Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok, bir bölümün sonunda sıkıntıda görünürse öbür bölümde tek atar, bleach formülü bu. "savaş daha yeni başlıyor" anime tabiriyle heh.
Mesaj tarihi:

Oda doğru gerçi tayço bu kadar kolay yalan olmamalı tabi shunsui falanda öyle...Belki dedenin bankaisini görürüz..

Bide bu flames of helli daha önce görmüşmüydük yenimi açtı ?

Mesaj tarihi:
o değil de aizen anruto evrenine geçip sasucke'nin aklını alsa tadına doyum olmaz.

- SUSANOOO!!! IZANAGI!!!!! AMATERASU!!!! MANGEKYOOO!!!
- o vurduğun acaba ben miyim? gehen gehen gehen (gülüyor)
Mesaj tarihi:
Bu arada dediği gibi arkadaşın, Urahara'dan çok acayip bir comeback bekliyorum ben de. Aizenin kaptan ve teğmenlere shikaisini gösterdiği zaman ne Urahara ne Yoruichi soul societydeydi. Demekki Aizen'in shikaisini görmeyen sadece Ichigo olmayabilir. Çok daha önce Shinji'nin teğmeniyken gösterdiyse o zaman işler başka ama o zaman da Urahara yine de ne teğmendi, ne de kaptandı. 2. takıma da Yoruichi kaptan olduğunda geçtiğini tahmin ediyorum. O zamana kadar geri planlarda kalmayı tercih ettiği için Urahara'nın Aizen'in shikaisini görmeyen 2. kişi olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
bence bu şikai görmeme olayını çok abartıyorlar, anlamsız çıkabilir muhtemelen. içigo gai sensi'nin itaçi'nin gözlerine bakmadığı gibi ayak hareketlerinden mi takip edip dövüşecek aizen'le?

ha urahara gözlük filan tasarlamıştır öyle birşeyler olabilir. modlanabilir arrancar'dan sonra ne görsem şaşmam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...