) Aksini söyleyen, tartışılmaz görecelidir diyen bana Kibariye'nin annesini Adriana Lima'dan güzel bulan bir erkek getirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rewendor said: Zevkler ve renkler tartışılır, o laf külliyen yalan. Zira ister itiraz edin, ister etmeyin, belli bir seviyeye kadar görecelilikten uzaktır zevkler, "zevksizlik" denen kavram da burada ortaya çıkar zaten :) Aksini söyleyen, tartışılmaz görecelidir diyen bana Kibariye'nin annesini Adriana Lima'dan güzel bulan bir erkek getirsin :) Haklısın Rewendor bu yazıyı Tezime eklicem telif melif isteme sonra ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 @Rewendor Kibariyenin annesini güzel bulacak birileri tabi vardır. Zevkmeselesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: @Rewendor Kibariyenin annesini güzel bulacak birileri tabi vardır. Zevkmeselesi ... Haklısın Rock bunu da Tezime eklicem. Ama bu durum anormal kabul ediliyor. Yani Rewendor yine haklı demem o ki you fail. debelenme boşuna. ama siyasi görüşünü seviyorum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Zaten the mist dendiği zaman her 10 kişiden 9 nun aklına final sahnesi gelir.Biz milletçe alışmış olduğumuzdan mutlu sonlara o yüzden yadırgadık biraz.İmdb de bile puanının 7.4 olması tamamiyle final sahnesi yüzündendir.Yoksa filmdeki yaratıklar bile çok amatörce geldi bana.Mutant geçirmiş hayvanlar işte.Hani birçok katil isimli köper,yılan,örümcek,ahtapot filmlerindeki hayvanlar gibiydiler.Sonu filmi başarılı kategorisine soktu bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: @Rewendor Kibariyenin annesini güzel bulacak birileri tabi vardır. Zevkmeselesi ... Güzel bulacak demedim, Adriana Lima'dan güzel bulacak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Adriana Limadan güzel bulmak bence güzel bulmaktan daha abartı bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 rewendor ben adrina limadan güzel buluyorum var mı , bende çirkin kadın takıntısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 O zaman çok kız arkadaşın olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 "çirkin kız takıntım var, bu yüzden adriana limayı tercih etmiyorum" diyosun, buradan da adriana limayı daha güzel bulduğun (ve bu yüzden tercih etmediğin) anlamı çıkıyo :) Next? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben tipsiz miyim ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 birşeyi beğenmemek onun güzel oldugu gerçeğini degiştirmez.bu noktada zevkler ve renkler olayı dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 @Soulsinful Senin için anormal olan şey başkası için son derece normal olabilir. Rewendor said: "çirkin kız takıntım var, bu yüzden adriana limayı tercih etmiyorum" diyosun, buradan da adriana limayı daha güzel bulduğun (ve bu yüzden tercih etmediğin) anlamı çıkıyo :) Next? Sonuç olarak bu tamamen adamın zevkiyle ilgili birşey. Adriana Lima nekada bomba bir hatun olsa da adamın zevkine çirkin hatunlardan yana. Bunu nekadar tartışırsan tartış değiştiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Yalnız konu nerelere geldi dikkatinizi çekmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Rock said: @Soulsinful Senin için anormal olan şey başkası için son derece normal olabilir. Rewendor said: "çirkin kız takıntım var, bu yüzden adriana limayı tercih etmiyorum" diyosun, buradan da adriana limayı daha güzel bulduğun (ve bu yüzden tercih etmediğin) anlamı çıkıyo :) Next? Sonuç olarak bu tamamen adamın zevkiyle ilgili birşey. Adriana Lima nekada bomba bir hatun olsa da adamın zevkine çirkin hatunlardan yana. Bunu nekadar tartışırsan tartış değiştiremezsin. Ben adamın zevkini tartışmıyorum "güzellik kavramı"nı tartışıyorum. Adam zevkinin farklı yönde olduğunu iddia etse de Adriana Lima'nın daha güzel olduğunu bildirmiş, güzellik kavramının göreceleliğine aykırı işte. Kim K.Annesini A.Lima'ya tercih eder demedim kim daha güzel bulur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bence ananemin dalgalı bir deniz gibi buruşmuş yüzü , güneş gibi parlayan sarı dişleri , yumuşacık yastık gibi göbegi adrina limadan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bi arkadaşın şişirmesine kanıp izledim. insanların izlediği en etkileyici son buysa bi şey diyemiyorum. kitabını okumadığım için nokta atışlı bi yorum yapmıyorum ama filmine ne kadar kötü şey söylesem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 filmde insanların medeniyet ortadan kalktığında hemen ilkelleşebilmelerini göstermeleri falan çok hoşuma gitti. tabi bi de final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bu adamın filmleri genelde iyi başalr sonra ortaya saçma sapan yaratıklar, canavarlar girmeye başlar ki ondan sonra hikaye veya film gerçekliğini yitirmeye bir muppet showa dönüşmeye başlıyor benim için. Kara Kule güzeldi onu saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 rose red de güzeldi. ya da malikane fetişi olduğum içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu film çok güzeldi bence.sırf sonu degişik diye değil.aslında keşke bütün filmlerin sonu böyle bitse.bütün filmlerin sonu standart gibi.ilk 10dk dan sora tahmin edebiliosun nasıl biticeğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 guzel filmdi de, sonu da degisik hatta ama spolier sonda hani 10 dakka daha bekle ulan vurmadan milleti, biraz daha beklese ordu yetisecek yani, belki de sonun insana koyan kismi da o gerci, tam hersey bitmis derken ordu gelse hepsini kurtarsa bu kadar etkili sonu vardi demezdik herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar