adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bi ara vardı böyle bişi tvye bağlı olarak bide dvd player vardı ama markası falan neydi bide öyle bi tv almak yerine ayrı bi dvd player almak daha mı iyi olur tvdeki dvd player nekadar süre dayanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 telefunken vardı şöle. ama tüplü televizyon sonuçta. bence para vermeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 heh işte onu öğrenmek istiyorum zaten odama alcam tv yani varda dvd player bağlıyamıyorum görüntüler iğrenç çıkıyo hem bi dvd player hemde tv aliyim dedim ama sonra aklıma geldi ikisi bi arada satılıyo diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 DVD Player çok benim önerim bir TV+ Divx Player almandır! Mis gibi dizlerini altyazılarını atarsın! Paşalar gibi takılırsın! Bende Toshiba var Gayet memnunum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 vestel i tavsiye etmem.iki televizyonda durduk yerde bozuldu.hemde alduktan bi kaç ay sonra.benim dvd li tv de divx yok.oynatanları varsa onlardan al bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bizim vestel televizyon 10 senedir sağlam valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 e sen et o zaman ben tavsiye etmiyorum. en son yanılmıyorsam div x player için sürücüyü sitelerinden kaldırmışlardı.garanti süresince bize getirin biz yükleriz diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar