fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya beyler saçma muhabbetler bunlar herkes kendi istediğini yapar burası özgür bir ülke... değil mi?![signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Elrohir Bo'acca Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Dorsia, 31 January 2004 02:00 tarihinde demiş ki: evde pisen yagli ve sindirimi imkansiz kavurmayi... sen sindiremiyosan biz napalım alla alla :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ayrıca bu bayram dini bir bayram sonuçta sevmesen de saygı gostermek gerekir bence ben de çok taraftarı değilim bu olayın fakat saygı duyuyorum... ama gene de bence vejeteranlara da ne yiyorsunuz ya da kafasızsınız gibi muhabbetler yapılmamalı... o ilk okulda yapılan muhabbeti de hatırlarım çok gereksiz bi hoca ve anne baba kolpasıdır...[signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Elrohir Bo'acca Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: fortinbras, 31 January 2004 16:31 tarihinde demiş ki: ya beyler saçma muhabbetler bunlar herkes kendi istediğini yapar burası özgür bir ülke... değil mi?! ya tmm daztn deli333 de öle dio ztn , kurban bayramı için bişi dememiş ki, sadece ne yesem die sormuş, öneri istemiş, !!![signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: -coLdwind-, 30 January 2004 20:40 tarihinde demiş ki: vejeteryanlar ağaç keser herhalde.. *!camdan atlar* :p[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: fortinbras, 31 January 2004 16:31 tarihinde demiş ki: ya beyler saçma muhabbetler bunlar herkes kendi istediğini yapar burası özgür bir ülke... değil mi?! kim kime silah çekti şimdi et yiycen ya da cannını die?[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Valla ben çekmedim :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: arcane, 31 January 2004 15:07 tarihinde demiş ki: eğer hayvandan gelen hiçbirşeyi yemiyorum çılgınım diye bir derdin yoksa otçullar için pizzalar var onlardan yiyebilirsin (nasıl olsa pizza da malzemeyi sen seçiyorsun) Pizzada yenmez. İcine acaıp acaıp şeyler koyuyorlar oda kusturur :( ü Bu arada bizim peder bu sene bahçede kurbanı kesemiyceğini anlayınca baya bozuldu ve üzüldü . Kendisi et fanatiğidir. iyi oldu.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 2 ay bisküviyle yaşayabilirsin ben denedim oluo yani.. kurban bayramını da sevmem balık da sevmem et de sevmem.. sadece çikolata severim ve içki (su hariç)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bıktım artık her bayram kavurma sendromu yaşamaktan..Neyseki bu sene et met yok bağışlıyoruz :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ulan o kavurma yenmez mi ya!Bide yumurta kırıcan üstüne ohh mis...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Vejeteryanlık psikolojik bir rahatsızlıklıktır. Kırmızı ette insan vucudunun ihtiyac duydugu bir cok protein ve vitamin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bence de piskolojik bişi ya. tamam ağırlığını sebzeye fln verirsin de arada bir yersin et yahu. bıraktım eti kebapsız yaşanır mı yaaa. bak bu saatte canım iskender istedi ya lol kafama ediim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bana her gun bayram ama kurban bayramı deeğil :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 salata dısında bırsey yemıyorum son bır haftadır.hazım mahmurluguda yok efsane bisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bu mesajları okuduktan sonra eti daha fazla sevmeye başladım. Canım benim ya. Şöyle bir iskender olcaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 onlarda karpuz kessın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 kavurma yenmez mi yaaaaaaaaa ohşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 şöyle ayı etinden bi kebap olcaktı şimdi sdfsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Midesi yağlı eti kaldırmayana kirpi eti tavsiye ederim. Mevsimide yaklaşıyor, uzun kış uykusundan sonra eti iyice yağdan arınmış ama bir o kadar dinlenmiş ve toksinlerden, ıvızr zıvırdan temizlenmiş kirpiyi közde bir yapıyorlar; parmaklarınızı yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Kurban bayramı geldi, vejetarjanlar panikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar