Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Beşiktaş JK-Ç.Rize


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BJK İnönü Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Siyah-beyazlılar, ilk maçta 1-0 yenildikleri rakibi karşısında 2 farklı kazanarak turu geçmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Ali Tandoğan, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Gökhan Zan yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Karadeniz ekibiyle bu sezon 2'si Fortis Türkiye Kupası, 1'i de lig olmak üzere 3 resmi maç oynayan Beşiktaş, 2 kez sahadan yenilgiyle ayrılırken, 1 kez berabere kaldı. Ligde İstanbul'da Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, 1'i gruplarda olmak üzere Fortis Türkiye Kupası'ndaki 2 maçı da 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kaybetti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıkladığı Rizespor maçı kadrosu ise şöyle:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Baki Mercimek, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Aydın Karabulut, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, Delgado, Ricardinho, Cisse, Bülent Uzun, Ali Küçük, Tello, Nobre, Gordon Schildenfeld, Holosko, Batuhan Karadeniz.

Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmada şu ilk 11 ile mücadele etmesi bekleniyor:

Hakan, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, Gordon Schildenfeld, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı, Delgado, Cisse, Tello, Nobre, Holosko
Mesaj tarihi:
valla son bilmem kaç maçtır gol yiyoruz ilk yarı gol yersek işi zora sokmuş olacaz onun için ilk yarı en az 1 tane yemeden atmak lazım
neyse takımın gidişi iyi inş defans kaleci anlaşmazlığından bir gol daha yemeyiz
Mesaj tarihi:
yahu bide gazeteler gökhan zan'ın büyük fedakarlığı diye manşetler atınca daha da fitil oluyorum, göya adam sakat sakat oynuyomuş fedakarlık yapıyomuş peh adam geldiğinden beri 100 maçın 40 ında fln sakat
Mesaj tarihi:
yapmasın fedakarlık kendi salaklığı. böyle daha kötü oluyo sakatlığı bi türlü iyileşmiyo. bide adam olmasa falan neyse de yani son maçta takımdaki diğer 4 stoperden hiç biri eksik diildi.
Mesaj tarihi:
gökhan zan'a ben cok acıyorum acıkcası. adam genc yasında besiktas gibi bi kulupte, cok onemli bir stoper oyuncusu. ama omzundaki problem yuzunden futbol oynayamıyor. cok sanssız gercekten, bi adamın her mac omzu cıkar mı ya? bu adamın cıkıyo işte.
Mesaj tarihi:
Holosko golü attı, 1-0.

Yalnız Baki nasıl klas ara pas attı öyle, şaştım kaldım. Cisse sakatlandı, 15.dakikada. Yerine girince bir eyvah dedim, Beşiktaş için. Ama pas al da at dercesineydi.
Mesaj tarihi:
iki maçta da ezici bi oyun oynadık ama 2 maçtada saçma sapan bireysel hatalarla goller yedik olsun önemli değil, elenelim de böyle elenelim.ama cisse inşallah pazara kdr düzelir
×
×
  • Yeni Oluştur...