Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 onlar da aynı sorundan muzdarip belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bi cumaya gidin.. sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kitsune said: 384 bir hafta boyunca karizmatik bir maske beklerken, berbat bir maske cıktı , bu nasil bir maskedir ya? Gaap said: Şimdi kızacaksınızda Tousen in maskesini bazı panellerde penise bir tek ben mi benzettim? evet bende onu sölemek istemiştim ama sansür engeline takıldı ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bunlar hep bilinçaltında yatan şeyler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ben benzetemedim, hatta sırf benzetmek için baktım yine göremedim. Spoiler içinde koyar mısınız benzettiğiniz bölümleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 385 sonunda shinji de saldi kilici..kedi kopek dalasi da ciddiye bindi sonunda...ama gozler ichigoda birisi daha olmeden yetisebilcekmi bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 385 tousen'in ana olayı ortaya çıktı, şinji'nin de aldatan kılıcı varmış, komamura da arkadaşım diye ağırdan almayacak. güzel bölüm oldu ama troll regen'in yanısıra bir de resurreccion almak filan fazla güçlü olmuş. itsügo da resurrecion açar artık. resurreccion sıradaki super saiyan ise başarısız isim, BAN!!! KAY!!! gibi havalı söylenemiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Shinji kocum be. Umarım aizen shinjiyi yaralasda öldürmez çünkü kubo nun cidden en kaliteleri karakterlerinden biri. Hos popularity pollarda üst sıradaydı hitsugaya gibi o yüzden ölücegini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kimse ölmez ya, iki parça olan velet de ölmeyecek, Inoue soten kenşun der gelir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 komamura zaraki gibi dövsün tousen i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 shinji diyene kadar hic dusunmemistim, harbiden hic gormedik adamin zangetsusunu, yani benim hatirladigim kadariyla. aizen kendine hollowfication cekmediyse, shinji daha tosakli gibi bence, ama tabi ki aizeni dovdurtmezler de. komamura da tosenin agzini kiricak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gin çok imba olcak gibi.alayına tek atabilir.birde sanmıyorum tousen kaybetmez.gin ne kadar imba olursa olsun dede tayço var daha sonuçta ve diğer kaptanlarda var.alayını 3 kişi yenmeleri imkansız.büyük ihtimal aizen in bir planı daha var öyle bodozlama gircek bir adam değil aizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 primera espada için de öyle diyorduk, bir kalemde sildi attı aizen. kubo şaşırtabilir gene. aizen belki vınladı gitti bile heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 OW WAIT !!! Anime spoiler'da var, manga'da.. http://www.youtube.com/watch?v=reNGCsXOv1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 O görüntülerin hepsi oyundan... Henüz anime için yayınlanmadılar. Umarım bu görüntülerden daha iyi olur, gerçi animede niyeyse batırıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 niye bence grimmjow ile olan dövüşü harikaydı.genelde ichigo nun dövüşleri filler değilse güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Shinjinin plot armoru toushiro seviyesinde bişi olacağını zannetmiyorum ki çok büyük potansiyeli olan bi char bence harcamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 manga cikti ama onemanga'da yok henuz. ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 var şuan 386 çat diye gitti tousende bişey yapmadan alla alla, dedim sürekli bi loser durumunda bu sefer biraz yer kaplar herhalde, yok yine gitti çat diye gin hakkaten imba bişey çıkıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 cidden cok cabuk karakter harciyorlar, bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 at sineği abi koskoca sinek oldu adam yine de yaranamadı. çot diye öldürmüş olamazlar cok cabuk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mükemmel bir bölümdü, insanlara yaranılamıyor tabii, adamlar 3 chapter fight çiziyorlar çok kısa 4 chapter çiziyorlar çok uzun oluyor bu sefer de. Tousen'in esprisi kör olmasıydı, gözleri açılınca yalan oldu normal olarak. Komamuranın öldürmesinden daha iyi oldu hisaginin öldürmesi hem. Exp alır tayço olur, bankaisini görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 386 çok uzun zamandır beklediğim bir bölümdü ama komamura hesaplaşır en yakın dostu olarak düşünüyordum. güzeldi ama beni tatmin etmedi doğrusu. sinek tasarımını hiç beğenmedim, hisagi'nin saplaması da alakasız oldu çok. ve evet bu kadarla bittiyse cidden çok kısa sürdü, homo zenci arrancar bile daha uzun savaştı be yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 386 öncelikle lol@tousen. o kadar uğraştı, didindi, justice justice diye sevdiceklerine ihanet etti. yetmedi şu güne kadar öldürmekle görevli olduğu hollowların dünyasına uyum sağladı(adamdaki iradeye bak. herif hergün orada en az 5 kere depresyon geçirmiştir. hela desen tahareti yok, kafayı çevirsen insan kanına susamış hollowlar. sağa baksan aizen in saç bi değişik, sola baksan zenci espada nın bitmeyen geyiği var vs. vs. vs.) yani dediğim, adamın katlanmış olduğu herşey, 5 dakikalığına bir sinek bedeninde kafası kurt olan bir adamın suratına bakmak içinmiş. manganın sonunda tousen bi ffffffffuuuuu- memesine dönüşseymiş tam olacakmış. kanatlı sinek gözlü falan. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 386 bu dövüş bu kadar kolay bittiyse tousen'nin tüm olayı shinigami olarak ölmemek için olmalı. o durumdayken hisagi'nn kendisini deşmesi ise ya kendisini onun öldürmesini istemiştir, yada görmenin vemiş olduğu sarhoşlukla açık vermiştir. umarım gin kendini bu kadar düşürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar