Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LeMan'ın terbiyesizliği...


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Bugün aldım dergiyi. Penguen ayrıldıktan sonra da fazla almıyodum zaten pek bişi yok diye... Otobüste vakit geçsin derken kapağa baktım ve kan beynime sıçradı. Kapağı gören görmüştür görmeyen için de anlatıyorum.

kıllı göbekli pis bi herif bıçaklarını sürterek kütüğe bağladığı koça doğru yaklaşırken "tanrılar gurban istiyo!" diyo. İdam sehpasındaki onurlu kahraman tavrındaki koç da "sen istiyo olmayasın?" diyo.

üstyazı:
"et yeme bayraminda cümle et severlere afiyet dilerken, herkese kan göllerinden, post kavgasindan, ve de trafik ölümlerinden uzak bir bayram dileriz..."

bahsedecek söylenecek çok şey var. ama tek diyeceğim

ben bir yorum yapmıyorum şimdilik. sadece bildirmek istedim. şimdi de bir mail döşenecem lemana müsaadenizle..[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin


bence güzel bir yorum abartılacak bişi göremedim ben[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurban Bayramı'nın "Et Yeme Bayramı" diye yeni bi ismi falan mı var? Ayıp![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük şeyleri bu kadar abartmanız yersiz, bunu bu hale getiren halkımızın yaptıgı rezilliktir..
alın işte leman istediğini başarmış ve size halkımızın yaptıgı o iğrenç şeylerin gerçek yüzünü göstermiş.
Fakat biraz ağır bir dille yapmış bunu ki sizde tepkilisiniz..

Bence tepkinizi lemana değil halka veya kurban kesimini denetleyenlere gösterin!.[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki:
Uykusuzum mazur görün !..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de adamlar bu bayramı saçma buluyor olabilirler? Bu vakte kadar çok konuyu eleştirmiştir LeMan. Sadece dini bir şeyi eleştirince mi şimşekleri çekti üzerine? Ben de abartı bi eleştiri göremedim. İsteyen istediğini düşünebilir bence.[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Kurban bayramında ne olur

Yol kenarlarında bağda bahçede parkalrda kurban kescez diye elalem resmen hayvanlara eziyet ederek, kıyım yaparlar,
heryer leş gibi kokar
gan gölü olur
iç organları bagırsaklarıı yollarda bırakırlar
eti alırlar
eti paylaşırken pek cok tartısan kavga cıkaran bile olur
kendisine iyi yerini getirsin diye ufak tefek hesap kitap yaparlar

kurban bayramı tatil ohh diyip yola cıkarlar kural ihlalleri artar pek cok kaza peşi sıra gelir
vsvsvsvs

bunlarıda eleştiren cok güzel bir kapak olmuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

leman yıllardan beridir kurban bayramında olan rezillikleri parmakla gösterir. fakat anlaşılan artık leman çağçağ dergisi olmuş chpnin baykal partisi olduğu gibi ve çağçağda iyice edepsizleşmiş... kurban bayramı DİNİ bir bayramdır. DİNİ bir vecibedir. ET BAYRAMI diildir. hadi bunu geçtim. dejenere olmaya karşı olan bir dergi böyle bir değerle nasıl dalga geçer. köklere sahip çıkılmasından taraf olan bir dergi. içinde behiç pek olan güneri içoğlu olan bir dergi, oruç tutan insanları barındıran vedat özdemiroğlu olan nihat genç olan bir dergi!!
(ben şahsen mailimi nihat genç ve güneri içoğluna attım.) hem islama saygı duyuyoruz diyip hem sen istiyo olmayasın? demek nası bişey. nası bi kendini bilmezliktir. benim hoşlanmadığım ikiyüzlülük. adı "ateist" olan bir dergide bunu görsem istifimi bozmam ama bu artık bana hayret dedirtti...[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evolution, 29 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Daha dün pkk hakkında Türkiyedeki insanlar olumlu şeyler düşünmekte özgürdür diyen adam şimdi dergilerin özgürlüklerini kullanmasına terbiyesizlik diyor. Bu nasıl bir çelişkidir anlam veremiyorum.

ama onları cezalandırmıyor öldürmüyor dergilerini de yakmıyorum efendim. terbiyesizlik yapma özgürlüğü de vardır tabi. fakat bu benim birey olarak tepkisiz kalmamı gerektirmez.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haberlerde görüyorum da,kaçan hayvanlara sopayla girişiyorlar,bu da terbiyesizlik.Bence orda eleştirilen şey dini amaçlar dışında kurban kesilmesi ve hayvanlara kesilmeden önce eziyet edilmesi olabilir.Bir de kesilen kurban fakirlere dağıtılır vs vs ama malesef herzaman böyle olmuyor.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)

[Bu mesaj codmaster tarafından 29 January 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dininize hakaret ettığı falan yok o yazının, gidin bakın o resimden daha iğrenç insanlar var bilmeden etmeden hayvanlara işkence ede ede kesen insanlar var, kestiği kurbanı kimseye dağatmayıp evde yiyenler var. Kimse bu dinin mensupları böyledir böyle hayvan keser falan demiyor.Canınıza kastediyorlamışçasına bağarınmak niye???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demekki senin gordugun kesim dagitmiyo sadece. sadece bir yöne degil , diger yönede bak.sabit fikirli kalma.azinliklari cogunluk gibi gosterme. ayrica koca tosunu "pisi pisi" diyede çagircak hali yok adamin.adam kac para vermiş almış. ayrica bir ayet le bitirmek istiyorum.
Biz herşeye bizim için kurban olma firsati vermeyiz,kurban seçilenler bilsinlerki şansli olanlardandır.
tam olarak boylemiydi hatirlamiyorum ama boyleydi sanirim.açip diyanet işlerinede sorabilirler.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe leman yine her zamanki gibi döktürmüş. Zaten biz Lemanı bunun için seviyoruz yoksa "Hepinizin kurban bayramı kutlu olsun, döktüğünüz kan sevap hanenize yazılsın" dediği için değil. Şayet öyle bir istek varsa Leman değil de Akit almakta daha bir fayda var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evolution, 29 January 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
navyamphs dediğin kadın vejetaryen.. Hayvanları koruma derneğinin bilmemne başkanı filan. Yani bu tür mesajlar yazmadan önce biraz daha araştırma yapsan daha iyi olacak...

Hayvanları koruma derneğindeki herkes vejeteryan mı ? Hadi diyelim hepsi otçul, bu onlara "aptal" olma selahiyetini veriyor mu ? Ha madem hayvanları o kadar seviyorlar McDonalds ı şikayet etsinler. Adamlar hergün onlarca kurban bayramı yapıyorlar.
Benim inancıma dil uzatmaya ne otçulların hakkı war, ne etçillerin.[signature][hline]darkspade
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herşey alaya alinir ama bi dozaji vardir. heleki insanlarin inandiklari , ibadetleri hakkinda bu denlisi çok fazla. tabi herkes te her istedigini demekte özgür ama saygisizlik sinirini aşmadan. ![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...