Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

spoiler

Hiç sevmezdim zaten iyi oldu Tousen'in ölmesi. Ölümü de güzel oldu diye düşünüyorum, kendi Lieutenant'ı tarafından bir anlık açıklığından yararlanılarak öldürüldü. Umarım "ahah ölmedim aslında ben" saçmalığı yapmazlar. Kaldı ki Tousen aslında o kadar imba bir karakter değildi, Kenpachi'ye karşı Komamura'yla ikisi bir adam etmemişti hatırlarsanız. :P

Gin çok daha çetin çıkacak ve bu kadar aptal bir hata yapmayacaktır. Epik savaşı orada bol bol görürüz diye tahmin ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Gkgokhan said:

387

Bence bu sahne bi daha olmaz ümidi içerisindeyim.

Böylece Aizen'e karşı tüm mahalle dalıyor.
Aizen
VS
Komamura
Shinji
Ichigo
Yamamoto

Ve bildiğin seri bitiyor artık :( Biterse ciddi eksiklik olacak...

4chan'da gezinirken 2 arch daha olacak diye okumuştum trollenmiş olabilir miyim bilmiyorum ama...
Sosyal ağlarda paylaş

387

of tousen defteri çok hızlı kapandı, abuk sabuk arrancarların dövüşü haftalarca sürerken böyle bitmesi iyi olmadı hiç.

aizen tousen'i de kesti ya, ne yapsa "çocukken ailemi orclar kesti ondan böyleyim" dese gene affetiremeyecek kendini adam. itsugo geldi dayak yesin yatsın da dede yargılasın aizen'i bari.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bleach filmlerinin Anime:Bleach konusu içinde yayınlandığını biliyorum ancak çok yüksek derecede spoiler içerdiği için buraya taşımaya karar verdim konuyu.

işte 4.cü film

Ultra Mega Hyper Super Spoiler

Manga okumadıysanız lütfen AÇMAYIN!

Son kez soruyorum - Son kararın mı?

Al buyur

Video :

Film poster

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...