Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Light > Zero > Normal > Pepsi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ahahaha bence pepsi > light :p içime kurt düştü denesem mi acep ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Önüme konsa normal koladan farkını ayırt edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 karpuza +1. farkı ne anlaşılmıyo. bi de ılıyınca tadı iğrenç olmuyo. mesela normal kolayı unutursun içmeyi ılıklaşır iğrenç bişeye dönüşür. bu oda sıcaklığındayken bile iğrenç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ilk başta güzel geldi ama azcık gazı kaçtığında rezalet bişeye döndü. fenilalalin varmış bi de bolca. Nedir ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 diet diye bi kola yok sanırım artık light var zaten türkiyede bir tek. bayadır diet cola göremiyorum hiç bi yerde diet ile light aynı şeyin farklı isimleri olması lazım zaten ama bi aralar ikisi de piyasada değil miydi yahu ben mi atıyorum? zero'yu hiç içmedim üzerinde 0 şeker yazısını görünce bıraktım ilk çıktığı gün alıcaktım. gerek yok abicim marlboronunda kırmızısı kolanın da kırmızısı diyorum ve raconumu kesip gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 coca cola > pepsi pepsi max > coca cola zero & coca cola light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sıkma portakal suyu > zero ama ziro da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 lightla hiç bi farkı yok, etiket değiştirip basmislar mubarek. lighti da sevmezdim bundan da hoslanmadim zaten zero, light.. bunlar gay işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 offf ne iğrenç bişey o yaaa allah bi daha tattırmasın o kadar diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 esas light cola ile bir alakası yok bildiğin normal colaya benziyor. heh her kafadan ayrı bir yorum çıkıyor ne beğeniyorsan onu içecen arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 damak tadı tabi ama bana light colanın biraz daha tatlısı gibi geldi, her şekilde normal cola daha güzel bana göre(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 lightla zero arasında fark yok diyenin damağı aşınmıştır,yalama olmuştur vs. hani ayda yılda bir kola içiyosanız ona göre yapın yorumlarınızı, bu kadar iddalı bi şekilde nası tad farkı olmadığını savunuyosunuz anlamıyorum :P Neyse ya hepimiz gayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 merhaba, coca cola zero o kadar da güzel değil içtim geçen gün. saygılar. p.s: amacım coca cola hakkında yazı yazmak değil, dory'ye konu dışından banlı olmadığımı göstermek için yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 şekersiz kolamı olur bi kere bahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla lightla aynı diyenleri anlamıyorum uzun süreden beri light içerim ama zeroyla bu kadar alakasız bi tadı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 beğenmedim,light kolada sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 250 ml cam şişe cola light diyorum.. Otesini tanimam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bone said: RabbiT said: Ben sevmedim abi; gerçi çayıda oldukça şekerli içerim ben. e zaten çaya bolca şeker atanlar için üretilmiyor ki coca cola light, zero vs... Zaten bende bu yüzden beğenmedim, kötülediğim yok Zero'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 geçen gün içtim, çok hoşuma gitti. cidden coca cola tadı var. coca cola light çok övülüyordu, özellikle şekersiz kola içip zayıf kalmak isteyenler tercih ediyordu. yalnız aspartam var diye çok korkuyor ve içmiyordum (doktorlar hep zararlı olduğunu söylüyor, şekerli kola içmek bile daha az zararlıymış). ancak coca cola zero çıkınca sevindim, eğer gerçekten oranını epey bir düşürdülerse, light'tan iyi olucak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kimyasal olarak light ve zero arasındaki fark nedir peki? aspartam yok mu zeroda? yoksa aspartam yerine ne kullanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 light'a göre aspartam çok düşürülmüş zero'da. yine de bir miktar aspartam bulunuyor. bir de zero'nun light'tan farkı, "klasik coca cola tadı" içermesi. light, sadece şeker olarak değil aroma olarak da "light"laşmış cola oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 valla bugun içtim tadı cidden çok güzel ve 0 şekerli olması müthiş bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar