PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahah iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu arada Bonjo,bir diğer threaddeki mesajın: said: obaaa 7 geliyor 7 gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum.. Bunu napçaz babsör? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bulletride said: Bu arada Bonjo,bir diğer threaddeki mesajın: Alıntı: Bonjo obaaa 7 geliyor 7 gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum.. Bunu napçaz babsör? =] mokoko said: adam hakemi hesaba katmamış hani bi laf wardır ekmeğimizle oynadılar die çok klasik bi laftır o laf ı hatırladım bu maçı izledikten soora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakem faktörünü unutmuş adamcağız napsın :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sarı kart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ben neticeye bakarım.Faktörleri geçelim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tamam bonjo bundan sonra maç izlemiycek. oldu mu bunu bekliyo musun cidden yani :D @adamınbiri 2 oldu hala kırmızı çıkarmadın :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kural hatası yapıcam maçı tekrarlatcam sen sakin ol aefhuaehfuaehfuae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ozmn bi tane de ben çıkariim SARI KARTTT!!!111 VEEE KIRMIZIIII!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 khalad said: off çok moralim bozuldu ya n.özdemir bu sefer paf takımla çıkıcaz diye açıklama yapmadı ooff of kıyamam ya nasıl aglıyorlar nasıl çırpınıyolar üzülmeyin lan açın pes oynayın orda kazanırsınız türkiye kupasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 mokoko said: bulletride said: Bu arada Bonjo,bir diğer threaddeki mesajın: Alıntı: Bonjo obaaa 7 geliyor 7 gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum.. Bunu napçaz babsör? =] mokoko said: adam hakemi hesaba katmamış hani bi laf wardır ekmeğimizle oynadılar die çok klasik bi laftır o laf ı hatırladım bu maçı izledikten soora Amerika'da nasıl Charles Barkley,böyle bir laf ettikten sonra eşşeğin müzdarip bir tarafını öpüyor. Bonjo'da sözünde dursun,Charles Barkley'den eksiği ne hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 İlk kırmızı bariz haklı, sarı kartı olan futbolcu hakeme o hareketi yapamaz. Yoksa da yapamaz cezası sarı karttır. İkinci kırmızı da haklıydı adamın topu attığını göre göre eğilirsen top sahaya girer ve zaman geçirmiş olursun. Topu alacakken adamın tıop atması hıyarlık zaten, o topu geldiği yere yollar yerdekini alır hakemi de uyarırsın topu attı önümde top varken diye. O hareketi yaparsan cezası sarıdır. Üçüncüye hiçbirşey demiyorum Volkan da Lincoln de kartlarını hak ettiler. Objektif bakın lütfen şu kartlara. Ayrıca bu konu bitmez, bu maçın üstüne bu topic 1000 mesaja ulaşır ve deli kavgalar çıkar, ban yiyenler olur. Boşuna kastırmayıp kilitleyin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 PrudenT said: tamam bonjo bundan sonra maç izlemiycek. oldu mu bunu bekliyo musun cidden yani :D @adamınbiri 2 oldu hala kırmızı çıkarmadın :(( Ya izlesin,izlemesin...Sanki izlemiicek,adamın futbol bölümünün en aktiflerinden =]. Ama sadece bu kadar emin konuşmayın,böyle çıkıyor faktörler.Bugün hakem yarın cylonlar falan,nasıl olsa sizi normal şartlarda eleyemeyiz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 gökhanın kırmızısının nesi haklı yaa yapma etme ayıptır yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ya hakeme bişi dicem şimdi olmaz lan pimp lan asshole lan pussy gökhanı niye attın oyundan off ya sinirden dudaklarım kanadı kemirmekten gs liler siz bu maça sevinin alacağınız en fazla uefa giriş bileti biz gene şampiyon olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 nileppezdel said: İlk kırmızı bariz haklı, sarı kartı olan futbolcu hakeme o hareketi yapamaz. Yoksa da yapamaz cezası sarı karttır. İkinci kırmızı da haklıydı adamın topu attığını göre göre eğilirsen top sahaya girer ve zaman geçirmiş olursun. Topu alacakken adamın tıop atması hıyarlık zaten, o topu geldiği yere yollar yerdekini alır hakemi de uyarırsın topu attı önümde top varken diye. O hareketi yaparsan cezası sarıdır. Üçüncüye hiçbirşey demiyorum Volkan da Lincoln de kartlarını hak ettiler. Objektif bakın lütfen şu kartlara. Ayrıca bu konu bitmez, bu maçın üstüne bu topic 1000 mesaja ulaşır ve deli kavgalar çıkar, ban yiyenler olur. Boşuna kastırmayıp kilitleyin bence :) tmm sen git bi hava al bi dusun soora belki editlersin luganonun gorduğu ilk sarıya hiç bişi demem 2. sarıya gosterse ki gosterdi hiç bişi denmez ama gokhanın 2. kartı ayıptır ya adam resmen gol attı die kırmızı gordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kitana said: cry more and more :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kupa kızı fenerbahçeye bütün galatasaraylılardan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 siz yeni ogrendiniz heralde bu lafı pratik mi yapıosunuz hani arada da post kasarım hesabı bırakın bu işleri biraz objektif olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Abi zaman geçirme hareketi yaptığı yani. Akıllı olsaydı o topu yollar hakeme de top toplayıcı sabote ediyordu derdi. Bana sorarsanız keşke yenseydiniz de hiç kırmızı görmeseydiniz. Ciddiyim. Bu ortamın gerilmesi çok kötü yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 mokoko said: siz yeni ogrendiniz heralde bu lafı pratik mi yapıosunuz hani arada da post kasarım hesabı bırakın bu işleri biraz objektif olun kusura bakma abi gene tutamıyorum kendimi. cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 YAHU topu atan top toplayıcı, o topu atmasa top sahaya girecek mi? bu top toplayıcı hangi takımın stadında top toplayıcılık yapıyor, hangi takımlıdır acaba, sahaya ikinci topu niye atıyor? futbolcunun görevi ikinci top avcılığı mıdır bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Arkadaşlar adam topu istemiş ya. İzleyin tekrarı adam eliyle top at diyo sahada top yerdeyken. Sonra eğiliyor topu atınca. Bu kartı bariz hak etmiş. Lig tv izleyenler de az önce gördü yani, adam bariz top toplayıcı çocuktan top istiyor taç çizgisinin iç tarafında top varken. Öyle zekilik yaparsan yersin ikinci sarıyı. Hepsi de haklı işte. O el hareketini görün ondan sonra bana gelip diyin haksızdı o kart diye. Yalvarıyorum size. Pru mesajımı oku bak açıklama var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar