Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban'ı koruyan yeni "güvenlik" birimleri başlamış.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece saat 05.00 te canım sıkıldıgı için.+

hayatta bir sürü zorluklarla karşılaşırsın,misal tartışmayı bilmeyen,gerçekten sorunlu olan insanlar,bu insanlarla antreman iyi oluyor,insanın kendini geliştirmesini saglıyor.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Senin icin "fifi" olan durum insanlar arasinda "yuzsuzluk" anlamina geliyor. Kendi dunyanda fifi olabilirsin, genelin dusuncesini ve senin aldigin takiyi degistirmez bu.

senin düşüncen ve bu forumda her ne kadar dedigin olmasada bu forumun genel düşüncesi ve benim aldıgım takı şeyimde degil,
benim bir hayatım ve arkadaşlarım var,onemli olan onların düşünceleridir.
sende hayatını başkalarının düşüncelerine göre yönlendirmesen iyi edersin.

tekrar kısaca,benim düşüncelerim hakkında düşüncelerini tartışmak için kullanırım,diger kişisel lafların için tek kelime

bullshit.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
"ulan" horizan, bu olanlar 1 degil 2 degil, hala "beyler genelleme yapmayin plsssss!" diye takiliyorsun, delirtiyorsun.
Beynine osurucam pls.

Diger pongo abelii'de "turban yasagi kalmasina ragmen..." falan demis. Ruya alemindesiniz pls.

Seviyesiz ve gerzek olduğunu anladık , neden hala ben böyleyim diye kendini tarif etmeye çalışıyorsun anlamış değilim. Bir de şu yazış tarzın "pls" gibi özgüvensiz gelişim dönemi geçiren , kişiliklerinin şekillendiği küçük yaştaki çocuklar gibi konuşman çok can sıkıcı. Yazık yani öyle değilsen bile beynin öyle çalışıyor sanırsam , kimlerle hangi konuları tartışıyorum burada. Vay be..

Verdiğim örneğe de bir cevap verseydin daha güzel olucaktı tabi , 1 değil 10 değil 100 değil 1000 gibi birşey demişsin. Ne olmuş 1000 ise yani bir sayıyı geçince sen dediğini ispatlamışmı oluyorsun , 80 milyonun içinde 30 milyon salak varsa 80 milyon salakmı oluyor ? Diyorum ya beyninin nasıl çalıştığı ilginç. Hayat kadınlarının kaç tanesi mini etek giyiyor , yani diyorsunki mini etek diyenlerin hepsi hayat kadını. Üzüldüm , derler okuyarak yaşla başla adam olunmaz. Biraz kafa verimli açık çalışacak.
Mesaj tarihi:
Garip yahu. Adam aylardır "takmıyorum sizi, bana ne bana ne" diyerek hırsla geri dönüp duruyor. Azimdir bu kadar atıldıktan sonra dönebilmek. Saygı duymak lazım adam yörünge yalaması oldu neredeyse :/
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Ya benim bi arkadaşın annesi hakkındaki kişisel fikirlerim için hiç de bullshit olmamıştı, direkt adres falan istemişti arkadaş.

Onu nasıl yapıcaz?

sokaktan geçen bir adam anneme küfrederse,ona yapacagımı yaparım ben genelde.
Mesaj tarihi:
Bizim okulda bi herif var, geçen sene paso laf atıyoduk buna, gelmişti "abi sen bana niye hep laf atıyorsun?" demişti. Ben de dedim "Sevmiyorum snei, sana laf atmak da eğlenceli oluyor" ki o da böyle baya muhafazakar birisiydi. Ertesi gün sabah geldi yine "naber abi günaydın nasılsın iyi misin?"

İnsan istenmediğini de anlamaz mı be? Bunlar böyle demek ki...
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Bizim okulda bi herif var, geçen sene paso laf atıyoduk buna, gelmişti "abi sen bana niye hep laf atıyorsun?" demişti. Ben de dedim "Sevmiyorum snei, sana laf atmak da eğlenceli oluyor" ki o da böyle baya muhafazakar birisiydi. Ertesi gün sabah geldi yine "naber abi günaydın nasılsın iyi misin?"

İnsan istenmediğini de anlamaz mı be? Bunlar böyle demek ki...

valla ben ne öyle muhafazakar bir tipim,nede laf atıldıgında eyvallah diyen biriyim.
lafı internetten atarsan malum,sana burdan uçamam bir tane, naparsın işte.
ayrıca daha lise çagında bir çocuksun zaten,gerekde yok pek.
Mesaj tarihi:
Sen muhafazakar bir tip değilsin? Ok!

Ben laf atılınca eyvallah diyor anlamında söylemedim yüz kere ban yiyip aynı yere yüz kere dönüyor. Ban yemen o davranışlarınla istenmediğin anlamına gelir. Düzeltmeye de çalışmıyorsun hep aynısın. Demek ki neymiş, istenmediğin yere geliyormuşsun.

PS: Akıl yaşta değil baştadır. Yaşı üste çıkma amacıyla kullanman da acizliğindir.
Mesaj tarihi:
@becool: Reşitlik 18 yaşında oluyor ben de 21 gün içinde reşit oluyorum. Aklımı başıma alıp 21 gün sonra geliyorum o zaman karşına :P

12 yaşında üniversiteyi bitiren çocuklar var, akıl insanı şaşırtan birşeydir. Nereden, kimden ve ne zaman çıkacağı belli olmaz. Sen bu mantığınla devam et süper mantık (tu)
Mesaj tarihi:
Bana "forumdakileri takmiyorum, fifi" diyen adam herkesi dovuse cagirip ozel mesajdan kufurler savuruyordu zamaninda. Nooldu? Geliserek mi degistin?

Muhafazakar degilim demis ustune. Yani senin vasiflarin saymakla bitmez. Saymayacagim burda ama :)

Horizon, get lost on the horizon pls.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Bana "forumdakileri takmiyorum, fifi" diyen adam herkesi dovuse cagirip ozel mesajdan kufurler savuruyordu zamaninda. Nooldu? Geliserek mi degistin?

Muhafazakar degilim demis ustune. Yani senin vasiflarin saymakla bitmez. Saymayacagim burda ama :)

Horizon, get lost on the horizon pls.

evet takmıyorum gerçekten,ama ben kimseye dövüşe çagırmadım,
bana forumdan küfür ve hakaret edenlere, hakaretin forumdan edilmesinin manasız oldugunu ve klavye delikanlıgı oldugunu söyledim,sıkıyorsa gel yüzüme et dedim,

çnkü gerçekten taraflı bir moderator sistemi var ama no problem,artık hakaretleride takmıyorum.
sen dewam et millete hakaretler yardırmaya ,sosyal hayatındaki hıncını burdan çıkarıyorsun heralde heheh.
Mesaj tarihi:
Faytonis, buraya fikir tartışmaya değil kavgaya, diğer kullanıcıları kışkırtmaya geliyorsun, sonra da "modlar taraflı" diyorsun.

Aslında arkadaşlar da iyi sabrediyorlar sana, her yeni nick'le baştan bir daha bir daha.

Yav madem modlar taraflı, niye geliyorsun?
Mesaj tarihi:
Modlar tarafsız olamaz tabiki , ama işlerine nekadar yansıttıkları onların kalitesini gösterir. Fakat ne varki bu forumda lathspell adında demogojik ve içler acısı bir mod örneği mevcut. Mod ki sadece kendi bölümünde hakaret etmeyen , ama diğer bölümlerde çok rahatça insanlara hakaret edebilen seviyesiz bir kişilik.

Bu da tabiki eleştiri olarak paticik mod yapısına rahatlıkla sunulabilir. Paticik daha sanane tayfasını üstüne çektiği yıllardan beri takip ederim forumu. Emin olun o günden bu güne çok fark var. Ciddi anlamda daha seviyeli idi , tabi burda konu dışı bölümünden yola çıkarak söylüyorum. Neden özellikle konu dışı ve garbage çok seviyesiz. Mod luk kolay değil buraya yüzlerce binlerce mesaj atılıyor hangisini nasıl takip ediceksin. Tabi gereksiz gereksiz bir ton da şu mesaja uyarıları gidince işin içinden çıkılmaz.

Ama lütfen rica ediyorum , mod larınızı biraz daha iyi seçin. En azından kendi forumunuzda mod yaptığınız kişinin aynı forumda yaptığı seviyesizlikleri görmeye çalışın.
  • Yeni Oluştur...