Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 amarula cream satılan bir yer bilen varsa bana yardımcı olabilirmi. Dutyfree dışında bir yer bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bende bunu arıorum deli gibi. beyaz showda gordun sende dı mı? direk meyveyi arıorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Aha evet yani bu likörü arıyordum ne zamandır bulamıyordum. beyaz show'da izleyince aklıma geldi yazıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Gösterilen video'yu buldum. meyvede %80 alkol var. Hayvanlar bi dünya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ohaa süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Tek kelime efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Merak ettim su Marula meyvesini.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evde beslemek yasalmı bunu :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 *Yetiştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yalnız tüm hayvanlar bidünya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abi bu likörün alkol oranı yüksek değil yalnız belirteyim... yani annem'e şişe şişe alıyordum kız arkadaşıma da aldım onu içtik meyveyi bilemicem sadece afrikada yetişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nereden aldın kertenkel ? Alkolunu boşver abi tadı mükemmel diyorlar baileys'le kıyaslıyorlar ve en sevdiğim içkidir baileys zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 güney afrika'ya safariye gitmiştik orda ikram etmişlerdi şişe şişe aldım sonra hep duty free ps: bailey's den güzel bence tadı, daha doğal bir tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 :....((((((((((((( Peki istanbul'da nerede bulabilirim sizce. Bildiğiniz bir yer varmı ? Gross marketleri saymayın yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 likörünüde değilde meyveyi istiyorum ben direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Masticore said: :....((((((((((((( Peki istanbul'da nerede bulabilirim sizce. Bildiğiniz bir yer varmı ? Gross marketleri saymayın yok çünkü etiler doğa şarküteride vardı sanki telefonunu vereyim ara sor: likör diye belirt Tel : (+90 212) 280 26 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hatta amarula'nın internet sitesinde şöyle yazıyor: GLOBAL AGENTS Please select your country for your nearest Amarula stockist. TURKEY BT Satis Pazarlama ve Ticaret A.S. Tepecik Yolu No.10 34337 Etiler-Istanbul Turkey Tel: +90 212 358 27 00 Fax: +90 212 358 27 39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fiyatı ne öğrenen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 valla bu adres benim evin 3-4 sokak arkası ama aramadım cumartesi de kapalıdır büyük ihtimalle ofis olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ilgin için sağol kertenkel Bt'yi aradım ama telefonları sürekli meşkul veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 CthuLhu said: fiyatı ne öğrenen var mı? Kalbimiz bir heralde :P tam aklımda geçiyodu gördüm evet arkadaşlar var mı fiyatı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Çok bombaymış. Hiç sarhoş hayvan görmemiştim daha önce. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 arkadaşım biz bira içerken köpeğine de veriyordu =) evin içinde masa etrafında falan dönüp duruyodu hayvan heh (hep vermiyo tabi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 köpek içer,maymun içer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar