adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben interden gittim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 İddaa getafe'ye saçma sapan oralar veriyor. Bir Madrid-Getafe maçı banko Getafe'dir, hele Madrid'de bir sürü eksik. 1'e 12 veriyordu Getafe'ye. Muhteşem bir oran. Adamı zengin eder. Oynamaya zamanım olmadı ama herkese tavsiye ettim. Kimse oynamadı. Ertesi gün gelip özür dilediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 İddaa'nın iki kuralı var: Bremen maçları üst biter. Getafe kazanır. Getafe oynamadığım haftalar kaybediyor zaten bitek,oynadığımda hep kazandılar.Real dahil,geçen Benfica'yı da yendiler.Tam bela ya Kız arkım bile öğrendi bunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ayriyeten juve üst yapamaz fransa ligi ilk yarı herzaman 0dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Güzel istatistik. Ama Getafe banko (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dün bir tottenham - chelsea maçı vardı öyle böyle değil. 4-4 bitti ama goller efsane yani. chelsea leblebi gibi attı ama berbatov son saniyede bir gol kaçırdı aman tanrım. 3-1 den maçı 5-4 alıcaklardı az kalsın. GO HOTSPUR GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sly-One said: ingiliz takımlarını bir irlandalı kadar çok seviyorum. bende irlanda takımlarını bir iskoç kadar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bende iskoç takımlarını bir galli kadar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 manchester united aşığıyım..real madrid e sempatim var..italyada takım lazio dur benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Real ve Manu'yu aynı anda tutmak yasak. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İtalya : Juventus İspanya : Barcelona İngiltere: Manchaster U. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Silphatos said: bende iskoç takımlarını bir galli kadar çok çok? galliler iskoç takımı tutmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 irlandalılar da ingiliz takımı tutmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İngiltere: Tottenham, Liverpool İtalya: Lazio, Palermo İspanya: Real Madrid, Valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Newcastle UTD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 SturmVogel said: Silphatos said: bende iskoç takımlarını bir galli kadar çok çok? galliler iskoç takımı tutmaz ki? şakamısın ausdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 tarih boyunca komşu olupta iyi geçinen iki ülke varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Dün Liverpool-Arsenal maçında Arsenal'in ikinci golünde genç yıldız Theo Walcott'un yaptığı asist inanılmazdı. Kendi yarısahasında topu kaptı 5 kişiyi oyundan düşürdü ve asistini yaptı. Süper bir koşuydu gerçekten :) Liverpool-Man. Utd. final oynasın, Manchester alsın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Man Utd ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 İtalya - Livorno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 carlos gidene kadar real madridi tutuyordum şimdi yabancı takım desteklemiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ombakkombak said: İtalya - Livorno ow sağlam komünist.selam. laziocular ters düştü bize.mussolininin takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Az önce Tuncay 5. dakkada gol attı, sonra Sunderland 6. dakkada beraberliği sağladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 İngiltere = Manchester Unt. Fransa = Lyon İspanya = Real Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 man utd yalnızca. glory glory man utd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar