Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sonra breykdens yapmaya başla ki retoriğe uyumsuzluk söz konusu olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bence çocuğun evine tatak bombası yerleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sen sen ol, ölmeyi bayılmak sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BoaCh said: ayrılalı çok olmuşda çocuk manyak işte...kız ayrılalım diiince vurmuş kıza kizin ismi ne aslanim ? cok tanidik geldi bi cocuk nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yavşama ozman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 son zamanlarda şu "ben bir kızla iletişime geçebiliyorum" türündeki başlıklar aldı başını gitti. yok biri evlenme teklif edicekmiş, biri hamile bırakmışmış, abisi piskopatmış, kız şaaptım evli çıktı, kız öldü resledim. 2 kadeh bişey içip, moda girmek için psikolojik sarhoş olup gelip başlık açanlar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 thelegbra said: kız öldü resledim. HAOEHAEHAEMEAMA:ÇÖdmaöçsdmanenae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 thelegbra said: son zamanlarda şu "ben bir kızla iletişime geçebiliyorum" türündeki başlıklar aldı başını gitti. yok biri evlenme teklif edicekmiş, biri hamile bırakmışmış, abisi piskopatmış, kız şaaptım evli çıktı, kız öldü resledim. yaz geldi agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Kızı kaldır eğlenmene bak. bir şey olursada küçükyalıya getir bize telefon aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 aktiftablet said: BoaCh said: yok dövmekle adam olcak bi herif deil...bi kızı hırpalayabilcek kadar mal =) Kesinlile dövmekle adam olacak eğer kızı hırpalıyosa. Şiddet, yeterli miktarda şiddet.. +99999999999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 patide şiddet konulu topikler arttı ama:/ konuşarak halledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kemalisthllwndr said: +99999999999999999 oha bu cocuk tahtaya şiir yazan duygusal bi cocuktu, nezaman kavga yanlısı yaptınız lan garibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Değişmeye çalışıyo işte sende niye yüzüne vuruyosunki adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sen onun pezevenkimizin diye sor ayrılmıssa kızdan ona ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kızı döv adamla kanka ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 "eski"miş olana unutmak düşer. haddini bilsin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 söyle sen bana halledeyim ;) ;) ;) ;) ;;;;)))) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 nerden biliyon psikopat oldugunu ortalikta psikopat gecinen bi suru gerizeka var,madem oyle mantıgını ve aklını kullanamayan bi adam tam tersi korkmaman lazım bırak o senden korksun,deliriyorum boyle ortalıkta artis gezinenlere baglayıp agaca bi amele kiralayip duzdurtcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 *ciddi mode on* kişisel eskiden gazetenenin orta sayfasında verilen bilimsele yakın içerikli aşk mevzuu haberleri gibiyken, şimdi 3. sayfalardan beter oldu *ciddi mode off* tricycle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 thelegbra said: kız öldü resledim. zahöhöhöçhhehheueheuebehhöhöhöhöh.. yediğim çikolata boğazımda kaldı öhhhö öhhe.. "res me plz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Legbra res-kill çekseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 mayheme ayip olmucak olsa, duck songlu videoyu koyucam, vakvakvak 1 değil vakvak2 değil vakvak tam 3 kiz arkadasi oldu!!11 videosu şu anki pati gidişatına çok uygun ama, çocuğun suçu yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 İğne mod on =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 boncuklu tabanca al adama sık !!2bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 son fikir müthiş bence tmm =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar