Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 huun said: valla zorunlu askerliğe karşı olmak başka ki ben de karşıyım ama daha bu hafta kaç tane aslanımız toprağa düşmüşken şu laflara anlayış göstermem beklenmesin. bu hafta ölen o gencecik insanlar hayatlarını çöpte bulmuş, yaşamak için sebep görmeyen anormal insanlar mıydı? ne yazdığınıza biraz dikkat edin. bülent bey de yargılansın ve umarım kanunda konuyla ilgili en üst ceza neyse onu alsın. anlatamadim galiba. eger onlar zorunlu askerse (bilmiyorum oylelermi degillermi) bu bir ayip diyorum. hapis zoruyla insanlari 20 senedir hayatini dagda gecirmis insanlarin onune koyamazsin, insanlik degildir bu. "en azindan canini vatan icin feda etti" lafi sana ve burdaki birsuru insana rahatlatici gelebilir, ama olen (allah korusun) senin bir yakinin olsaydi bunun pek de rahatlatici olmadigini gorurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 viktor said: bugun orda o teroristlerin vurulmamasi bahar ayalrinda sivillerin oldurulmesi demek ama işte gerçekten öyle mi? bu kaçıncı operasyon, kaçıncı sıcak çatışma..bitecek mi terör? prawler sen de bi espritüelsin ki sorma gitsin, yerçekimi vardır desem katılmıcan bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 di mi,faşistliğim tuttu tabii.. yahu arkadaşlar,bunu anlamıyorum..teröre karşı halkımızı korumak için ve türk-kürt ayrımı yapmadan sadece terörsite karşı mücadele ediyoruz,adamlar sanki abd gibi 5000 km ötede emperyalist amaçlar için savaşılıyormuş gibi abukluyorlar.. sen teröristin insafına kalsan değil g.doğuyu,istanbulu elinden alırlar...ne saflıktır bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kardesim zorunlu askerlik kakadir/degildir tartismasini simdi yapmaktaki amacin nedir? ayip be. sehit aileleri senin gibilerini gormesin yazik olur valla sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 arjantin said: di mi,faşistliğim tuttu tabii.. yahu arkadaşlar,bunu anlamıyorum..teröre karşı halkımızı korumak için ve türk-kürt ayrımı yapmadan sadece terörsite karşı mücadele ediyoruz,adamlar sanki abd gibi 5000 km ötede emperyalist amaçlar için savaşılıyormuş gibi abukluyorlar.. sen teröristin insafına kalsan değil g.doğuyu,istanbulu elinden alırlar...ne saflıktır bu.. az ama öz şeyler yazıyorsun seviyorum bu yönünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bitmiycek disardan besliyenelr oldugu surecede bitmez ama o operasyon yapilmali cok gec bile kalindi en azindan organziasyonalri bozuldu burda teroru tamamen bitirme gibi bir hayal kuranda yok 3 ay saldirilar azalsa ve korksalar yeter evini bocekler bastiginda amaan nede olsa geri gelicekler diyip hicbirsey yapmamaya veya nede olsa birdaha kirlenicek diye camasir yikamamaya benziyor bu argumanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sir said: viktor said: bugun orda o teroristlerin vurulmamasi bahar ayalrinda sivillerin oldurulmesi demek ama işte gerçekten öyle mi? bu kaçıncı operasyon, kaçıncı sıcak çatışma..bitecek mi terör? prawler sen de bi espritüelsin ki sorma gitsin, yerçekimi vardır desem katılmıcan bana =) Zamanında bitmişti? AKP hükümeti öncesi uzun süre terör olayları olmamıştı. Çabuk unutuluyor herşey, o yüzden ülke bu halde. edit: sırf akp hükümeti değil tabi pörtlemesinin nedeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Zorunlu askerliğe çok karşı değilim ben. Karşı olduğum başka şey. Ama yalnız kurtların ateşi bugünlerde çok yüksek benim de hiç tartışacak havam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu kaçıncı operasyon,hiçbirişe yaramıyor diyenler şunu anlasın.. bu adamlar 91-921 de g.doğuyu kurtarılmış bölge yapmışlardı,hergün 10 şehit haberi geliyordu..halk korkudan kepenk açamıyordu..tsk o "işe yaramaz" operasyonları yaparak şu andaki zayıf hallerine getirdi..bakın en son kaç yılında şehirlere inip eylem yapabilmişler? inemiyorlar çünkü dağda geberip gidiyorlar.. şuna benziyor,polis alkollü araç kullananlara ceza kesiyorsunuz,adamın biride diyorki yahu polis neden ceza kesiyor,hiçbirişe yaramıyor,ceza kesmeyelim,iyilikle anlatalım...anlat sen iyilikle bakalım... operasyonu yapmasan, dağlarda bunları kırmasan şu an istanbulda,ankarada,antalyada rahat oturabilecekmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 arjantin said: yazıklar olsun,şu anda binlerce asker ülkemiz için kelel koltukta savaşırken şu laflara bak.. tabii kardeşim sen de yollama,ben de gitmeyeyim,kimse savaşmasın..daha dün istanbulda ,antalyada,d.bakırda,izmirde...patlayan bombalar,ölen siviller yoktu zaten..kasabaları köyleri basan,haraca kesen,insan öldüren teröristler yok doğuda..oturalım paşa paşa evimizde ohh..sevgi kelebeği olunca teröristler ilişmez bize,onların insafına kalırız ne güzel değil mi.. ok git yazil askere, adam gibi egitim gor, sonra savas. profesyonel askerlerin olumune de tabiikide uzulur herkes, ama en azindan profesyonel asker maasla calisan bir insan. o isi almadan once basina gelebilecekleri biliyor. zorunlu askerlige harcanan para (ki inanin cok buyuk rakamlar bunlar: hepsine kumandan lazim, onlari egitecek insan lazim, yiyecek icecek lazim, uyutacak yer lazim, cok az bile olsa verilen bir maas var onlara vs) profesyonel orduya harcansa (daha iyi ekipman alinsa, profesyonel ordu maaslari arttirilsa veya yurtdisindaki gibi profesyonel orduya yazilanlarin universite masraflarini devlet verse), turkiye icin hem daha iyi olur, hem de hayatini baska sekilde yasamak isteyen insanlari zorla hayatini riske atmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ben zorunlu askerliğe karşıyım. Bu ülkede profesyonel askerliğe sıcak bakacak çok fazla genç var. Ordu aç kalmaz sayı bakımından yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Terör olayları artacak mı azalacak mı operasyon sonrası onuda göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 insanlar askerde o tarz kişiler olduğunu sanıyo gitmiyo tabi bende korkuyorum bülent ersoy gibi biri çıkar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 LathspeLL said: Ben zorunlu askerliğe karşıyım. Bu ülkede profesyonel askerliğe sıcak bakacak çok fazla genç var. Ordu aç kalmaz sayı bakımından yani. ama devletin parası yetecek mi profesyonel askerliğe? bir de o mesele var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ombakkombak said: LathspeLL said: Ben zorunlu askerliğe karşıyım. Bu ülkede profesyonel askerliğe sıcak bakacak çok fazla genç var. Ordu aç kalmaz sayı bakımından yani. ama devletin parası yetecek mi profesyonel askerliğe? bir de o mesele var. zorunlu askerlige harcanan para harcansa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 profesyonel askerliğe ben de taraftarım,ama konu ne? şu an binlerce asker opereasyondayken "ben çocuğumu yollamam" diyen biri.. yollayanlar aptal mı be?ölenler "niyazi" mi?abd vietnam gibi kendisinden 100000 km uzakta hiçbir zararı dokunmamış bir sefere asker yolladı diye ülkesinde tepki gördü..terör hemen sınrında olsaydı,ülkesinde gerçekleşseydi en milliyetçi olurdu.. sırası mı şu an böyle laflar etmenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ben bülent Ersoy'dan çok Ebru Gündeşe takıldım şhow yapıyor o..... kimse oglunun ırak'a gitmesini istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Jadelith said: ombakkombak said: LathspeLL said: Ben zorunlu askerliğe karşıyım. Bu ülkede profesyonel askerliğe sıcak bakacak çok fazla genç var. Ordu aç kalmaz sayı bakımından yani. ama devletin parası yetecek mi profesyonel askerliğe? bir de o mesele var. zorunlu askerlige harcanan para harcansa yeter. Valla 10 küsür yıldır parasızlıktan bitirilemeyen helikopter ihalesi var, tank ihalesi toptan iptal oldu, yerli üretilmeye karar verildi. Parasızlıktan füze ihaleleri yapılamıyor vs. O ihaleler zamanın sonuçlandırılabilseydi şimdi askeri elinde 30-40 senelik silahla dağa yollamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 MrMarvelous said: 301 duracak tabi... nedir 301 le alıp veremediğiniz ben anlamıyorum ki? Bu ülkede yaşıyor, havasını soluyor, suyunu içip ekmeğini yiyorsan, hakaret etmeyeceksin arkadaş... madem hakaret edecek kıvamda hissediyorsun kendini, git kanadaya göç, ingiltereye göç. Yabancılar güzelim türkiyesini satanları çok seviyor şu sıra... sen bi o modern avrupaya git te 301 kapsamındaki konulardan dem yak o ülkede, bak ne yapıyolar sana... ne guzel kendimizi eleştirmeden gelişmeyi umuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ombakkombak said: Jadelith said: ombakkombak