ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Şimdi ben Erasmus ile Almanya'ya gidiyorum. Okul Temmuz ayı gibi bitecek. Eylül sonuna kadar vaktimde var. Diyorum ki Oradan Türkiye'ye interrail ile döneyim. Tabii doğal olarak bir doğu avrupa rotası izlemem gerek. Bildiğimiz başkentler dışında tavsiye edebileceğiniz duraklar varmı? Almanya, Avusturya, Çek Cum., Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Türkiye rotası olacak herhalde. Tabii Macaristan'dan sonrasında pek duraklamayı düşünmüyorum. Birde daha önce interrail yapmış olanlara bir sorum var. Şimdi ben bu interrail global pass ile bir tren istasyonuna girip aha buraya gidecem ben deyip ücretsiz biletmi alıyoruz? Nasıl yürüyor bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oralar pek doğu avrupa olmuyor ama... almanya'da iyidir hauptbahhof'a gidiceksin ordan ich will über die interrail karte informieren diceksin sonra ich bin ein türke diceksin pasaportu vericeksin interrail ülkelerini seçiceksin... (türkiye'den de halledebilirsin farketmez) http://interrail.genctur.com/ ülke seçemiyorsun pardon: http://www.genctur.com/interrail/images/IRFiyat.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Interrail'de gruplar kaldırıldı diyorlardı yalnız. Artı Bu yunanistan - italya feribot olayıda ilginç geldi. Acaba Almanya-Çek Cum.-Avusturya-İtalya-Yunanistan-Türkiye mi yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 feribot dedikleride kocaman bişey :) yanlız onun fiyatını iyi araştır.bazen onda "bu mevsimde fark alıyoruz" deyip fazladan para alabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 gençtur'u veya tcdd'yi ara tcdd hizmetlerini yeniledi angut adamlar çıkmıyor merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ukrayna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ama ben yola Almanya'dan çıkacağım Türkiye'de bitireceğim yolculuğu. Gerçi arkadaşlar şimdiden yan çizmeye başladılar. Her interrail hayali gibi buda yalan olacak galiba bu gidişle. Belki kafayı çizer tek başıma çıkarım o da ayrı bir seçenek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 böbrek gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bence balkanlardaki gidilebilecek en güzel yer özellikle yazın, Hırvatistan. Split'e falan İtalyanlar, almanlar akın akın geliyor ve hem eğlenceli hem de doğal güzellikleri olan yerler Adriyatik kıyıları. Romanya'ya gitmedim ama ilginç olabilir fırsat olsa giderdim. Bulgaristan hiç gidilecek yer değil. Macaristan gezilecek bir memleket, Yunanistan'ı ise çok severim ama asıl olayı adalarda Yunanistan'ın. Atina da güzel şehirdir ama o kadar yani. Bence çok kasmazsa Atina'dan adalara geç, Girit, Mykonos, Santorini, Rodos, Sakız sonra Çeşme'ye geç ordan. Zaten bütün adalar arası feribot seferleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Çek Cumhuriyeti'ne mutlaka gidin. Prag tabiki. Hırvatistan, Bulgaristan, Makedonya gibi yerlerde vakit kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bulgaristana aman dikkat diyorum.Güvenlik açısından uyanık olmanı tavsiye ederim.Ayrıca hatrı sayılır şekilde para kaybedebilirsin.Nerdeyse adım atmak için para ödemen gerekiyor bazı kişilere.-hatta mümkünse hiç durma orda en kısa zamanda geç orayı.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 macaristandaki kumanistan bölgesini bir ziyaret et mutlaka 1200lerde kıpcak uygur savaşı sırasında göç eden kuman türkleri orada bildigim kadarıyla dillerini zorda olsa anlıyabiliyorsun azerilerle olan dialog sorunu kadar sorun yaşarsın heralde. görsel olarakda huzura erersin , doga :) gidersende slm söyle atalarıma :)-D yavool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ombakkombak said: Şimdi ben Erasmus ile Almanya'ya gidiyorum. Okul Temmuz ayı gibi bitecek. Eylül sonuna kadar vaktimde var. Diyorum ki Oradan Türkiye'ye interrail ile döneyim. ? Oww fak süper fikir dostum. Ben de (yaşım gereği belki de :) )interrail ile bayağı ilgileniyordum ama biraz zor gitmem, bu tarz bi olay çok uygun olur diye tahmin ediyorum. Ama şöyle bi olay da var, Almanya da yerleşik hayatı benimsemiş bir öğrenci olarak yaşıyorsundur dolayısıyla bir sürü eşyan falan vardır, interraile insanlar gezgin edasıyla sadece 1 çantayla falan çıkıyorlar birkaç bavulla dönüyorsan işin çok zor olur. Bi de hostellarda falan kalmayı düşünüyorsan hepsini alır götürürler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 interrail yapmaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 hiçbişe olmaz korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar