Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 fanatik.com.tr said: Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, Yıldırım Demirören'in 24 Şubat Pazar günü yeni stat projesini açıklayacağını belirtti. 22.2.2008 Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, Yıldırım Demirören’in 24 Şubat Pazar günü yeni stat projesini açıklayacağını belirtti. Muhteşem bir stat inşa edeceklerini söyleyen Sarsmaz “24 saat çalışan ve pek çok aktivitenin gerçekleştirileceği bir alan olacak” dedi. Uzun zamandır beklenen haber buydu sanırım Beşiktaşlılar tarafından. İnönü Stadyumunu her zaman çok sevmişimdir fakat her yanı kapalı daha görkemli bir stadyum inşa etme vakti gelmişti. Verilen bilgilere göre 42 bin kişilik bir stadyum yapılacakmış. açıklansın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 inönü stadına dokunamıyolar sanırım yeni bi alanda yapmaları gerekçek yani benim bildiğim kadarıyla inönü stadı tarihi eser sayıldığı için restorasyon bile zor yapılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hayır durum öyle değil artık. eski açık denilen tribün kısmına dokunulamıyor yalnızca fakat bunu da stadyumu 40-50 metre kadar kuzey tarafına çekerek çözmüşler. yani stadın arkasındaki otobüslerin durduğu boş araziyi almayı başarmış beşiktaş. eski açık tribünün olduğu yer amfi tiyatro olarak kalacakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 valla umarım fb nin stadı gibim ısıtmalı vs olur öyle günü kurtarmak için değil de ileriyi düşünerek stad yapılırsa tam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 metallica konserine yetişir mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ahaha doğru dedin yev ya 19 mayıs'da yıkılması planlanıyor stadyumun, konser temmuzda, malesef başka stadyuma alacaklar konseri herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kadıköydeki gibi bölüm bölüm yıkılarak bitircekler galiba stad yapılırken maç yapılabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bölüm bölüm yapılırsa nasıl kaydırcaklar? örn. sağ açıkta stad yapılıyo diye orası oyuna kapalı mı olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yol çalışması olduğunda trafiği tek şeritten veriyorlar ya öyle olacak heralde :P tek kale oynanır maçlar farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 xaty said: bölüm bölüm yapılırsa nasıl kaydırcaklar? örn. sağ açıkta stad yapılıyo diye orası oyuna kapalı mı olcak? Azuahaahhahhaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben de onu diyecektim. stad komple yıkılacak öyle bölüm bölüm yapılma diye birşey söz konusu değil. bölüm bölüm yıkarak inşa etmek zamanı uzatıyor ve yıldırım demirören'de kendi görev süresi bitmeden tamamlamak istiyor stadyumu. lig sonu kapanır inönü, 2010 da açılır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 akpnin politikasına benzetiyorum ben bunu. aman ibra edilmeme söylentileri var gündemi değitirelim muhteşem stad yapicaz üstünü kapanıcak süper olcak cart curt. hadi bakalım... stadın yenilenmesi gerçekten lazım ve üstü tamamen kapatılan bir statta beşiktaş taraftarını düşünemiyorum kimbilir nasıl bir atmosfer olur... ama bu yönetime güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Burax said: valla umarım fb nin stadı gibim ısıtmalı vs olur öyle günü kurtarmak için değil de ileriyi düşünerek stad yapılırsa tam süper olur ısıtmalı stad yapmak kadr saçma bir şey yok fabrikalar arabalar yetmiyor küresel ısınmaya bi katkıda bizden olsun:) ayrıca para bol sanki açık havayı da ısıtalım sonuç olarak gereksiz sıkı giyin yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ısıtmalı stad dediğiniz tepeye ufo koymak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 under-soil heating den bahsettiğinizi umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yav fenerin stadı alttan ısıtmalı değil mi sahasından bahsediyorum türbünleri demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 öyle olduğunu sanmıyorum da olsa ne olacak üstü tamamen kapatılabilen bir stad yapıyorsan içeri kar yağmur girmez zaten. gereksiz ve saçma olur alttan ısıtma dediğimiz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 demirörenin kurtarma yazılısı çabaları gibi geliyor bana hala nedense yeni stad işi. İnşaat başlayana kadar inanmam. Ama yapılırsa çok şık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bence o bölgedeki görüntü açısından da yeni ve güzel görünen bir stad çok iyi olacak. dışını münihin yeni stadı gibi ışıklı yapsalar çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Abi açıklrlar ewy ama kızmasınlar bana 10 sene maketi kalmasın elinizde bence inşaat başlasın o zaman ne güzel olur Galatasary'ın avrupai stadı Fenerbahçe'nin ki zaten elit stad bi de Beşiktaş yaparsa ne güzel olur hem ülke hemde klüp açısından inşallah olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 merak etme bzm projenin başlangıç ve bitiş tarihleri şimdiden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 O_o avrupai mi!!! galatasarayın stadı !!! avrupayi pauahauah ankara 19 mayıs daha avrupaiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fanatik.com.tr kaynak alınıp konu açılmamalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar