Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

kitsune said:

384

bir hafta boyunca karizmatik bir maske beklerken, berbat bir maske cıktı , bu nasil bir maskedir ya?

Gaap said:

Şimdi kızacaksınızda Tousen in maskesini bazı panellerde penise bir tek ben mi benzettim?

evet bende onu sölemek istemiştim ama sansür engeline takıldı ^_^'
Sosyal ağlarda paylaş

385

tousen'in ana olayı ortaya çıktı, şinji'nin de aldatan kılıcı varmış, komamura da arkadaşım diye ağırdan almayacak. güzel bölüm oldu ama troll regen'in yanısıra bir de resurreccion almak filan fazla güçlü olmuş. itsügo da resurrecion açar artık.

resurreccion sıradaki super saiyan ise başarısız isim, BAN!!! KAY!!! gibi havalı söylenemiyor heh

Sosyal ağlarda paylaş

gin çok imba olcak gibi.alayına tek atabilir.birde sanmıyorum tousen kaybetmez.gin ne kadar imba olursa olsun dede tayço var daha sonuçta ve diğer kaptanlarda var.alayını 3 kişi yenmeleri imkansız.büyük ihtimal aizen in bir planı daha var öyle bodozlama gircek bir adam değil aizen
Sosyal ağlarda paylaş

Mükemmel bir bölümdü, insanlara yaranılamıyor tabii, adamlar 3 chapter fight çiziyorlar çok kısa 4 chapter çiziyorlar çok uzun oluyor bu sefer de.

Tousen'in esprisi kör olmasıydı, gözleri açılınca yalan oldu normal olarak. Komamuranın öldürmesinden daha iyi oldu hisaginin öldürmesi hem. Exp alır tayço olur, bankaisini görürüz.

Sosyal ağlarda paylaş

386

çok uzun zamandır beklediğim bir bölümdü ama komamura hesaplaşır en yakın dostu olarak düşünüyordum. güzeldi ama beni tatmin etmedi doğrusu. sinek tasarımını hiç beğenmedim, hisagi'nin saplaması da alakasız oldu çok.

ve evet bu kadarla bittiyse cidden çok kısa sürdü, homo zenci arrancar bile daha uzun savaştı be yazık günah.

Sosyal ağlarda paylaş

386

öncelikle lol@tousen. o kadar uğraştı, didindi, justice justice diye sevdiceklerine ihanet etti. yetmedi şu güne kadar öldürmekle görevli olduğu hollowların dünyasına uyum sağladı(adamdaki iradeye bak. herif hergün orada en az 5 kere depresyon geçirmiştir. hela desen tahareti yok, kafayı çevirsen insan kanına susamış hollowlar. sağa baksan aizen in saç bi değişik, sola baksan zenci espada nın bitmeyen geyiği var vs. vs. vs.)
yani dediğim, adamın katlanmış olduğu herşey, 5 dakikalığına bir sinek bedeninde kafası kurt olan bir adamın suratına bakmak içinmiş.
manganın sonunda tousen bi ffffffffuuuuu- memesine dönüşseymiş tam olacakmış. kanatlı sinek gözlü falan. ahah.

Sosyal ağlarda paylaş

386

bu dövüş bu kadar kolay bittiyse tousen'nin tüm olayı shinigami olarak ölmemek için olmalı. o durumdayken hisagi'nn kendisini deşmesi ise ya kendisini onun öldürmesini istemiştir, yada görmenin vemiş olduğu sarhoşlukla açık vermiştir. umarım gin kendini bu kadar düşürmez.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...