KosPer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mr_Hand said: Topic toptan falso ya :) Erken açılmış, açan patinin nick full CAPS, posttaki foto masaüstü deil; sadece foto, fotoda Elisha hatun kişisi var, ama şimdiye kadar gördüüm en kötü fotolarından... Bu ne ulen?! Bu topii ilk açan olunca boyunuz mu uzuyo? azarlasaymışın :S mardox'un masa süpermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 evet yine kunil bi masaüstü ile kar$ınızdayım.. http://img210.imageshack.us/img210/9376/martmartpe5.png Dip not.. ps: her zaman dediğim gibi yardım etmeye hazırım.. hatta biterse bu gece en azından $u ekrandaki görüntüye nası sahip olunacağı ile ilgili bi tutorial hazırlamayı dü$ünüyorum.. screenshotlar hazır anlatımlar kaldı sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Böyle masaüstü topiği olmaz olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Vista kurduktan 5 gün sonra hemen XP cdsi ele alınır üç kere öpülüp başa konulur ve şükredilir. sonrasında masaüstünde keyfinder, M$ genuine advantage diagnostic tool olduğu görülmüştür ama hiçbir şey olmamış gibi mesaj atılıp ortamdan uzaklaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mr_Hand said: hakaret makaret etmemiştim, kendi problemin öyle algılamak o postu. bildiğin geyik o be geyik. sen saçmalamışsın, ben de saçmalamışım nedir yani... Bu arada nickini de ingilizce yapmayanı dövüyoruz burada. hakaret demedim hareket:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ulan mart geldi herkez hatun resmine abanmış soyunuz kediğillerden mi geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Diyar diyar gezdim, yar diye ne OSler yükledim ... ... ee sonunda XP ye döndüm =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 güzel yazıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 iki farklı serideki favori karakterlerimi ne alakaysa aynı resimde buldum anında koydum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 http://img100.imageshack.us/img100/8413/sayi6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Full Metal Panic romanlarından kafamı kaldırabilsem temizliyecem masaüstünü. Rocketdock denemek istiyorum de işte lanet romanlar : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Alcadras said: http://img100.imageshack.us/img100/8413/sayi6.jpg Resimdeki kadın tanıdık geldi acep ismini şey edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 veyr10 said: Alcadras said: http://img100.imageshack.us/img100/8413/sayi6.jpg Resimdeki kadın tanıdık geldi acep ismini şey edebilir misin? Mine Tugay Resim de Blackbird adlı oyunundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben de bunu kullanıyorum da şimdi üşendim hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ARES gief your wallpaper!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Buyrun;) wolpepır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar