Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 356 vaaay, güzel bölümdü. hitsugaya harbiden öldü mü derken KAVARİMİ NO CUTSUUU dedi lol. neyse ki o saçmalığı spamlemiyor tite kubo. yalnız adam öbürlerini sayarken MASAKA! OLD EYC?!!! dedim ve aynen o çıktı heh, güzelmiş aspect olayı. yalnız cidden yama-ji ile eşleşmesi lazımdı en güçlü espada olarak, 2000 yaşında zaten 200 yıl bile yaşlandırsa tınlamaz genryuusai sensee. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 356 simdi hitsugaya'nin kullandigi ozelligi tam olarak nedir ? heralde bu sirtinin ustundeki 4 tane buz tanesi olaylarindan biri? regeneration mi ? shield mi ? fake body faux mu ? anlamadim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cevap buzlardan kendisini yansıtan ayna yaptı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 356 ben de anlamadım onun tam olarak ne yaptığını da geçtim işte kurtuldu diye :p aspectleri biraz zorlamışlar sanki hehe, mantığı güzel de heralde yeni aklına geldi tite kubo'nun uydurmaya çalışmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sam said: cevap buzlardan kendisini yansıtan ayna yaptı sanırım. asd yansima olsa nasil yaracak, boyle NANIII diye kitlenmesi lazim vuramayinca ya da buz kirilinca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 evet ama bu sayfaya bakınca öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hanibel'in goguslere cok takilmisim ozman ben :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Nihilisme böö diyesim geldi benim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Eğer anime fillerlardan çıktıysa, manganın 318. chapterının animenin hangi bölümüne denk geldiğini söyleyebilecek biri var mı? 183. bölümden sonrakiler elimde yok, ona göre nokta atışı yapmayı planlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Koordinatları veriyorum o zaman.318. chapter animede 216ya denk geliyor. 215de fillerdan çıktığından 215 i de izlemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 pendulum ve hueco mundo'yu kaçırırsın ama o zaman, 183'ten sonrakiler yok demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Teşekkürler, o zaman fillerdan sonraki şu 3-4 bölümü izleyip geri kalanını edineyim. Boş zaman buldukça onları da izlerim. Pendulum'u merak ettim açıkçası, güzelmiş o kısımlar baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 190'dan itibaren başla, 189'da bitiyor filler arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bleach 357 Nice! Bleach 357 is out early this week. It's a bit low in quality due to the original raws but none the less it's great to see it out, so many thanks to Juin Jutsu Team for getting it done We'll keep an eye out for other WSJ series that might come out early Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 357 yamamoto ve ukitake anca etrafta bekliyor herhalde, soi fong un taraf cok dengesiz oldu bir yardım götüren yok, hitsugaya'da gidici gibi zaten. shunsui'ye güvenim hala tam ama stark'ı da ayrı bi severim ya biraz da onları gösterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet sürpriz oldu erken çıkması. 357 ah ah kurukelle 1 no'lu olacaktı, yamaji ile kapışacaklardı. ciddi imba çıktı herif. stark onun üstüne koyacak ne güç gösterecek diye düşünmeden edemedim. soifon da gitti gidecek, o chidori gibi olayı da devreye sokmadı gerçi. onu yapsın diye bekliyorum ama kol da gitti. halibel sucu çıktı, yamaji one-shot çeker ama hitsugaya yenişemez herhalde, ejderinin üç canı biter sonra da. nesi varsa kullandı çünkü yeni bir numara göstermeyecekse. acaba değişiklik olsun diye bu kaptanların yenilmesine izin verip sonra vaizard veya öbür karakterleri mi çıkaracak, yamaji'ye sololattıracak mı gibi ihtimaller var, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 357 How comical. It seems even "Shinigami" fear death... Lafından sonra artık bi zahmet Shinji'nin de gelmesi gereken zamandadır manga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 paso kol kopuyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 357 artık vaizardların sırası geldi zaten yamaji ile güllü anca bişyler yapabilir bu saatten sonra ancak yamaji de yetmicek bence çünkü daha aizen ve ekürileri var içerde büyük ihtimalle son anda shinji nin grup yetisip bunlara bi yardım eli atıcaklar o sırada aizen ve diğerleri kurtulmuş olur yamaji ozmn devreye girer diye düşünüyorum ki kaldıki daha urahara ve yoruichi görünmedi daha onları da unutmamak lasım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben şahsen dövüşlerin karakura'da sonlanacağını sanmıyorum, arrancar'lar yenilince aizen'ler bir numara çekip kralın sarayına gidebilir başka bir şekilde. pendulum'da terfi edip kralın muhafızlarına lider olduğu söylenen tayço orada çıkıp ağızlarına çarpabilir filan. karakura'da herkesi dövüştürüp bitirirse harcanır potansiyel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu kral neyin krali ya, ben oralari okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 soul society'nin kralı var demişlerdi bayağı önceleri, zaten aizen saraya giden kapıyı açmak için gereken anahtarı yapma maksadıyla karakura'daki herkesi kurban etmeye geldi. işte kralı tahttan indirip yerine oturacak aklısıra, gitse ve muhafızları aşsa bile kral ifadesini alır diye bir tahminim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o kral tamam da, bu arrancar olan kral neyin krali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dedeyi diyorsan işte etrafına fraccion toplayıp kral olmuş kendi çapında. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 spoiler komamura, omeada ne bileyim hitsugaya gibi zilyon tane gereksiz karakter varken sakatlaya sakatlaya soi fon u sakatladilar ya bisey demiyorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar