Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray - Fenerbahçe (27.02.2008 - 20:00)

toggie

Öne çıkan mesajlar

bulletride said:
Bu arada Bonjo,bir diğer threaddeki mesajın:

Alıntı:
Bonjo
obaaa 7 geliyor 7
gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum..

Bunu napçaz babsör? =]

mokoko said:
adam hakemi hesaba katmamış hani bi laf wardır ekmeğimizle oynadılar die çok klasik bi laftır o laf ı hatırladım bu maçı izledikten soora
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
bulletride said:
Bu arada Bonjo,bir diğer threaddeki mesajın:

Alıntı:
Bonjo
obaaa 7 geliyor 7
gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum..

Bunu napçaz babsör? =]

mokoko said:
adam hakemi hesaba katmamış hani bi laf wardır ekmeğimizle oynadılar die çok klasik bi laftır o laf ı hatırladım bu maçı izledikten soora

Amerika'da nasıl Charles Barkley,böyle bir laf ettikten sonra eşşeğin müzdarip bir tarafını öpüyor.
Bonjo'da sözünde dursun,Charles Barkley'den eksiği ne hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk kırmızı bariz haklı, sarı kartı olan futbolcu hakeme o hareketi yapamaz. Yoksa da yapamaz cezası sarı karttır.

İkinci kırmızı da haklıydı adamın topu attığını göre göre eğilirsen top sahaya girer ve zaman geçirmiş olursun. Topu alacakken adamın tıop atması hıyarlık zaten, o topu geldiği yere yollar yerdekini alır hakemi de uyarırsın topu attı önümde top varken diye. O hareketi yaparsan cezası sarıdır.

Üçüncüye hiçbirşey demiyorum Volkan da Lincoln de kartlarını hak ettiler.

Objektif bakın lütfen şu kartlara.

Ayrıca bu konu bitmez, bu maçın üstüne bu topic 1000 mesaja ulaşır ve deli kavgalar çıkar, ban yiyenler olur. Boşuna kastırmayıp kilitleyin bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
tamam bonjo bundan sonra maç izlemiycek.
oldu mu bunu bekliyo musun cidden yani :D

@adamınbiri 2 oldu hala kırmızı çıkarmadın :((

Ya izlesin,izlemesin...Sanki izlemiicek,adamın futbol bölümünün en aktiflerinden =]. Ama sadece bu kadar emin konuşmayın,böyle çıkıyor faktörler.Bugün hakem yarın cylonlar falan,nasıl olsa sizi normal şartlarda eleyemeyiz di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
İlk kırmızı bariz haklı, sarı kartı olan futbolcu hakeme o hareketi yapamaz. Yoksa da yapamaz cezası sarı karttır.

İkinci kırmızı da haklıydı adamın topu attığını göre göre eğilirsen top sahaya girer ve zaman geçirmiş olursun. Topu alacakken adamın tıop atması hıyarlık zaten, o topu geldiği yere yollar yerdekini alır hakemi de uyarırsın topu attı önümde top varken diye. O hareketi yaparsan cezası sarıdır.

Üçüncüye hiçbirşey demiyorum Volkan da Lincoln de kartlarını hak ettiler.

Objektif bakın lütfen şu kartlara.

Ayrıca bu konu bitmez, bu maçın üstüne bu topic 1000 mesaja ulaşır ve deli kavgalar çıkar, ban yiyenler olur. Boşuna kastırmayıp kilitleyin bence :)

tmm sen git bi hava al bi dusun soora belki editlersin

luganonun gorduğu ilk sarıya hiç bişi demem 2. sarıya gosterse ki gosterdi hiç bişi denmez ama gokhanın 2. kartı ayıptır ya adam resmen gol attı die kırmızı gordu
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar adam topu istemiş ya. İzleyin tekrarı adam eliyle top at diyo sahada top yerdeyken. Sonra eğiliyor topu atınca. Bu kartı bariz hak etmiş. Lig tv izleyenler de az önce gördü yani, adam bariz top toplayıcı çocuktan top istiyor taç çizgisinin iç tarafında top varken. Öyle zekilik yaparsan yersin ikinci sarıyı. Hepsi de haklı işte. O el hareketini görün ondan sonra bana gelip diyin haksızdı o kart diye. Yalvarıyorum size.

Pru mesajımı oku bak açıklama var ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...