BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bourne ultimatium kassa en çok oscar alan film olucakmış haha kefaret en iyi müziği aldı ya helals. gerçekten hakeden oydu. diğerleri zaten çekişmeliydi. en iyi erkek oyuncu ve animasyon'u en garantiler de aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12679550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 3 tane tutturdum hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Juno'da oynayan kız 21 yaşındaymış.Gavur dediğin büyük gösterir deriz bi de 16lıklarını gördük mü dibimiz düşer...Bu kız filmde kaç yaşında birini canlandırıyor izleyen varsa bi söylesin?15 falan gösterio çünkü max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 said: iyi diyosunuz da animasyon ödüllerinde aşırı derecede senaryoyoa bakıldıgını sanmıyorum ben. grafik-animasyon kısmına bakıyolardır Ratatouille, en iyi senaryo'ya da adaydı yanlız. Kesinlikle filme bütün olarak bakılıyor animasyon ödülleri verilirken. Persepolis kendine özgü üslubu ve samimiyetiyle gerçekten etkileyiciydi. Ancak Ratatouille bir çok açıdan ağır basıyor en başta teknik, müzik ve hatta senaryo. Persepolis'in değindiği konular önemli olsa da Ratatouille'in de altı hiç de boş değil. Sonuçta Persepolis alsa Oscar'ı üzülmezdim ama açıkçası çok şaşırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ratatouille bu kadar ii miydi ya? happy feet midir nedir onun gibi geyik bişey sanıyodum :) izlerük o zaman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 BulletRide said: Juno'da oynayan kız 21 yaşındaymış.Gavur dediğin büyük gösterir deriz bi de 16lıklarını gördük mü dibimiz düşer...Bu kız filmde kaç yaşında birini canlandırıyor izleyen varsa bi söylesin?15 falan gösterio çünkü max. Ellen Page o,16 yaşındaki bir karakteri oynuyor. X-Men 3'de ben acaip sevmiştim onu çok tatlı biri :) Ayrıca Ellen Page ve Persepolis dışındaki tüm tahminlerim tuttu en önemli ödüller arasında,mutlu oldum diyebilirim asdf (en iyi erkek oyuncu,yardımcı,film,senaryo,yönetmen vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 en iyi erkek oyuncu barizdi ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 11'de 11 tutturdum vay beee:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 animasyonda senaryoya öyle bakıyorlarki... geçen sene cars'ın alamamasının en büyük sebebi senaryodur. o kadardı ki senaryosu alamadı. ratatuy ise inanılmaz bir filmdir. brad bird yönetmeni olunca pixar'ın tüm filmleri her zaman oscar'ı da alır en iyi animasyonlarıda yaparlar. Adamın boşu yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar