Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray - Fenerbahçe (27.02.2008 - 20:00)


toggie

Öne çıkan mesajlar



Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı
Stad: Ali Sami Yen
Saat: 20:00
Hakem: Belli değil

Bu sezon 46. kez düzenlenen kupayı daha önce Galatasaray 14, Fenerbahçe ise 4 kez müzesine götürdü.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 99 yıllık rekabetin genelinde galibiyet ve gol sayısında Galatasaray'a üstünlük kuran Fenerbahçe, Türkiye Kupası maçlarında ise ezeli rakibinin gerisinde kaldı.

İki takım arasında Türkiye Kupası'nda şimdiye dek yapılan toplam 23 maçtan 11'ini Galatasaray, 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 9 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray 39, Fenerbahçe ise 28 gol attı.

Bu arada ezeli rakipler arasındaki kupa maçlarında tur atlayan takım 2 kez penaltılarla, 1 kez de uzatma bölümünde belirlendi.

Fenerbahçe ile Galatasaray, Türkiye Kupası tarihinde bundan önce 5 kez yarı final, 4'er kez de final ve çeyrek finalde eşleşti, 9 kez sarı-kırmızılılar, 4 kez sarı-lacivertliler tur atladı.

ntvspor

Uzun uzun yorum yapamıycam valla, son hafta iki takımın da uzun suredir oynamadıgı kadrosu ne kadar vahim durumda oldugunu gosterdi. Buyuk ihtimal bu maça saklandı as oyuncular. İlk maçtaki gibi güzel oynar ve bu sefer kazanırız diye ümit ediyorum. İçimden gollü beraberlik, gönlümden tek farklı galibiyet geçiyor. Hak eden kazansın.

Bu da bonus:

ulubatlı rambo


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FTK'da GS derbilerinde fb nin yüzü gülmüyor. GS'la oynanan son FTK maçında GS 5-1 yenmişti. GS'nin de son olaylardan sonra baya sinirli olduğu ve eksiklerinin de azlığı göz önüne alınırsa GS yener gibi geliyor. fbde roberto carlosun ve maldonadonun yokluğu önemli. ama maldonadoyu kapatacak formda yedeği var fenerbahçenin. maç ortada geçer fakat saha avantajıyla GS alır gibi görünüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
toggie said:
son maçlar 2 sezon once oynandı. yine ceyrek finalde karsılasıldı. ilk maçı fb kendi sahasında 2-1 kazandı. ikinci maçta sami yen'de gs 3-2 kazanmasına ragmen gol averajı ile kupadan elendi.


yapma be? 5-1'lik maç ne zamandı?

ve söylediğin sene kuupayı kim aldı?


GS ve FB'nin son yaptıgı FTK maçında GS Sami Yen'de 3-2 kazandı ve kupadan elendi. Kupayı da Beşiktaş kazandı.

edit: son maçta derken bir önceki eşleşmeden bahsediyorum. son maç 0-0 bitti bilindiği üzere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de bir şeye takıldım. hadi tamam fenerbahçe v2 sahadaydı c.tesi gecesi ama pazar gecesi gs'nin tam kadro sahada olduğunu hepimiz gördük. hakanı nondası lincolnü barussosu serveti orkunu ümiti serkanı ayhanı oynuyordu daha hangi uzun süredir oynamayan adamlar tolga?

fenerbahçe rahat kazanacak gibime geliyor. ben tek maç oynatırsa iddaa fenerbahçeye malımı mülkümü basmayı planlıyorum oranına göre. ki muhtemelen fb nin oranı daha düşük olacak.

galatasaray çok kötü durumda. tam zamanına denk geldi hafta sonu bi de beşiktaş yenerse kalli gider, gsli arkadaşlar sevinir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100 yıllık ezeli rekabet artık oldu ebedi rezalet..gs a karşı bariz üstünlüğümüzü tüm dünya biliyor , maça psikolojik üstünlükle başlayacaz , leverkusen ve kasımpaşa maçlarının moral bozukluğuyla istediğimiz gollü beraberliği veya galibiyeti alacaz inş..samiyen kadıköy farketmez bize...

;)


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'da Kalli kazanan 11 e ( 5-1 lik hezimet harici ) geri dönecekmiş, LigTv de gördüm.

Defansta Emre,Song,Servet,Volkan. Orta sahada Mehmet Topal, Barış, Arda Serkan. Forvette Hakan Şükür ve Ümit Karan.

Song harici kupanın ilk turundaki kadronun aynı kadrosu bekleniyor.

Bana göre bu 11 gayet doğru olur. Ayhan, Barusso, Carrusca, Lincoln, Hakan Balta beklenen oyunu ortaya koyamadı, Kasımpaşa maçında.

Fenerbahçe'nin 11 i zaten her zaman olduğu gibi belli. Bir tek Roberto Carlos sakatlığı nedeniyle yok, onun yerine Vederson'un forma giymesi bekleniyor.

Zico doğru kadroya döndü, zaten döneceği de çok açıktı. Söylenecek pek birşey yok, bu kadro hakkında.

İyi futbol, iyi mücadele, olaysız, kavgasız, gürültüsüz, dostça bir derbi olması dileğiyle. İki takıma da başarılar dilerim, hak eden kazansın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mumucan,

sag bekte barusso
ön liberoda emre
solda carrusca
sagda ayhan
sol bek hakan
stoperde song
forvette nonda
ortada lincoln

fb ile oynadıgımız macta oynayan, yani son zamanlardaki en formda kadromuzdan

ugur
h. şükür
arda
barış
m. topal
volkan

ilk 11'de yer alamadı.
k. paşa maçında oynayan oyuncular bizim as oyuncularımız olarak görünebilir ama cok uzun süredir oynamıyorlardı. fizik olarak hazır değiller, maç eksikleri var, artı formsuzlar. barusso daha yeni gelmiş adam zaten bi sag beke, bi ortaya gecti maymun etti adamı kalli. emre dediğin adam amatör küme takımında bile önlibero oynayamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs kadrosu şöyle olmalı. kasımpaşa maçında barussonun ortalama bir oyun oynadığını düşünürsek sağ bekte, şu anda orda oynayacak en mantıklı kişi o olur.


orkun
barusso song servet volkan
barış lincoln mehmettopal arda
hakan nonda



barussonun formuna göre emre alınabilir o mevkiye. hakan fenerin savunmasına karşı şart diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...