Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulak içi kulaklık

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Tam Sennheiser CX300 ismarlamak üzereydim ki söyle bir sey okudum. Kablo herhangi bir yere ucundan deyse bile rahatsiz edici bir ses duyuyormussunuz. Bu da özellikle cok hareket ederken cok rahatsiz ediyormus (jogging yapiyorum :(). Ancak kabloyu elbiseye sabitlemekle cözülüyormus. Var mi böyle bir sey hakkaten? Bir de Sennheiser kablosu cok sert ve pek esnek degil diyorlar. Creative kablosu daha kaliteliymis okuduklarima göre. Yorum rica ediyorum efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Konuyu upliyorum cunku yeni kulaklik arayisi icine girdim.

CX300 artik 2-3 senenin ardindan oldu, sol kulakliktan ses gelmiyor. Bir anda kulakliksiz kaldim.

Etymotic ER-6i
Shure SE210
Ultimate Ear Metro.Fi 150 gibi seceneklere bakmaktayim.

Yukarda ki ikisinin fiyati 65-70 pound civari, alttaki 25 pound.
Metro.Fi ucuz bir secenek ama CX300'den daha iyi deniliyor.

Bu arada CX-300-II modeli cikti ve tabi ayrica MX400 ve MX500 mevcut piyasada.

0-100 pound civari bir suru kulaklik var artik. Baya rekabet icindeler. Karar veremiyorum paraya kiyip iyi bir sey alayim mi yoksa ucuz/iyi olayini mi yapayim. Kulakliklari teker teker deneyecek bir yerde yok ki. Yorumlara bakarak davranmak istemiyorum. Review'larda bir yere kadar.

Mesela ER-6i'yi cok ovuyorlar, reviewlarda cok yuksek puanlar aliyor ama yorumlarin %70'inde "bass cok zayif" deniyor. Simdi alipta boyle tize bogulmus seslerde duymak istemiyorum.

Bu konu kapanali konu hakkinda bilgi edinen, test eden, alan falan birileri var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Sennheiser almayın! Tamam iyi güzel kulaklık, kaliteli ses. D&R'dan aldım 5 ay kadar önce. Spora takıyordum iPod dinlerken. 1 ay kadar önce gitti kulaklıklardan birindeki ses. Tıkanma olmuştur dediler teknik servisinden. Şimdi garanti belgesini bulamıyorum, bulsam yollayacağım ama çok sinirim bozuldu. O kadar para ver, 4 ayda nalları diksin alet. Aklınızda bulunsun. Ayrıca çok karşılaşıyorlarmış bu durumla, teknik servisten bana söylenen bu.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Bu konu kapanali konu hakkinda bilgi edinen, test eden, alan falan birileri var mi?

Ety lerin bas zayif deniyor olmasi basin kotu olmasi demek degil. Cogu kullanici bu kadar para verdigi bi kulakliktan kulakligin amaci disinda bi servis bekliyor. Ama ety lerde hadise tizin guclu,basin hafif olmasi degil, tamamen dengeli ve temiz bi ses vermesidir. Hiphop dinleyen bir insan elbet tutup ethy lere bakmyacaktir.

Ayrica ayni klasda olmasada cx300 unde basina hafif denir fakat gunluk olarak kullandigim kulakligim olarak(1-2 ay once 4. yasini doldurdu, problemli denmesine cok sasiriyorum, sanirim ben sansliyim.) basin ne kadar guclu oldugu degil mid ve bass i ne kadar dengeli verdigine bakiyorum. Hicde uzucu bi sonucla karsilasmadim.

Shure,west, ethy ve sennh 4 lusu icerisinde ben double drive olmadikca bass gucu v.b. degil, malzeme kalitesi ve ses dengesine bakardim yerinde olsam. Haliyle cok narin ethy lere bakmayip biraz ucuza kacardim.

Ama bi kere aliyorum zaten diyip dengeli bi double drive bakarsan disarda kullanmaya kiyabilirsen um2, yok biraz saglam olsun canini okurum; otobusde toplu tasimada fln kullanicam izolasyon beni tamamen sagir etmesin dersen v-mode vibe derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:
Sennheiser almayın! Tamam iyi güzel kulaklık, kaliteli ses. D&R'dan aldım 5 ay kadar önce. Spora takıyordum iPod dinlerken. 1 ay kadar önce gitti kulaklıklardan birindeki ses. Tıkanma olmuştur dediler teknik servisinden. Şimdi garanti belgesini bulamıyorum, bulsam yollayacağım ama çok sinirim bozuldu. O kadar para ver, 4 ayda nalları diksin alet. Aklınızda bulunsun. Ayrıca çok karşılaşıyorlarmış bu durumla, teknik servisten bana söylenen bu.

Saygılar.

kulaklıkları çıkardıkça şöyle azıcık silmezsen tıkanma yaratabilir tabiki. ayrıca garanti belgesini bulup göndersen belki yenisini göndericekler neden böyle bianda düşman kesildin sennheiser'e ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
Afterdeep said:

Saygılar.

kulaklıkları çıkardıkça şöyle azıcık silmezsen tıkanma yaratabilir tabiki. ayrıca garanti belgesini bulup göndersen belki yenisini göndericekler neden böyle bianda düşman kesildin sennheiser'e ki?

Kesildim. Çünkü zaten kulaklarımı doğal olarak sürekli temizleyen bir insanım, bir de kulaklıklarımı temizlemem gerek? Böyle bir markanın 3-4 ay gibi bir sürede bu duruma gelmesi sadece gülünç geldi bana. Sennheiser'a düşman kesilmedim sadece buradaki insanları bilgilendiriyorum. O kadar para verip karşılığını 1-2 yıl almak isterim en az. Enine, çapına, rakiplerine göre dünya para verdiğim bir markanın malı kısa bir sürede bu şekilde bozulursa her marka için tepem atar bu Sennheiser'a özel birşey değil. Sonuçta o teknolojiyi yapıyorsun, o parayı alıyorsun, ona görede bir koruma sistemi vb. gibi birşey geliştirmeleri gerekir diye düşünüyorum. Teknik servis terden olmuştur dedi mesela, eee ben hep sporda kullanacağım, hep terliyorum, ne olacak şimdi?

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...