FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Allah balonlulara akıl fikir ihsan eylesin. Birde az hoşgörü, ha birde biraz tevazu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Penthesilea said: Arkadaslar dikkatli bakarsiniz resmin photoshop'la editlendigini anlayabilirsiniz. Auhahahaha aynen abi süpersin>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kusura bakmayında ben saatlerimi harcamışım sinir harbi yaşamışım üstüne kalkıp birinin böle bi lafını ( ki gayet espiri yapar bi tavrıda yok gibi görülüyor) tevazu ve hoş görü ile karşılayamam. Ben ve arkadaşlarımın emeğine hakarettir bu tür laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 o değilde asıl ben şeye takıldım, biri go go sunwell demiş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Oyunları bu kadar ciddiye almayın. Sonra kız arkadaşınız olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yok artık cinsel hayatımızda karışsaydınız :D tebrikler istanblue ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Druqie said: Penthesilea said: Arkadaslar dikkatli bakarsiniz resmin photoshop'la editlendigini anlayabilirsiniz. `Ryuuzaqi` armoryden inceleyebilirsiniz arkadaslar.Yahu saka yaptigim bariz, su yukardaki arkadasina allah akil fikir ihsan eylesin. 50. defa gratz yazmaktansa oyle bir espri daha hos olur diye dusundum de iste unuttum tabi hirs skilli caplemis insanlarla muhattap oldugumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 GO GO ARTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dranuu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Herkese teşekkürler,gz bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yabancılar çıldırıyor warglaive Türklerde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aether Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tebrikler ve 2.4 de ba$arilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bütün *türk* guildleri burda geliyor reklamlarını yapıyorlar, sonra da burdakilere dalaşıyorlar :D Di mi zaten burdaki herkes de karazhanda prince falan deniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 prince kesemedik hala biz, haftaya bakalım artık kısmet asdkhdkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Penthesilea said: 50. defa gratz yazmaktansa oyle bir espri daha hos olur diye dusundum de iste unuttum tabi hirs skilli caplemis insanlarla muhattap oldugumu.:) sunu koymak o kadar zormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Jay-Jay said: Bütün *türk* guildleri burda geliyor reklamlarını yapıyorlar, sonra da burdakilere dalaşıyorlar :D Di mi zaten burdaki herkes de karazhanda prince falan deniyor :) Peki tam olarak neresi canını yaktı ? :) Evine gelip bağırmıyor ki kimse , "hop dayıı bu kez de kaunsili kestik biz" diye. Okumazsın, batmaz np! :) Kimsenin de kimseye dalaştığı yok, aslında tam tersi oluyor. Başarı yakalamış Türk guild'leri ile kuyruk acısı olanlar atlıyor önce, sonra da kankişşleri ééé Not: Evet yine dayanamadım :) Başarısını gelip burada duyuran her Türk guildine illa ayar vermeye çalışan çıkmasa bu forumda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yarası olan gocunur hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Catzee said: Jay-Jay said: Bütün *türk* guildleri burda geliyor reklamlarını yapıyorlar, sonra da burdakilere dalaşıyorlar :D Di mi zaten burdaki herkes de karazhanda prince falan deniyor :) Peki tam olarak neresi canını yaktı ? :) Evine gelip bağırmıyor ki kimse , "hop dayıı bu kez de kaunsili kestik biz" diye. Okumazsın, batmaz np! :) Kimsenin de kimseye dalaştığı yok, aslında tam tersi oluyor. Başarı yakalamış Türk guild'leri ile kuyruk acısı olanlar atlıyor önce, sonra da kankişşleri ééé Not: Evet yine dayanamadım :) Başarısını gelip burada duyuran her Türk guildine illa ayar vermeye çalışan çıkmasa bu forumda olmuyor. Go go dewam böyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ok np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 photoshop mu cidden? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 alpingo said: Penthesilea sende ne dikkat varmış arkadaşım ???? Gerzekliği bırakta gidip bir bak progress sitelerindeki duruma ondan sonra kalkıp laf sokmaya çalış.. Saygı gösterin az bu lag ile elektrik kesintileri ile buraya kadar geldik. Bunca insanın emeğine küfür etmek bukadar kolay mı? Nasıl bir psikolojiniz var anlayamıyorum ya hasta senin gibi insanlar.. zomg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ´-_-` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Her progress topic'inde eksiksiz yaw bunlar, bir kere de sektirmez mi insan :D Biri çıkar der ben o guild'i bir telefonla yıkarım, biri der bizden adam çalarak progress yaptınız, alt tarafı oyun yaw ne gerek şurda insanların beddua'larını almanıza anlamıyorum.. alpingo said: Penthesilea sende ne dikkat varmış arkadaşım ???? Gerzekliği bırakta gidip bir bak progress sitelerindeki duruma ondan sonra kalkıp laf sokmaya çalış.. Saygı gösterin az bu lag ile elektrik kesintileri ile buraya kadar geldik. Bunca insanın emeğine küfür etmek bukadar kolay mı? Nasıl bir psikolojiniz var anlayamıyorum ya hasta senin gibi insanlar.. Şurda mesela, OMG!!!!1111WTF moduna giripte gerzek diyeceğine, topicteki mesajların akışına göre şaka olup olmadığını anlayabilirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar