Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yooo, Binktopia doğru yazıyordu hep. Deicide işte, tanrıkatli.

Zaten Naruto, Bleach, Fairy Tail; bunlar sadece Binktopia'dan okunur. Siz n'apıyorsunuz ki?

mangastreamden okuyorum ben.
Mesaj tarihi:
Gerge benim yanlış anlamamı yanlış anlamış sdfg.
Mangareader sitenin adı. Binktopia'da scanleyip translate eden grup olması lazım. Mangareader da Biktopia yani
Mesaj tarihi:
http://mangastream.com/read/bleach/70786129/1
420'yi şurdan okuyabilirsiniz.

420

Serinin biteceği kesin oldu gibi. Arıca bu kombatı doya doya okumak istiyorum. Bi 200 chapter yapsınlar. Mis gibi.

Mesaj tarihi:

420

Hass... Tüm gücünü kayıp mı edecek şimdi Ichigo? Grimmjow duruyor daha. Olmaz öyle şey. Daha Grimmjow ile yeni bir seriye gidecek, ayrıca Kubo daha yarısına gelmedik derken yine mi trolledi şerefsiz?... Oooof ama harbi şekil olmuş final form. Buna bir de maske takarsa tadından yinmez...

Mesaj tarihi:

420

Hmmmm, bir ara da Isshin'in shinigami güçlerinin geri döndüğünden falan bahsediyorlardı. Isshin bir bok için kullandı final getsuga'yı. Sonra güçlerini kaybetti. Ichigo da öyle olur herhalde. Şimdi oturdu gelecek bölümler aklımda... :D

Ayrıca shinigami güçleri gidecek. Hollow güçleri değil... Herşey bittikten sonra kral ben buradayım derse shirosaki şaşırmam.

Mesaj tarihi:
Yamaji bankai açamaz çünkü zanpaktousu seallendi direk. Bir daha release falan yapamaması lazım ancak.
Ishida da kaybetti güçleri geri kazandı.
Ishin'in güçlerini kaybedip tekrar kazandığını biliyoruz. O yüzden Ichigo da geri kazanır sorun dil.

Ama bitsin artık bu ark cidden aizenden midem bulandı başka bir kötü adma gelsin. Gin'in olayı açıklansın falan. Sıkıldım evolution geyiklerinden.
Mesaj tarihi:
bu dövüş her itsugo dövüşü gibi (kenpaçi ile ilk karşılaşması ve dayak yemesi hariç) o kadar bayık geçti ki aizen "şimdi böyle yaptığını düşünüyorsun ama seni kandırdım, arkana bak" dese alkışlayacam o kadar artık.

sonra da gelip adam gibi biri dövsün aizen'i.
Mesaj tarihi:

421

Yine ölmüyor gerizekalı Aizen... Meh.

421 okunduktan sonra...

Sonunda hougyoku vazgeçti Aizen'den. Urahara da trap attı. Seal çekeceği yere hazır kıstırmışken yokedin gitsin artık. Öff. Bundan da kurtulursa McGyver Aizen'e secde eder.

Mesaj tarihi:

421

dünyayı kurtaran adam'ın sonundaki gibi ikiye yardı içigo lmao

o da yetmedi, urahara'nın just according to keikaku çekmesi gerekti. cidden halen bittiğine inanamıyorum neredeyse heh. spirit king filan bahsi geçti bakalım birşey çıkacak mı yoksa bitirecek mi..

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...