Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Numara Saç Öğretisi (Resimli ama Google'dan)

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Evet ilk tutoryılımızda saçı 3 e vurmayı anlatıyoruz.

Hep anlatılır, abi 3 e vur, rahat rahat gezersin diye. Peki nasıl oluyor bu 3 e vurma olayı.

2 farklı yolumuz var. İlk yolla devam edelim.

Öncelikle en önemli şartımız düzgün şekilli bir kafa. Bu yoksa sakın hiç kalkışmayın bu işe :)

Birincisi için gerekli elektromekanik techizatı olan bir berber dükkanı, bir berber, berber kalitesine göre bir miktar para, düzgün şekilli kafa.

Berber

Gerekli Elektromekanik Techizat

Berber kalitesine göre bir miktar para

Düzgün Şekilli Kafa

Bulamadım :S

Berbere gidip şöyle diyeceksiniz.
Abi selam. Saçı 3 e vurucaz yav. Amerikan, natural ense olsun.

Büyük ihtimalle size tamam tarzı bir cevap verecektir. Farklı bir parametre konuya dahil olursa makul bir cevap vermeye çalışın.

Kullanılabilecek Makul Cevaplar

*Verilmiş parametreler arasından rastgele birini seçme yöntemi. Risklidir, saçınız kötü olabilir.
*"Abi bildiğin gibi yap" yöntemi
*"Hehe abi ondan 1 kilo"

Berber elemanı kişisi size verilmiş parametreler doğrultusunda 3 numara saç traşına başlayacaktır.

Bu esnada bahsi geçen berber dükkanında yapılan muhabbeti dinleyebilir, hatta arada katılarak ortama ayak uydurabilirsiniz. Fakat pek tavsiye edilen bir yöntem değildir, zira gereksiz geyikler dönmektedir berberlerimizde.

Neyse. Traşımız bitti. Dükkandan dışarı çıkalım. Ferahlığı hissedelim. O rüzgar kısacık saçların arasında dolaşsın böyle püffffür püfhür. Ve bunu daha önce niye yapmadım lan ben diye kendimize kızalım.

Ek olarak dediğim gibi edinilecek bir güneş gözlüğü ve kaslı vucüt ile gayet güzel bir üçlü oluşturmak mümkündür. İstenirse bu karışıma dövme de eklenebilir. Yalnız apaçi olmak ile karizma olmak arasındaki dengeyi iyi tutturmak lazım.

Bunlar da benim uzun saç tutoryılına yazmayı düşündüğüm ama sonra yeni bi tutoryıl açiym gözümüz gönlümüz açılsın diye oraya atmadığım mesajı da buraya yazayım.

Roketadam ın uzun saç konusundaki değerli düşüncelerini görmek için tıngırda

Aga nası duruonuz öyle yaa. Hayatı boyunca saçı uzun olmamış biri olarak (en fazla 6-8 cm falandır) bu yaz 3 e vurunca acayip rahatladım artık hep 3 numeroya vuruyorum.

püfür püfür esiyo rahat valla. (:P) ayrıca güneş gözlüğü + kas + 3 numero 3 lemesi ile de vin diesel olabilme ihtimali de var.

ama herkese gitmiyor. saçı kestirmek lazım

Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
her 3 numara topiğinin ardından berbere gitme isteğim gelir akşama geçer :)

ama haziranda bu direncim kırılacak ve dayanamayıp gidicem berbere

Ben 3 numarayla ilk kez sürekli saçı 3 e vuran bi arkadaşım sayesinde tanıştım. Yazlıktan arkadaşımdı. Bi gün yine saçlar uzadı yaa pöhf muhabbeti yaparken gel berbere gidek 3 yapalm dedi.

Yok sağol demiştim.

Sonra bi ara merkeze gidince arkadaş ısrar etmeye başladı. Berber dükkanının önünde konuşuodk. Dedi ki, berber parasını ben ödeyeceğim. Olmaz diye cevapladım.

"Üstüne bi de Magnum.?"

"İyi be, tamam. 3e Vuralm gitsin" dedim.

Berber parasını da ben ödedim, magnum da almadı ama çok faydalı bi iş yaptı. Artık saçım biraz uzasın rahatsız oluorm. Yapamıorm 3 numerosuz.

Bi de çok beğenildi saçlarım ayıptır söylemesi 3 nm. olan tutkum bu yüzden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...