KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ben belki iyi araştırmamış olabilirim ama Türk kaynaklarda böyle bir haber bulamadım. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7264903.stm Geniş kitlelere hitap edeceğinden şüpheliyim fakat yapılması gereken bir revizyondu. Gerek reform hareketleri olsun, gerek vatikan'ın kendi otoritesiyle yaptığı revizyonlar olsun hristiyan toplumların bugünkü noktaya gelmesinde önemli yer tutmuştu. Bakalım bu çaba nereye varacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu tip revizyonları yapanlar var evet. Tanıdığımız türkiye'nin önemli doktorlarından birinin babası hayatı boyunca böyle bir kitap yazdı fakat basılmadı. Kuran'ın tamamen modern yorumlanması, doğru yorumlanması ile oluşan bir kitap bu. Kitap duruyor bizde ve o profesör'de. Korktuklarından dolayı basılmıyor. Daha evvel başkalarıda denemiş böyle şeyleri. Fakat engellenen hatta öldürülen varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 adam dinde turban yoktur diye kredisini dusurduler universtede bu kadar muslumbord varken piyasada zor bu diyanet zaten kac yildir ayikliyor bu asparagas hadisleri cuppeli ahmet hoca her konusmasinda diyanete yukleniyor o yuzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 simdi ucan reform cu olursun, bir gun arabana binerken bombalarlar. Sonra arkadan forgiver, sam bu gibi bir olay dincilere, akpye falan mal edilemez der. Oldugunle bok gibi kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sonra seni oldurenler milliyetci bi cetenin adami cikar filan dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 vatikan gibi bi merkezi ve "yonetimi" olmadigi icin islamda boyle bisey zor olur kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Diyanet'in eskiden beri yaptığı bir şey bu. Başkanın değişmesiyle oldukça hızlandı tabii, daha ciddi adımlar atılıyor. Ama bence reform demek yanlış. Gelenek ile dinin ayrılmasını sağlamaya çalışıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hadis'leri düzenlemek din açısından iyi bir fikir olabilir ama Buhara'yı nasıl yapacaklar cidden merak ediyorum. Beni dinden en nefret ettiren adamlardan biri kendisi, ve kims Buhara yanlış demiş diyemez sanırım Türkiye'de. Ben dedim bir kere sonra döveceklerdi kaçtım, başbakan gibi biri asla bunu onaylayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Jadelith said: sonra seni oldurenler milliyetci bi cetenin adami cikar filan dimi :P Hayır milliyetçi çıkmaz ama Fethullahçı polisler tarafından zorla Türk bayrağı önünde resmi çektirilip basına verilir ve dinciler aklanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 İnsanlar hala bu kadar dine sıkı sıkıya bağlıyken reform falan olmaz. Hocanın dediğine millet körü körüne bağlıyken hoca niye reform yapsın. Belki Feto'nun falan içinden gelirse yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Aklıma geliverdi birazdan açacağım konuyu yazarken. N'oldu buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar