Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Fantasy olabilir, horror olabilir, hatta sci-fi bile olabilir. Gizem, mistik, occult, paranormal konseptinde olsun. Charmed gibi geyik olmasını istemiyorum. Ancak tabii ki ince espriler, göndermeler içerebilir. Sadece laylaylom olmasın. Mesela örnek olarak X-Files verebilirim. The Dresden Files ilk bölümünü izlemiştim, o da örnek olabilir. Kısa hikayelerden oluşsa da, Nightmares and Dreamscapes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 4400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Masters of Horror ve Masters of Science Fiction banko İkisinde de güzel şeyler var ama özellikle sci-fi cidden doyurucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Carnivale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yav said: 4400 4400, heroes tarzı bir dizi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Flameoffear said: Carnivale bundan ötesi olamaz.. benim için en güzel dizi buydu. sağolsun yapımcı batırdı diziyi. (finansal anlamda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bone said: yav said: 4400 4400, heroes tarzı bir dizi değil miydi? heroes un esinlendiği dizilerden biride diyebilirz. duyumlarıma göre 2. sezondan sonrası biraz tırsmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 heroes ve 4400 pek fazla mistik gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İzlemediysen Carnivale ilaçtır. Candır. Canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Dili anlaşılabilir düzeyde midir Carnivale'in. Hani gezici sairk gibi yerlerde avrupalı mavrupalı saçma aksanlı adamlar olur ya onlardan çok mu? Avrupalı aksanı anlayamıyorum da Amerikan olursa ancak :D Yoksa altyazı aramak lazım. Böyle South Park, Simpsons, family Guy falan izlerim rahatça altyazısız, işte filmlerin çounu da ama saçma aksanlı tipleri anlamam. Fazla iyi öğretmişler İngilizceyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yo gayet temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Millenium önerebilirim bende. Ana karakteri bir bölümde X-Files'da gözükmüştü hatta Mulder bilgi almak için gidiyordu adama. Kaliteli bir diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Carnivale izleyecekler bir de dizi bitince küfür arşivlerini baya geliştirebilirler. Yapımcılara küfretmekten. :D Böyle de bir artısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 altyazısıda var carnivale'nin. herşeysi var. olmalıda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Masters of Horror Masters of Sci-Fiction =]]. e2'de gösteriliyordu sanırım,her hafta başka bir yönetmenin filmi oluyor.STV'deki Gerçek kesitvari oyuncular oynuyor Amerikanın 3.sınıf oyuncuları yani,ama direk senin istediğin ambiyansa sahip. Carnival'a rep bu arada,süper bir yere gelebilirdi o dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Kyle XY. smallville formatı var sanki (30 dakka normal dizi sonra 10 dakka romantik sana sırrımı açıklayamam lana vs.) Ama ben beğendim. hoş göndermeler falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 youh yani kimse LOST dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dexter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lost demeye geliyodum vallahi. kyle xy mistik mi sdklfjslfkjsg tamam. ilk sezon yarısına kadar güzel sonra orta okullu nickoledeon dizilerine dönüyor kyle xy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Zelihanın gözlerimi ne vardı sdlkfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Kingdom Hospital var.Stephen king yapimi bir dizi 13 bolumluk ama gusel bi dizidir tavsiye ederm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Supernatural Journeyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lost, 4400 ve heroes pek mistik diziler değil. tamam lost'ta hep bilinmeyen şeyler oluyor da, mistik olduğu için bilinmiyor değil. sürekli yeni şeyler çıkartıp bunu seyirciye söylemedikleri için bilinmezler, sırlar felan oluyor. pek sevmiyorum bu tip tripleri. carnival'ı cnbc-e'de 1-2 bölüm izlediğim için pek heveslenemedim. izlemiş olanlar biraz anlatsın hele, biraz heveslendirsin, oturup izliyim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 mistik dizileri şahı twin peaks'tir. şiddetle tavsiye ediyorum. lost room da epey güzel bi minidizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 abi carnivale 1929 gibi bir yıllarda geçiyor. 1 doların büyük para olduğu dönem filan. bir sirk var ama freaklerde var bu sirklerde. kendi hallerinde tipler. burda gelişen olağandışı olaylar gibi diyim. diğer yandan bir rahip var ve onun yükselişi var. yolların kesişi ama yani sıradışı olaylar filan var. görüntü yönetmenliği süper bir kere. ortam süper. öyle stüdyoda greenboxta çekilmiş bi şey değil. önemli nokta bu. heroes dökülüyor bu konuda, çok başarısız. başlarda biraz ağır oluyor dizi yani ağır gelebilir ama daha sonradan gayette güzelleşiyor. jericho izle dicem mistik değil. 2. sezonunu izliyorum şu an dizi git gide kötüleşiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar