Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda başlıyorum.....

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

said:
ghaldszar, 21 Mart 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
Bir günde level 20 nasıl ve nerde oluyor peki?

Bak ADam La parti olacaksın ADam kendinden biraz daha güclü yaratık kesecek ee adam dielim level 45 diyelim onun kestigi yaratık sana mor ++ gözükür (yanlısmı dıom?) Vede Parti olup onu kesiceksinizya ozaman sana deli gibi exp gelio anladınmı Bide Cd yi yollarmısın bana Icq nuda ac oks?[hline]Under My Penis November General
Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu
I seek you=151227036
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]PA vurdugunuz bir adama (21 crit de gelir ve stun ozelligi vardir 4sn ye), dragon fang (50 thrust) atsaniz bile adam stun olmaz...

Pa stun yapmaz ceti , ondan sonra gelen CD(Creeping Death)yapar stunI..ama bi karaktere PA dan sonra CD koymak hic kolay degildir..O yuzden 50thrust cok gerekli bi style infil icin..

[Bu mesaj DamienThorne tarafından 21 Mart 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben deamien le oynadığım gün 2 kişiye yapabildim onu hehe.3. combo nasil yapilir hicbi fikrim yok
bir günde lvl 20 task yaparak olabilirsin. PL den bahsetmiyorum.
guardlara tiklaip /task yaz. sunu oldur diyecek. oldur gel geri sufer xp verir.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar forumlarda bi video link i var.. cogu kisi izlemistir..oyundan pek anlamam ama..
ceti demiski adam da
50 thurst
50 dual wield
30 stealth
10 crit..
35 poison var(poison u dememis ben ekledim) bole bi karakter gercekten o video da ki olaylari yapabilir mi?

[Bu mesaj Way tarafından 22 Mart 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

affedersiniz ama ben SI da avalon city deki gibi exp kasilacak yer gormedim.
bir jewel dustu... +7 shield +3parry %6slash %6crush resist i vardi aletin ve gotum dustu tabiri yerinde ise..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 22 Mart 2003 11:43 tarihinde demiş ki:
affedersiniz ama ben SI da avalon city deki gibi exp kasilacak yer gormedim.
bir jewel dustu... +7 shield +3parry %6slash %6crush resist i vardi aletin ve gotum dustu tabiri yerinde ise..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur

bu item avalon city deki moblardan düşmüş olamaz neden dersen random item generator un hesaplamasına ters düşüyor.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...