said: LathspeLL said: Ben zorunlu askerliğe karşıyım. Bu ülkede profesyonel askerliğe sıcak bakacak çok fazla genç var. Ordu aç kalmaz sayı bakımından yani. ama devletin parası yetecek mi profesyonel askerliğe? bir de o mesele var. zorunlu askerlige harcanan para harcansa yeter. Valla 10 küsür yıldır parasızlıktan bitirilemeyen helikopter ihalesi var, tank ihalesi toptan iptal oldu, yerli üretilmeye karar verildi. Parasızlıktan füze ihaleleri yapılamıyor vs. O ihaleler zamanın sonuçlandırılabilseydi şimdi askeri elinde 30-40 senelik silahla dağa yollamazdık. Dediklerinde doğru tabi. Ama istenince çözülemeyecek sorunlar değil. Bir kere zorunlu askerlikten düzenli orduya geçince asker sayısı çok büyük ölçüde düşüyor. Onca kişinin gider yükü kalkınca aynı şartlarda profesyonel orduya rahat geçilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bülent ersoy +24187974218791470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 youtube taşdelen karakol baskını yazıp 1992 de pkk nın 500 kişi ile karakol baskını yaptığı günleri, gece vakti üzerlerine kurşun yağan mehmetçiği izleiyin , hala şehitler ölmez vatan bölünmez lafı çok klişe diyen kişinin ben vatan severleiğinden şüphe ederim, insan ölen şehide saygısından böle bişey demez, oprasyonlar terörü azaltacak tabi, ne olcak ölen techizatını kaybeden morali düşen halkın yaa bak türkiye cumhuriyeti ne kadar güçlü diyen haklın desteği azalan bir yapı bu olaylardan daha da güçlenerek mi çıkacak, gelip 300 kişi karakol mu basacak hey allahım ya düzeltme: video yu da izledim bu kadar cahil, bu kadar sığ düşünceli, bu kadar gerizekalı bir insan.. ve onu sölediklerne katılan insanlar da var orası da apayrı.. Dünya üzerinde olan bütün savaşların sebebi entrikalar masabaşı oyunlar iktidar mücadelesidir, 5000 yıldır en küçük kabile svaşından dünya savaşlarına kadar sebep hiç değişmemiş, biliyor ya konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 nasil articak? morallerimi kaldi terorist bir buyugunden sacma sapan bisey istemis alamiyinca saga solaz arar evrip canindan bezdiren kucuk bir cocuktur terorizmle savas kazanan veya amacina ulasan yok su dunyada anca bezdirir ismini duyurur nefret ettirirsin kendinden sivil hedefleri secmeseler adamalrin canina bezmis bak biseye kizdilar diye savunulabilir hadi ama sivillere saldiriyorlar? dun irkciligi lanetliyen komunsit duzen istiyen PKK bugun irkci fasist bir politika izliyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu terorle mucadelede tek onemli sey vardir oda teroristi moral oalrak cokertmektir basari umudunu elinden almaktir ilk ornege donelim bacak kadar velet gelmis televizyonda siz en sevdiginiz programi izlerken ben hebele hubeleyi istiyorum diye diretiyor hayir dediniz agladi zirladi miktiri cektiniz yandi tutustu gelicek icerde bisiler kirip dokucek zarar vericek saga sola etrafi kitleticek vur kac yapicak ilgi cekmek ve yildirmak icin herseyi yapicak bir kere dovseniz hirslanip gene gelicek veleti oldurme veya yoketme gibi bir imkaniniz haliyle yok ya dove dove siz onu yildiricaksiniz ya istedigini yapip beyaz bayragi cekiceksiniz ancak bunu birkere yapinca her istedigini gercekelstirmek icin bu yonteme basvurucak ya televizyonun kirip ikimizde izlemiycez diceksiniz ya ikinizinde hosuna gidicek bir program acicaksiniz yada en temizi tutucaksiniz kolundan cami filan kilitli bir odaya kitliyceksiniz bunu program bitene kadar orda kalicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 öyle deme,adamlar yüzlerce kayıp verip kızarsa,gelir genelkurmayı basar sonra..allahım lafa bak ya...abi hiçbirini vurmayalım,yaşlanıp ölsünler en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ya her haltı çok biliyonuz, sen git savaş ben istemiyorum. O kadar... Ben askerliğe karşı değilim. Sadece bu savaşa inanmıyorum, savaşmadan önlenebilirdi herşey. Pkk'nın da ta bilmemnesine koyim Ufacık bir barış umudu vardı piç ettiler. Kürtleri kaybetmekten korkan PKK'lı şerefsizler ile Türkiye'de ellerindeki iktidarı kaybetmekten korkan oligarklar oyun oynuyor benim kardeşim yaşında gencecik fidanlar kar altında can veriyor. Başka da birşey yazmıyorum. İstediğiniz kadar verin ayarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar