Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola Zero?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karpuza +1. farkı ne anlaşılmıyo. bi de ılıyınca tadı iğrenç olmuyo. mesela normal kolayı unutursun içmeyi ılıklaşır iğrenç bişeye dönüşür. bu oda sıcaklığındayken bile iğrenç değil.
Mesaj tarihi:
diet diye bi kola yok sanırım artık light var zaten türkiyede bir tek. bayadır diet cola göremiyorum hiç bi yerde diet ile light aynı şeyin farklı isimleri olması lazım zaten ama bi aralar ikisi de piyasada değil miydi yahu ben mi atıyorum?

zero'yu hiç içmedim üzerinde 0 şeker yazısını görünce bıraktım ilk çıktığı gün alıcaktım. gerek yok abicim marlboronunda kırmızısı kolanın da kırmızısı diyorum ve raconumu kesip gidiyorum
Mesaj tarihi:
lightla hiç bi farkı yok, etiket değiştirip basmislar mubarek. lighti da sevmezdim bundan da hoslanmadim

zaten zero, light.. bunlar gay işler.
Mesaj tarihi:
lightla zero arasında fark yok diyenin damağı aşınmıştır,yalama olmuştur vs.
hani ayda yılda bir kola içiyosanız ona göre yapın yorumlarınızı, bu kadar iddalı bi şekilde nası tad farkı olmadığını savunuyosunuz anlamıyorum :P

Neyse ya hepimiz gayiz
Mesaj tarihi:
merhaba,

coca cola zero o kadar da güzel değil içtim geçen gün.

saygılar.

p.s: amacım coca cola hakkında yazı yazmak değil, dory'ye konu dışından banlı olmadığımı göstermek için yazıyorum.
Mesaj tarihi:
Bone said:
RabbiT said:
Ben sevmedim abi; gerçi çayıda oldukça şekerli içerim ben.

e zaten çaya bolca şeker atanlar için üretilmiyor ki coca cola light, zero vs...

Zaten bende bu yüzden beğenmedim, kötülediğim yok Zero'yu.
Mesaj tarihi:
geçen gün içtim, çok hoşuma gitti.
cidden coca cola tadı var.

coca cola light çok övülüyordu, özellikle şekersiz kola içip zayıf kalmak isteyenler tercih ediyordu.
yalnız aspartam var diye çok korkuyor ve içmiyordum (doktorlar hep zararlı olduğunu söylüyor, şekerli kola içmek bile daha az zararlıymış).

ancak coca cola zero çıkınca sevindim, eğer gerçekten oranını epey bir düşürdülerse, light'tan iyi olucak gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
light'a göre aspartam çok düşürülmüş zero'da.
yine de bir miktar aspartam bulunuyor.

bir de zero'nun light'tan farkı, "klasik coca cola tadı" içermesi.
light, sadece şeker olarak değil aroma olarak da "light"laşmış cola oluyor.
  • Yeni Oluştur...