Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gravy sos dedikleri, özel tavuk sosu ıster mısınız dıe ısrar ettıklerı şey mı? 2.25ytl olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abi ben onu şöyle yapıyorum alışveriş merkezinde yıoruz zaten genelde, kfc den menüyü alıyorum. burger'a gidip hocam bütün soslardan verır mısın dıyorum. sosları burgerdan tavuğu kfc den yıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Gravy sos olmadan KFC bir hiçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 mc'den de patates al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 iyide burgerda o sostan yok? bide çok çingenesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o sostan dıılkı zaten, barbekü sostur ballı hardaldır falan hepsini diziyorum. onlardan daha guzel olabileceğini pek sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bbq > all bide eet xtreme ne kadar inanımlaz süfer ötesi bişiyidr yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ayrıca çingene olmaktan gurur duyarım, emre gibi apaçi olcağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Abi yalnız gravy sos gerçekten onların hepsinden çok daha güzel. Emre de tinerci bu arada, kavram karmaşası yaşatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 heryer yemek topici be.. ağzım sulandı, dayanamadım söledim. Steakhouse domine eder hepsini, kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 adam facebookdaki discorium iletime 16 yaşında atar yapcak erkekler gelıosa gelmem, 16 yaşında kızlar gelıosa gelırım yazdı. bütün arkadaş listesi, arkadaş listem gördü. gülenler falan oldu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 günaydın steakhouse güzel gittim yedim gayet net idi. biraz dolu ama ossun. eve 2 dk zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: adam facebookdaki discorium iletime 16 yaşında atar yapcak erkekler gelıosa gelmem, 16 yaşında kızlar gelıosa gelırım yazdı. bütün arkadaş listesi, arkadaş listem gördü. gülenler falan oldu adama Ciddi olduğunu düşünenler oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben de bayağı gülmüştüm Emre'nin o mesaja. Ciddiye almışsın, sana da güldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 onu almıosun benım bu yazdıgımı ciddiye alıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kıvırma LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 SEN NASIL ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİSİNE LAN DERSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 +1 post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: SEN NASIL ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİSİNE LAN DERSIN AHAAHAHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 geçenlerde söyledim.wings hariç güzel.çok yağlı yapıoolar wingi.1 tanesini yiyebildim ölüodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hepsini yedim. gravyi çorba gibi içtim, sonra gidip kustum. şimdi steakhouse sölicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 tek başıma bucket yiyebiliyorum demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hamburger olmasa bile bu parayı hakederdi, editör'ün seçimi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar