owshit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hayır , bilmem nerde takıldım da bilmem ne yapmalıyım diye başlık açmıyorum. Şimdiye kadar half life oyunlarını eski pcde sorunsuz oynadım , onu satıp daha gelişmiş bir laptop aldım ve problemler başladı laptopum özellikleri : amd 64 x 2 işlemci , geforce go 6150 256 mb ekran kartı , 1.5 gb ram evet normalde uçması gereken bu oyundan bir türlü verim alamıyorum. Sürekli bir echo seslerde takılmalar ve bilgisayarın yavaşlaması sesler sürekli echolanıyor.Sorun ne olabilir lütfen yardım edin:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 seslerde takılmalar vesaire işlemci ile alaka muhtemelen. Çok ısınıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 go 6150 ile episode 2'nin uçması gerektiği kanısına nasıl vardın acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 benim bilgisayrımdaki 2,5 gb ramle bile uçmadıktan sonra şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 6150 nedir ya çift çekirdek yanında(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 PrudenT said: go 6150 ile episode 2'nin uçması gerektiği kanısına nasıl vardın acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 6150 kurtarmaz bu oyunu ama sistem hatasi veriyorsa oyun sunlari deneyebilirsin, - HDR yi kapat olmadi - Biosdan grafik aperture size i azalt, 128mb mesela olmadi - Oyunu dx9da ya da dx8de oynat, ayarlarda vardi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar