Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili Samaella

Burada senin için Spoiler konusunu tekrar açmak istiyorum. Biz herhangi bir bölümden söz ederken, Spoilerın başlığına bölümün rakamını yazıyoruz. Peki bunu sen neden yapmıyorsun? Niye senin yüzünden spoiler yemek zorundayım ?
Mesaj tarihi:

394

Bu herif %100 kasımpaşalı. Bu arada Urahara'nın dönüşünü sabırsızlıkla beklemekteyim. Üstüne Ichigo'nun babası var. Fakat sayfalarca yazıda bir şeyi unutmuş olabilir. Ichigo'nun asıl rakibi Aizen değil, Ogichi'dir. Kankası Zangetsu'nunda katıldığı güzel bir combat izletir. Yoksa bu seri "Getsuga Tenshuo"la biterse bileklerimi keser, emo olurum.

Mesaj tarihi:

394 son sayfa renkli

http://img7.imageshack.us/img7/8200/bleachtwobonesbysatoman.jpg
yüksek çözünürlük wallpaper yapmalarını bekliyorum.

kenpaçi'ye çift el kullanma olayını öğrettiğini hatırlarsak burada kendisinin de uyguladığını görebiliyoruz heh

Mesaj tarihi:
Of of of of of... son birkaç bölümdür harika gidiyor. 396'yı beklemek zor geliyor şimdi :D

395

Hadi flameler gitti de Rujin Jakka nerde? Dede massive alev salmış zamanında demekki :D Danku bile işlevsiz kalacaktı ki demekki kendi atladı üstüne... Itsugo da makseyi çekmiş sotede bekliyor. Gin şimdi devreye girmezse ne zaman girecek merak konusu...

Mesaj tarihi:

395

içine mühürleyince bütün önceki alevleri de, hepsini birden saldı aslında mantıksız değil.

yalnız ebm tayço o halde bile "hala safsın yiğenim" deyip 96 kido patlattı ya, aizen'in saçını başını bozabilen çıkmadığı düşünülürse gene iyi heh.

gin aizen'in ölmesini bekleyip kendi numara yapacakmış gibi bir hissim var eğer şu ara kendini göstermezse. tam darth malak sinyalleri alıyorum ondan.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...