Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 gece acıktım baktım başka yollayan da yok söyledim adamlardan pizza geldi peynirler kartona yapışmış vs, onu geçtim HAMUR ULAN PİZZANIN %85'İ . bir dilim alirken yanlışlıka diğer dilimden bir parça salam koparıverdim, diğer dilimde mazleme kalmadı. kınıyorum pizza hut'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 evlen kurtul hacıı gece 2de acıkırsan solersın hanıma yapar yemek oturur yersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Pizza Hut suxxor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Little Caesar's ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 en cok little seviyorum bende direk hayvan gibi malzeme döşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 pizza max owns ayrıca potato wedges ftw!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ordan burdan çalıntı bi menüsü var pizza max'ın. bu ülkede little caesar's sevmeyen adam=pizza sevmeyen adam. ayrıca, pizza hut eskiden çok daha güzel yapıyordu pizzasını. bol malzemeli, kalın hamurlu. şimdi üstü boş hamur bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 pizza hut harbiden suxxor oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 McDonalds ya da KFC gibi fiks bir tad tutturamıyor yurdum Pizza Hut'ları...Ama İzmir'de yediğim zaman her zaman et supreme yerim ve kaç yıldır aynı performansla süper servis gelir evime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 little boktan dominos ile memo daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Dominos küçüküç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mokoko said: pizza max owns ayrıca potato wedges ftw!!! diyordum, hepsini bitiremediğim bir tavuk+patatesin patateslerini sonradan ısıttığımda motor yağı tadı geliyordu, tırstım. o günden beri canım tavuk çekince üşenmiyorum montumu giyip burger kinge iniyorum. ordaki de tatmin etmiyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dominos bonba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 o saatte işkembe içilir, kokoreç yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 fly imza mükemmelmiş ahahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 türkiyede pizza = tadım evlere servis ve lezzet+ malzeme kalitesi konusunda 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Little Caesar's, gayrısı yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dominos - italyan pizza hut - hellim spesyal başka pizza tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 pizza bulls.. sloganları şu sanırım: yağı bol bulduk, döküyoruz. ya da yedikten sonra yağlı güreş yapıcaksınız! böle tut yan hafif salla yağ akacak! öyle yağlı biodizel arabası olanlar için ideal tabii. almayın sakın! bu yazı için dünyanın en iyi pizzalarını yapan dominos'dan para almadım, beleş pizza yemedim! evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dominos turkish pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Spastik_Serce said: türkiyede pizza = tadım evlere servis ve lezzet+ malzeme kalitesi konusunda 10 numara. +1. istanbulda tek bir şubesi var sanırım, hiç yiyemiyorum. geçen dayımla birlikte ankaraya gelince söyledik, yerken transa geçmiştik. artık ne kadar özlemişsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 fly motor yağı içtin heralde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 mokoko said: pizza max owns ayrıca potato wedges ftw!!! OMG HEADSHOT! kenar sosunu unutmayalım yalnız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 pizzayi oldum olasi sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar