ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 selam 5 aylik kedim var, zaman zaman battaniyeye, posete, mindere falan isiyor. burnuyla koklatip kiziyorum ama anlamiyor, bi kac gun sonra tekrar yapiyor. ve tuvalete girince kumunu cok fazla karistiriyor.onceleri kirli oldugu icin oyle yaptigini sandim ve her kaka yaptiginda kurekle alip kumunu devamli temizlemeye yeni kum koymaya basladim.ama sonuc ayni. ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben ilk kedimi aldıgımda 1 aylık kadarken almıştım, 2 hafta kadar arada kumun dışına işediği olmustu.(gecenin 3ünde yorgan-çarşaf degistirmiştim :P )ama sonradan ben hiç bişey yapmadan kendi kendiliğinden ögrendi içgüdüsel olarak. 2.kedimdede yine 1 aylıkken aldım sadece 1 kez dışarı yaptı onuda aldığımın ilk günüydü.sonrasında tuvaletinin olduğu odaya kapattım 1 gün kadar, ve başka hiçbi zaman kumundan dışarı yapmadı. bide merak ettim sadece 5 aylık kedin var bu kadar zamandır nereye yapıyodu kedin tuvaletini :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hmm benim bi fikrim var senin kediyi satanistlere satalım parasıyla yenisini al :P şaka bi yanada fena halde fırça çekmen lazım ki akıllansın yoksa alışkanlık haline getirirse önüne geçemessin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kediden kediye değişiyor tabi öğrenme süresi kumunu beğenmemiş olabilir daha çok alışana kadar gazete ya da başka bir kum dene. hani bir kere yaptıysa aslında bundan sonra öğrenmesi zor olmaz herhalde en zor kısmı orasının tuvalet olduğunu benimsemesi hehe şebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kakasini disari yapmiyor ama son bir ayda 3 kez disari isedi.kumunu falan cok ozenli degistirip temizliyorum begenmemesi olanaksiz.yine de her tuvaletini yapisinda uzun sure karistiriyor gecenin bi yarisi uyandiriyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 belki tutamıyo abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tam simdi yastigin ustunde yakaladim cok sert kizdim tuvaletine koydum cikti yapmiyo simdi cisini.salak kedi onceden battaniyeye yapiyodu kaldirdim battaniyeyi simdi yastiga dadandi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sakin ol sakin ol kakasını yapmıyor sadece işiyor dedin? erkek kedimi bu arkadaş eğer erkekse artık sevişmesi veya kestirmesi gerekiyor bunun işareti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yastigi kaldirirsam yine gidip tuvaletine iseyecek yani ciftlesmeyle ilgili degil. aksam yastigin ustune yatirmaya calistim ki oranin tuvalet degil yastik oldugunu anlasin.fakat yatmiyor salak gelip gecerken de yastigin ustunden atliyor.yastik yerde yani minder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 DoGMeaT'e katılıyorum ben de...erkek ise kısırlaştırma vakti gelmiş bence kedinin. Benim 2 erkek kedim var, kısırlaştırmadan önce yalnızca 1 tanesi işiyordu oraya buraya, giderek sıklaştırdı 1.5 yaşlarına doğru kısırlaştırdık, 4 ay oldu, o zamandan beri hiçbir vukuatını görmedik :) Ha bir de tuvalet gerksinimlerinden önce kumlarını deli gibi karıştırma olayı benimkilerde de var, ben de çok temiz tutuyorum kumlarını, niye yaptıklarını bilmiyorum, evet rahatsız edici birşey, etraf kirleniyor, gece bazen uykundan uyanıyorsun ama alıştık artık biz, dert etmiyoruz, takılıyor onlar da kafalarına göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ciftesme sorunu oldugunu sanmiyorum cunku kedi dogdugundan beri arada bir yapiyor yastiga battaniyeye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Hayvan gözünü açtıktan sonra bir süre kum toprak görmediyse, yastık yorgan, poşet, gazete kağıdı üstünde beslendiyse gayet normal böyle yapması. Birkaç hafta yakından takip edip, çişi gelince tuvalete kapatmak lazım. Nerden anlicam çişinin geldiğini diye soracak olursan gözlerinin içine bakman yeterli. Çişi gelmiş her hayvanın hafifçe gözleri dolar. Bıyıklar aşağı doğru gerilir, arka ayakları ağırlaşır, hatta sol arka ayağın tüyleri diken diken bile olabilir. Biraz gözlem yapman yeter. Muhah, şaka tabi. Ben de bilmiyorum. Ama azcık takip yeterli olacaktır. Benim dana da poşetlere, gastalara yapıyordu, üç aylıktı aldığımda. DOHAYKO'dan temin etmiştim kediceğizimi. Betonun üstünde onları bulup yapmış, naapsın. Şimdi direk helasına koşuyor. Düzene girer seninki de merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ahuah ben de ciddi ciddi okuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Allah belanı vermesin ne diyim. Oha dedim resmen neler varmış diye euheuhe hayret bişi ya. Atın şunu dışarı, hassss hass hassssaahn at şunmu dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Harbi ben de kafamda tahayyül ettim nasıl bir şekle büründüğünü kedilerin çişleri gelince; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Alacan kafasını yumruğu geçiricen. Tipe bak allahım yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ne yumruğu ne gaddar adamsın ya şu resimden sonra elim gitmez o mesajı yazmaya çok tatlı bişi =) direk kafasını koparcaksın bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar