Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 368 Görülebilecek en mantıklı resurreccion'du. Sonuçta adamın zanpakutosuna bakarsak "Suzumushi (Cricket)" yeterince güzel bir şekilde dönüştü. Ama aksine çok salakça öldü. Ne kombatlar gördük 10 bölüm sürdü. 3 haftada gg oldu tousen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gayet yerinde, zamaninda ve mantikli oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 haftaya bir kono reiatsu durumu yasanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 resmen ırkçılık var. koma ya çirkinsiz falan da dedi haysiyetsiz duruma düşürdüler. diğer zenciyi de homo yapmışlardı zaten. bu japonlar zencilerle anlaşamıyolar BİR nedenden ötürü. çalış seninde olsun diye öğüt vericem ama çalışmakla olsaydı türkler birinci gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 spoiler Hiç sevmezdim zaten iyi oldu Tousen'in ölmesi. Ölümü de güzel oldu diye düşünüyorum, kendi Lieutenant'ı tarafından bir anlık açıklığından yararlanılarak öldürüldü. Umarım "ahah ölmedim aslında ben" saçmalığı yapmazlar. Kaldı ki Tousen aslında o kadar imba bir karakter değildi, Kenpachi'ye karşı Komamura'yla ikisi bir adam etmemişti hatırlarsanız. :P Gin çok daha çetin çıkacak ve bu kadar aptal bir hata yapmayacaktır. Epik savaşı orada bol bol görürüz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bence gin > aizen olacak. Aizen ichigo ile mücadele ederken gin arkadan aizene takacak İyi oldu ya temizlendi ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dede tayconun torunuymus gin, aizene cirak olarak vermis, goz kulak olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 387 Bence bu sahne bi daha olmaz ümidi içerisindeyim. Böylece Aizen'e karşı tüm mahalle dalıyor. Aizen VS Komamura Shinji Ichigo Yamamoto Ve bildiğin seri bitiyor artık :( Biterse ciddi eksiklik olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kazanma şansı - 387 Tõsen harcandı yine. Aizen ne pislik bi karakterdir peh. Shinjinin gücü o kadarda unsolvable değilmiş. ileri geri sol sağ, tam karakteri gibi çocuksu. Ama bir hafta geçmez artık... Sinir bastı son sayfada. Son sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 nerden okudunuz yahu onemangaya düşmemiş daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Buda çok hoşmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Gkgokhan said: 387 Bence bu sahne bi daha olmaz ümidi içerisindeyim. Böylece Aizen'e karşı tüm mahalle dalıyor. Aizen VS Komamura Shinji Ichigo Yamamoto Ve bildiğin seri bitiyor artık :( Biterse ciddi eksiklik olacak... 4chan'da gezinirken 2 arch daha olacak diye okumuştum trollenmiş olabilir miyim bilmiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sadece onemanga değil manga çeviren. Google it. Merak edenler varsa yinede buyursun Başka bir manga çeviri sitesi http://www.mangastream.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 387 normalde bu hafta naruto ve bleach manga olmaması gerekiyordu herhalde önümüzdeki hafta yayınlanmıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Güzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 387 of tousen defteri çok hızlı kapandı, abuk sabuk arrancarların dövüşü haftalarca sürerken böyle bitmesi iyi olmadı hiç. aizen tousen'i de kesti ya, ne yapsa "çocukken ailemi orclar kesti ondan böyleyim" dese gene affetiremeyecek kendini adam. itsugo geldi dayak yesin yatsın da dede yargılasın aizen'i bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://img205.imageshack.us/img205/3923/1263150680136.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 388. Bölüm http://www.youtube.com/watch?v=RJl1DRkbsUs İçeride bölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 388- Tam da böyle olmalıydı, 6 ay daha uzadı bleach en azından... :) Edit: 388 Unohana kayboldu :S Yeri bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 388 of aizen'le savaşırken arkasını dönüp poz kasanlar nedir ehu ama iyi, itsugo kolay kolay dövemez aizen'i ki bence onun dövmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 388 Aizen "Godlike" ve "Beyond Godlike" terimlerine lügatımda yeni anlamlar kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Meh 2 hafta beklettiler OMG FAIL yazdı bitti 388 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bleach filmlerinin Anime:Bleach konusu içinde yayınlandığını biliyorum ancak çok yüksek derecede spoiler içerdiği için buraya taşımaya karar verdim konuyu. işte 4.cü film Ultra Mega Hyper Super Spoiler Manga okumadıysanız lütfen AÇMAYIN! Son kez soruyorum - Son kararın mı? Al buyur Video : Film poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gene tırt bir film olcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Sonunda basladi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar