Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.4 PTR Patch Notes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Mounta verilen paraya harcıyorum yani 1000g'luk kuş varken 5000lik kuş almaya elim varmıyor. Yani yerdeki epic gibi de değil olay uçtunmu tehlike falan kalmıyor o yüzden şimdilik uçan epic mount almadım TBCden beri. O kadar param olsa da almazdım bu arada :P
Sosyal ağlarda paylaş

Epik uçanın olayı tehlikeden kurtulmak değilki. Kazandırdığı zaman sana herzaman kendini amorti ettiriyor.

Günlük questlerin 10 tanesini 2 saate yapmak ile yarım saatte yapmak arasında fark inanılmaz. Kuş kiralama olayını tamamen ortadan kaldırması çok önemli. Heryere çok hızlı gidip kazandırdığı zaman, heleki toplayıcılık mesleğiniz varsa kendini amorti etmesi 2 hafta sürmüyor.

BG sırası beklerken 5 dakikada gidip cooking questini yada sketis questini yapmanın uzun vadede getirisi bile yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Arena saçmalık değil bana göre, tam tersine yaratıcı bir fikir.Fakat denge sağlanamadığı için kimi class kral olurken kimisi de hamam oğlanı oluyor.Adam gibi balance olsun, her yanına yetenekli resto druid alan warrior 2vs2de 2k ratinge çıkamasın, daha doğrusu o ratinge çıkabilicek setup sayısı artsın vsvs.
Sosyal ağlarda paylaş

Jay-Jay said:
Druid flight form dışında bombalamalarda yine düşürüyor o adi kuşlar farketmiyor o kadar yaw. Ama mining ya da herbalism varsa verdiğiniz fiyata değiyor yani.

Yok yaw, hergün yaparım o questleri bu güne kadar 2-3 kere ya düşmüşümdür, belki o kadar bile düşmemişimdir. Sürekli yükselip pike yaparak hiç tehlikeye bile girmeden çok rahat yapılıyor epik uçanla tavsiye ederim. Zaten bir süre sonra eliniz o kadar alışıyorki bu space'e bas çek olayına. siz tam pikenizi bitiriken CD'si bitiyor, yükselirken atıyorsunuz bombayı.

yani epikle sizi yakalıyamıyor o zımbırtılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...