ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Tamam daha yeni tavsiye istedim biliyorum , ama progresive falan sinirim düzelemedi bir türlü.. Mutlu müzikler arıyorum , demin çizgi dünyasında rastladım mesela bir şarkıya .. Bunun gibi , mutlu , dans ettiricek şarkılar arıyorum. Vardır di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 animelerden haruhi var.youtube de arat var bayaa şarkıları.yada kaede yi gaza getir,konserini uplasın bi yere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 The Lovefreekz - Shine (a1 Mix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yani sadece anime müziği olması gerekmiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yok neşelidir haruhi o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Eski bir Fransız albümü vardır, ararsan belki bulursun oralarda.: Harmonium - Si On Avait Besoin D'Une Cinquième Saison Arşivime şöyle bir göz atayim... ... (5 dakika geçer) ... A.C.T. Yer yer Frank Zappa Jethro Tull - Thich as a Brick (Albüm boyunca gülümserim hep) Rossini Operaları, Il barbiere di Siviglia, ossia L'inutile precauzione özellikle The Ramones bazen Falla'nın piyanoya uyarlanmış dansları Tüm Mozart komedileri (Operaları kast ediyorum tabii) ve Emir Kusturica & No Smoking Orchestra Tekrar düşündüm de Harmonium pek komik değil, bazen üzüyor da. Kustarica dinle sen. Unza unza time Emir kusturica Unza unza time Emir kusturica In the beginning at the boring time back in 1999 The man killed the line between punishment and the crime On the planet Earth there was no more fun no sex no drugs no rock'n'roll all music turned to a fashion show White man had British pop and black man had soul But no, not a drop of a blood 'cause video killed the rock'n'roll and God said "Oh my God!" What's happened to the human being What's happened to my lovely creatures They all become a cold machine No more love no more power Machine without gasoline Wake up Wake up crowd Wake up from your boring dream There is lighting there is thunder What's up with you I wonder Lift your shoulders stamp your feet produce the extra protein I'm gonna hit you hit you hit you hit you hit you with my rythm stick So let there be light Let there be sound let there be a music divine It's Unza Unza Unza Unza time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Tenacious D'de unutulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 gogol bordello :P http://www.youtube.com/watch?v=p_81l4DXlwM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Tenacious D - Classico http://www.youtube.com/watch?v=ol_75jFEpck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ehehe teşekkür ettim hepinize.. Yok mu arttıran? Edit : Yarıldım son videoya ahaha seviyorum bu adamı.. Daha da Edit : Hepsi süpermiş ahaha şarkı söyleyip dans ediyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 mutlu müzik ne yav. çok saçma tamlama. müzik nasıl mutlu oluyo? eğlenceli falan olsa daha doğru gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kültürşok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mutlu eden müzik tamam. Bayıldım şimdiye kadar dinlediklerime.. Çok teşekkürler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 janis joplin dinle, dert tasa kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Hoshikuzu Namida (Stardust Tears) http://uk.youtube.com/watch?v=cfsKM5n1K4U&feature=related People are mysterious creatures who never know whether to cry or to laugh Even when you're sad, you get angry; even when you're happy, you get angry Even when you put on airs, you hesitate; why is that? No matter how many times I stumble, I'll stand up, yes, I'll laugh, I'll face forward I'm sure when tomorrow comes, I can change a little, so bye-bye, my stardust tears People are limitless creatures who never know whether to speak or be silent Even when you grieve, you eat; even when you suffer, you eat And you're dressed up and yelling at me; why is that? No matter how many times I'm laughed at, I won't fold, I won't cry, I'll face forward I'll always believe the same way as usual and go to the future, so bye-bye, my stardust tears I wonder if someday I can struggle on to the world I dreamed about? Will my wish come true, shooting star? No matter how many times I stumble, I'll stand up, yes, I'll laugh, I'll face forward I'm sure when tomorrow comes, I can change a little Praying that that these feelings will get through to that person, to the world, As far as to space, one more will spill over: bye-bye, my stardust tears Bye-bye, my stardust tears Anime dışı birşey olsun dersen Cake - Never There http://uk.youtube.com/watch?v=Nbzt1HnVzIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kultur Shock denmiş ama şöyle verelim. http://www.youtube.com/watch?v=j25ZHE4CwAs Böyle dansettiricek türden değil de huzurlu/mutlu bişey lazım olursa da kesinlikle Anna Ternheim derim. http://www.youtube.com/watch?v=MFjAq2k5Ksg http://www.youtube.com/watch?v=dWcx7k1-IrU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 eric johnson - cliffs of dover http://www.youtube.com/watch?v=55nAwmVLQSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Cotton Eye Joe Disko Partizani Barbie Girl Don't Worry, Be Happy Jailhouse rock mambo no.5 bilimum "twist" (twist and shout, pony time) + shaka ponk (hell'o, funk me, my boom is bumping..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Boogie-woogie'de dinleyebilirsin. Hatta kesinlikle dinlemelisin, çalmalısın. Çok eğlenceli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tanju okan-hasret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 leigh nash dinle sixpense none the richerdan bilirsin belki bütün albümü şeker havuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İlk seçenek Muse - Feeling Good. 2. olarak Shantel. Shantel dans ettirir. Disko Partizani, Disko boy falan bunlar çok pozitif şarkılar. Her gün kahvaltıdan sonra güne başlarken dinlenmesi önerilir. Onun dışında Anathema vb. gruplardan da kesinlikle kaçınmanı öneririm. Bazen canım sıkkın olsa da ant. dinlemek istiorm ama morali dümdüz edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Gogol bordello, kesinlikle(tu) bi de Frida'nın soundtrack'i vardır benim mutlu müzik diyebileceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bob marley dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 -Cleglaw- said: mutlu müzik ne yav. çok saçma tamlama. müzik nasıl mutlu oluyo? eğlenceli falan olsa daha doğru gibi mutlu müzik var. evet. mutlu edip edememesi sana kalmış ama öle bi müzik yapanlar var.müziğin kendisi mutlu. söylemek istemiyorum antipatiyle yaklastıgınızı bildigimden o tarz'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar