Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

368

Görülebilecek en mantıklı resurreccion'du. Sonuçta adamın zanpakutosuna bakarsak "Suzumushi (Cricket)" yeterince güzel bir şekilde dönüştü. Ama aksine çok salakça öldü. Ne kombatlar gördük 10 bölüm sürdü. 3 haftada gg oldu tousen....

Mesaj tarihi:
resmen ırkçılık var. koma ya çirkinsiz falan da dedi haysiyetsiz duruma düşürdüler. diğer zenciyi de homo yapmışlardı zaten. bu japonlar zencilerle anlaşamıyolar BİR nedenden ötürü. çalış seninde olsun diye öğüt vericem ama çalışmakla olsaydı türkler birinci gelirdi.
Mesaj tarihi:

spoiler

Hiç sevmezdim zaten iyi oldu Tousen'in ölmesi. Ölümü de güzel oldu diye düşünüyorum, kendi Lieutenant'ı tarafından bir anlık açıklığından yararlanılarak öldürüldü. Umarım "ahah ölmedim aslında ben" saçmalığı yapmazlar. Kaldı ki Tousen aslında o kadar imba bir karakter değildi, Kenpachi'ye karşı Komamura'yla ikisi bir adam etmemişti hatırlarsanız. :P

Gin çok daha çetin çıkacak ve bu kadar aptal bir hata yapmayacaktır. Epik savaşı orada bol bol görürüz diye tahmin ediyorum.

Mesaj tarihi:

387

Bence bu sahne bi daha olmaz ümidi içerisindeyim.

Böylece Aizen'e karşı tüm mahalle dalıyor.
Aizen
VS
Komamura
Shinji
Ichigo
Yamamoto

Ve bildiğin seri bitiyor artık :( Biterse ciddi eksiklik olacak...

Mesaj tarihi:

Kazanma şansı - 387

Tõsen harcandı yine. Aizen ne pislik bi karakterdir peh. Shinjinin gücü o kadarda unsolvable değilmiş. ileri geri sol sağ, tam karakteri gibi çocuksu.

Ama bir hafta geçmez artık... Sinir bastı son sayfada.

Son sayfa

Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

387

Bence bu sahne bi daha olmaz ümidi içerisindeyim.

Böylece Aizen'e karşı tüm mahalle dalıyor.
Aizen
VS
Komamura
Shinji
Ichigo
Yamamoto

Ve bildiğin seri bitiyor artık :( Biterse ciddi eksiklik olacak...

4chan'da gezinirken 2 arch daha olacak diye okumuştum trollenmiş olabilir miyim bilmiyorum ama...
Mesaj tarihi:

387

of tousen defteri çok hızlı kapandı, abuk sabuk arrancarların dövüşü haftalarca sürerken böyle bitmesi iyi olmadı hiç.

aizen tousen'i de kesti ya, ne yapsa "çocukken ailemi orclar kesti ondan böyleyim" dese gene affetiremeyecek kendini adam. itsugo geldi dayak yesin yatsın da dede yargılasın aizen'i bari.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

388

of aizen'le savaşırken arkasını dönüp poz kasanlar nedir ehu

ama iyi, itsugo kolay kolay dövemez aizen'i ki bence onun dövmemesi lazım.

Mesaj tarihi:

Bleach filmlerinin Anime:Bleach konusu içinde yayınlandığını biliyorum ancak çok yüksek derecede spoiler içerdiği için buraya taşımaya karar verdim konuyu.

işte 4.cü film

Ultra Mega Hyper Super Spoiler

Manga okumadıysanız lütfen AÇMAYIN!

Son kez soruyorum - Son kararın mı?

Al buyur

Video :

Film poster

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...