ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Bir günde level 20 nasıl ve nerde oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: ghaldszar, 21 Mart 2003 18:27 tarihinde demiş ki: Bir günde level 20 nasıl ve nerde oluyor peki? Bak ADam La parti olacaksın ADam kendinden biraz daha güclü yaratık kesecek ee adam dielim level 45 diyelim onun kestigi yaratık sana mor ++ gözükür (yanlısmı dıom?) Vede Parti olup onu kesiceksinizya ozaman sana deli gibi exp gelio anladınmı Bide Cd yi yollarmısın bana Icq nuda ac oks?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: [b]PA vurdugunuz bir adama (21 crit de gelir ve stun ozelligi vardir 4sn ye), dragon fang (50 thrust) atsaniz bile adam stun olmaz... Pa stun yapmaz ceti , ondan sonra gelen CD(Creeping Death)yapar stunI..ama bi karaktere PA dan sonra CD koymak hic kolay degildir..O yuzden 50thrust cok gerekli bi style infil icin.. [Bu mesaj DamienThorne tarafından 21 Mart 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben deamien le oynadığım gün 2 kişiye yapabildim onu hehe.3. combo nasil yapilir hicbi fikrim yok bir günde lvl 20 task yaparak olabilirsin. PL den bahsetmiyorum. guardlara tiklaip /task yaz. sunu oldur diyecek. oldur gel geri sufer xp verir.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben sana bir günde lvl 20 şurda olabilirsin demedim. beni bulursan ben seni 20'ye çok rahat getiririm dedim :) Ama önce Scoutumu 50 liyecem az kaldı. Ondan sonra söz gündüz vakti oyunda olanlara elimden geldiğinde necromla yardım edecem.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 arkadaslar forumlarda bi video link i var.. cogu kisi izlemistir..oyundan pek anlamam ama.. ceti demiski adam da 50 thurst 50 dual wield 30 stealth 10 crit.. 35 poison var(poison u dememis ben ekledim) bole bi karakter gercekten o video da ki olaylari yapabilir mi? [Bu mesaj Way tarafından 22 Mart 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 oynayış tarzına bağlı. 2 türlü de iyi veya kötü infiller vardır.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: malsahibi, 21 Mart 2003 15:01 tarihinde demiş ki: 20 lvl bir günlük iş nasılsa. 20 den sonra baya bi vakit ayırman gerekecek. Benim level 20 ile ilgili sorum bunun üzerine idi. Seninkine değil Afterdeep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Tamam onada şöle cevap vereyim :) Bana göre LvL 40 yolun yarısı asıl iş ondan sonraki 10 LvL'da başlıyor :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 affedersiniz ama ben SI da avalon city deki gibi exp kasilacak yer gormedim. bir jewel dustu... +7 shield +3parry %6slash %6crush resist i vardi aletin ve gotum dustu tabiri yerinde ise..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Ceti, 22 Mart 2003 11:43 tarihinde demiş ki: affedersiniz ama ben SI da avalon city deki gibi exp kasilacak yer gormedim. bir jewel dustu... +7 shield +3parry %6slash %6crush resist i vardi aletin ve gotum dustu tabiri yerinde ise..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur bu item avalon city deki moblardan düşmüş olamaz neden dersen random item generator un hesaplamasına ters düşüyor.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar