Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mistik diziler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Fantasy olabilir, horror olabilir, hatta sci-fi bile olabilir.

Gizem, mistik, occult, paranormal konseptinde olsun.

Charmed gibi geyik olmasını istemiyorum.
Ancak tabii ki ince espriler, göndermeler içerebilir. Sadece laylaylom olmasın.

Mesela örnek olarak X-Files verebilirim.
The Dresden Files ilk bölümünü izlemiştim, o da örnek olabilir.
Kısa hikayelerden oluşsa da, Nightmares and Dreamscapes.
Sosyal ağlarda paylaş

Dili anlaşılabilir düzeyde midir Carnivale'in. Hani gezici sairk gibi yerlerde avrupalı mavrupalı saçma aksanlı adamlar olur ya onlardan çok mu? Avrupalı aksanı anlayamıyorum da Amerikan olursa ancak :D

Yoksa altyazı aramak lazım.

Böyle South Park, Simpsons, family Guy falan izlerim rahatça altyazısız, işte filmlerin çounu da ama saçma aksanlı tipleri anlamam. Fazla iyi öğretmişler İngilizceyi :P
Sosyal ağlarda paylaş

lost, 4400 ve heroes pek mistik diziler değil.
tamam lost'ta hep bilinmeyen şeyler oluyor da,
mistik olduğu için bilinmiyor değil. sürekli yeni şeyler çıkartıp bunu seyirciye söylemedikleri için bilinmezler, sırlar felan oluyor.
pek sevmiyorum bu tip tripleri.

carnival'ı cnbc-e'de 1-2 bölüm izlediğim için pek heveslenemedim.
izlemiş olanlar biraz anlatsın hele,
biraz heveslendirsin, oturup izliyim ben de :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi carnivale 1929 gibi bir yıllarda geçiyor. 1 doların büyük para olduğu dönem filan. bir sirk var ama freaklerde var bu sirklerde. kendi hallerinde tipler. burda gelişen olağandışı olaylar gibi diyim.

diğer yandan bir rahip var ve onun yükselişi var. yolların kesişi ama yani sıradışı olaylar filan var.

görüntü yönetmenliği süper bir kere. ortam süper. öyle stüdyoda greenboxta çekilmiş bi şey değil. önemli nokta bu. heroes dökülüyor bu konuda, çok başarısız.

başlarda biraz ağır oluyor dizi yani ağır gelebilir ama daha sonradan gayette güzelleşiyor.

jericho izle dicem mistik değil. 2. sezonunu izliyorum şu an dizi git gide kötüleşiyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...