Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mounta verilen paraya harcıyorum yani 1000g'luk kuş varken 5000lik kuş almaya elim varmıyor. Yani yerdeki epic gibi de değil olay uçtunmu tehlike falan kalmıyor o yüzden şimdilik uçan epic mount almadım TBCden beri. O kadar param olsa da almazdım bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 çok farkediyor ya %60 vs %280. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Epik uçanın olayı tehlikeden kurtulmak değilki. Kazandırdığı zaman sana herzaman kendini amorti ettiriyor. Günlük questlerin 10 tanesini 2 saate yapmak ile yarım saatte yapmak arasında fark inanılmaz. Kuş kiralama olayını tamamen ortadan kaldırması çok önemli. Heryere çok hızlı gidip kazandırdığı zaman, heleki toplayıcılık mesleğiniz varsa kendini amorti etmesi 2 hafta sürmüyor. BG sırası beklerken 5 dakikada gidip cooking questini yada sketis questini yapmanın uzun vadede getirisi bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BG sırası 1 dakika bizde ama anlatamadım derdimi yani ayağını yerden bi kere kestin mi hızlı gitmeye gerek görmüyorum o yüzden almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hızlı binek lazım daily icin bizdede bg sıraları 1 dk ama para daha hızlı kasılır hızlı binekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bombalama questleri zulüm olur %60 mountlarla. Varsa paranız alın. Kuşçu kullanmamaya başlıyorsunuz. %10 trinketi de taktığınız zaman gönlünüzce gezin, mining route'unuzu dolaşın, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 o 1min bg sırası + 2min countdown da 20g lik mal gather ediosun shatt tan ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yani bi title almak için 1000g vericez ha?Verdiği rep değse bari o kadar paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Druid flight form dışında bombalamalarda yine düşürüyor o adi kuşlar farketmiyor o kadar yaw. Ama mining ya da herbalism varsa verdiğiniz fiyata değiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tbc de istedikleri kadar epic yağmuruna tutsunlar da casualları yeni exp de arena saçmalığı olmasın mümkünse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Arena saçmalık değil bana göre, tam tersine yaratıcı bir fikir.Fakat denge sağlanamadığı için kimi class kral olurken kimisi de hamam oğlanı oluyor.Adam gibi balance olsun, her yanına yetenekli resto druid alan warrior 2vs2de 2k ratinge çıkamasın, daha doğrusu o ratinge çıkabilicek setup sayısı artsın vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Jay-Jay said: Druid flight form dışında bombalamalarda yine düşürüyor o adi kuşlar farketmiyor o kadar yaw. Ama mining ya da herbalism varsa verdiğiniz fiyata değiyor yani. Yok yaw, hergün yaparım o questleri bu güne kadar 2-3 kere ya düşmüşümdür, belki o kadar bile düşmemişimdir. Sürekli yükselip pike yaparak hiç tehlikeye bile girmeden çok rahat yapılıyor epik uçanla tavsiye ederim. Zaten bir süre sonra eliniz o kadar alışıyorki bu space'e bas çek olayına. siz tam pikenizi bitiriken CD'si bitiyor, yükselirken atıyorsunuz bombayı. yani epikle sizi yakalıyamıyor o zımbırtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Patch gelsin title için 1k gold vericem direk. .... of the Shattered Sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 O kuşların bana gıcığı var freemoon ben biliyorum :D Tam beni düşürüyolar mesela kalıyor %25 hp o sırada da düştüğüm yerde allyler oturmuş çay içiyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 test serverda hands of the adal diye bi title vardı bumu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yok o Bt attunementını tamamlayanlar içindi yamulmuyorsam. Yine de titlelardan seçme şansı olsa, 1- ... of the Shattered Sun 2- High Warlord 3- Scarab Lord en güzelleri bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Merciless Gladiator > All şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Title almak için 1k gold da süpermiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Şu an Scarab Lord > all aslında hatta sürekli en sağlam title lardan biri olucak. Hand of Adal da fena durmuyor ama Shattered Sun iyi ya bayağı Vengeful Gladiator olsam da SS daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Grand Marshal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Corporal :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Eski pvplerden "Blood Guard" title'lı bi belf en mükemmeli olurdu aslında X( Ne yazık ki imkanı yok (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hand of A'dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gangren said: Hand of A'dal harbi imba titıl budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 A'dal got hands ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar