Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yawşadııım kızın eski erk.arkadaşı psikopat..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son zamanlarda şu "ben bir kızla iletişime geçebiliyorum" türündeki başlıklar aldı başını gitti. yok biri evlenme teklif edicekmiş, biri hamile bırakmışmış, abisi piskopatmış, kız şaaptım evli çıktı, kız öldü resledim.

2 kadeh bişey içip, moda girmek için psikolojik sarhoş olup gelip başlık açanlar gibi..
Mesaj tarihi:
thelegbra said:
son zamanlarda şu "ben bir kızla iletişime geçebiliyorum" türündeki başlıklar aldı başını gitti. yok biri evlenme teklif edicekmiş, biri hamile bırakmışmış, abisi piskopatmış, kız şaaptım evli çıktı, kız öldü resledim.

yaz geldi agali
Mesaj tarihi:
nerden biliyon psikopat oldugunu ortalikta psikopat gecinen bi suru gerizeka var,madem oyle mantıgını ve aklını kullanamayan bi adam tam tersi korkmaman lazım bırak o senden korksun,deliriyorum boyle ortalıkta artis gezinenlere baglayıp agaca bi amele kiralayip duzdurtcen
Mesaj tarihi:
*ciddi mode on*

kişisel eskiden gazetenenin orta sayfasında verilen bilimsele yakın içerikli aşk mevzuu haberleri gibiyken, şimdi 3. sayfalardan beter oldu

*ciddi mode off*

tricycle yap
Mesaj tarihi:
mayheme ayip olmucak olsa, duck songlu videoyu koyucam, vakvakvak 1 değil vakvak2 değil vakvak tam 3 kiz arkadasi oldu!!11 videosu şu anki pati gidişatına çok uygun ama, çocuğun suçu yok :D
  • Yeni Oluştur...