Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

356

vaaay, güzel bölümdü. hitsugaya harbiden öldü mü derken KAVARİMİ NO CUTSUUU dedi lol. neyse ki o saçmalığı spamlemiyor tite kubo.

yalnız adam öbürlerini sayarken MASAKA! OLD EYC?!!! dedim ve aynen o çıktı heh, güzelmiş aspect olayı. yalnız cidden yama-ji ile eşleşmesi lazımdı en güçlü espada olarak, 2000 yaşında zaten 200 yıl bile yaşlandırsa tınlamaz genryuusai sensee. (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

evet sürpriz oldu erken çıkması.

357

ah ah kurukelle 1 no'lu olacaktı, yamaji ile kapışacaklardı. ciddi imba çıktı herif. stark onun üstüne koyacak ne güç gösterecek diye düşünmeden edemedim.

soifon da gitti gidecek, o chidori gibi olayı da devreye sokmadı gerçi. onu yapsın diye bekliyorum ama kol da gitti.

halibel sucu çıktı, yamaji one-shot çeker ama hitsugaya yenişemez herhalde, ejderinin üç canı biter sonra da. nesi varsa kullandı çünkü yeni bir numara göstermeyecekse.

acaba değişiklik olsun diye bu kaptanların yenilmesine izin verip sonra vaizard veya öbür karakterleri mi çıkaracak, yamaji'ye sololattıracak mı gibi ihtimaller var, bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

357

artık vaizardların sırası geldi zaten yamaji ile güllü anca bişyler yapabilir bu saatten sonra ancak yamaji de yetmicek bence çünkü daha aizen ve ekürileri var içerde büyük ihtimalle son anda shinji nin grup yetisip bunlara bi yardım eli atıcaklar o sırada aizen ve diğerleri kurtulmuş olur yamaji ozmn devreye girer diye düşünüyorum ki kaldıki daha urahara ve yoruichi görünmedi daha onları da unutmamak lasım...

Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen dövüşlerin karakura'da sonlanacağını sanmıyorum, arrancar'lar yenilince aizen'ler bir numara çekip kralın sarayına gidebilir başka bir şekilde. pendulum'da terfi edip kralın muhafızlarına lider olduğu söylenen tayço orada çıkıp ağızlarına çarpabilir filan. karakura'da herkesi dövüştürüp bitirirse harcanır potansiyel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

soul society'nin kralı var demişlerdi bayağı önceleri, zaten aizen saraya giden kapıyı açmak için gereken anahtarı yapma maksadıyla karakura'daki herkesi kurban etmeye geldi.

işte kralı tahttan indirip yerine oturacak aklısıra, gitse ve muhafızları aşsa bile kral ifadesini alır diye bir tahminim var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...