Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Abso bu iğrençliğin anlamı (anlamsızlığı mı demeliydim acaba?) nedir şimdi? Warlockunu, nerfünü, WoW'unu, otunu bokunu geçtim de ne gereği var yani, bir açıklar mısın? Yani sen yapma bari, saçmalığın daniskası şu yaptığın olay, başka birşey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Wow forumda gördüm ilginç geldi. Silebilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Benim çok hoşuma gitti, ayrıca adamın anlatımı çok akıcı :D . Olayı bağladığı nokta son noktayı koydu zaten. said: Anyway, buff Mages! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kalgan said: We definitely feel the need for warlocks to gain some sort of active defense so we don't have to try to balance them around the assumption that they're "tanking" melee classes. For example, an idea we're running with internally is the concept of a warlock being able to cast a spell that places a circle of demonic power on the ground. The warlock would be able to teleport to this location from within a relatively short range (ie: 40 yards), and would also be able to summon demons more quickly if they're standing within the circle. Note: this idea is intended as a sneak peek, it's not something that we're planning for 2.4, it would be more likely as an expansion ability, and may change entirely before said time. Kaynak Siz daha burda nerf diyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 şimdi yazardım da wall of text wl hakkında.. ama yukarıda yazılmasın dendi :) ama siz de inatla cevap hakkı veriyorsunuz :P /patience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mages will also get a few nice things, especially when it comes to warlocks/mages balancing in PvP. Mages will get new abilities in the expansion too, believe it or not. In fact, we intend to tone down how strong of a counter warlocks are to mages through the wotlk spells/talents. devamını da yazsaymışın keşke :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 http://img145.imageshack.us/img145/9476/catmouse1copycopypx2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Aslında sırf geyik amaçlı, ciddi mesaj yazmanın yasak olacağı bir "nerf warlock" topiği açmak lazım. Çünkü işi ciddiyete dökmeden okuyunca her sayfada ayrı bir kahkaha atıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Xo said: Mages will also get a few nice things, especially when it comes to warlocks/mages balancing in PvP. Mages will get new abilities in the expansion too, believe it or not. In fact, we intend to tone down how strong of a counter warlocks are to mages through the wotlk spells/talents. devamını da yazsaymışın keşke :)o Obaaa orayı görmemiştim officiallarda. Mageler de bufflanıcakmış, artık qq olmaz heralde, hadi dağılalım (:D Sıpoylır Kesin water elemetale de bi spell lock verecekler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yok artık Ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ondanda 5 tane diksin birinden diğerine ısınlana ısınlana takılır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Jay-Jay said: Otuz topictir şunu yapıyorsun. Baymadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yoo, ben daha yeni başladım. En az 2 aydır açılan her topicte nerf warlocks diyosun, o baymadı mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yeni kurulan serverımıza bayan arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kac tane lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sen direk baydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Jay-Jay said: Yoo, ben daha yeni başladım. En az 2 aydır açılan her topicte nerf warlocks diyosun, o baymadı mı sence? Yok öyle birşey. Herkes "töbe, locktur susalım, birşey demeyelim" diye kıvranıyor, modlarla sorun olmasın diye susuyor, bi sen duramadın. Bir değil iki değil. Hem biçer döver gibi class oynayacaksın, hem insanlara ık bık. Olmuyor. İki postundan biri millete laf giydirmek. Yeterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Xhu durup durup ortalık sakinleşmişken lock sınıfına laf sokarsan karşılıkda alırsın. Biçer döver dediğin slice and dice oluyor ki o rogueda var bizde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 warlock op değil diyenle aynı oyunumu oynuyoruz diye düşünmüyor değilim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 SoulCube said: sen direk baydın. Calistin mi buna? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yahu abso, birşey demedi ki kimse. Ben de tek kelime etmedim günlerdir. Ama arkadaş her topicte aynısını yapıyor. 3. sınıf bir resimle millete sataşıyor. Sonra "ay yine warlock QQ" deniyor. Biz alıştık lockla oynamaya, ama yetemedim şu pati locklarına valla yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bi taraf locklar druidler op sebepleri şu şu diyo diğer taraf "qq more l2p" diye sacmalıyo -istisnalar var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar