Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İslam'da revizyon.

KingOfLoss

Öne çıkan mesajlar

Ben belki iyi araştırmamış olabilirim ama Türk kaynaklarda böyle bir haber bulamadım.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7264903.stm

Geniş kitlelere hitap edeceğinden şüpheliyim fakat yapılması gereken bir revizyondu. Gerek reform hareketleri olsun, gerek vatikan'ın kendi otoritesiyle yaptığı revizyonlar olsun hristiyan toplumların bugünkü noktaya gelmesinde önemli yer tutmuştu. Bakalım bu çaba nereye varacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip revizyonları yapanlar var evet. Tanıdığımız türkiye'nin önemli doktorlarından birinin babası hayatı boyunca böyle bir kitap yazdı fakat basılmadı. Kuran'ın tamamen modern yorumlanması, doğru yorumlanması ile oluşan bir kitap bu. Kitap duruyor bizde ve o profesör'de. Korktuklarından dolayı basılmıyor.

Daha evvel başkalarıda denemiş böyle şeyleri. Fakat engellenen hatta öldürülen varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hadis'leri düzenlemek din açısından iyi bir fikir olabilir ama Buhara'yı nasıl yapacaklar cidden merak ediyorum. Beni dinden en nefret ettiren adamlardan biri kendisi, ve kims Buhara yanlış demiş diyemez sanırım Türkiye'de. Ben dedim bir kere sonra döveceklerdi kaçtım, başbakan gibi biri asla bunu onaylayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...