odchu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Dsmart CNNTurk un yayin haklarini almis, http://www.medyatava.com/haber.asp?id=43017 garip tabii ama CNNTurk iste cok da muhim degil, ayrica belediye anteniyle de izlenir. Benim asil merak ettigim mesela Formula 1 yayinlarinin sifreli mi olacagi? @!%ast!$! Discovery de sifre giriyor arada bi mesela, nereye kadar gider bu boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cnnturk zaten kanaldnin değilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet, alım falan yok ki zaten doğan medyanındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 valla cnnturk cok da umurumda değil yani asıl kayıp yasayacak olan bizler degil cnnturktur. zaten nvt varken cnnturk izlenmiyo fazla su andan sora bide paramı vercem cnnturk izlicem die kendileri kaybeder valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 problem degil. eurosport varken gerek yok cnnturkte f1 izlemeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dsmarti digiturkten ya da uydu alicidan ustun kilan bir yon var mi? dream tv haricinde bir artisini gormuyorum ki youtube sagolsun o da pek buyuk bir arti degil. cnnturk sifreli olacaksa zarara ugrayacaktir diye dusunuyorum. hazir baslamisken kanal d ve turevleri de gitse aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dogan medya nın elindeki yayın organlarına bakıyorumda isterse hepsi sifreli olsun hatta gazeteleri bile dekoderle satsınlar kimseye bisi olmaz. hangi kanalından adam gibi yayın kalite gordukki CNNTurk den gorelim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dsmart ücretsiz olmicak mıydı ya? vay çakallar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dsmart ücretsiz olmuycaktı. dsmart uyumlu uydu alıcısı alınca, sadece uydu alıcısı aldığında izleyebileceğin tüm kanalları izleyebiliceksin, bir de üstüne dsmart'ın sunduğu hizmetleri edinebileceksin. normal uydu kanalları bedava olsa da, dsmart kanalları paralı olcaktı. yani kanmayın böyle bedava felan demelerine, herşeyi ele geçirip paralı yapmayı amaçlıyorlar hehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 D-smart acaip antipatik bir sistem gibi geliyor bana, ozellikle sampiyonlar ligi maclarini alip hurriyette "Artik Tum Sampiyonlar Ligi Maclari D-SMARTTA!" yazip altinda kucuk harflerle "Turk takimlari disindaki tum maclar..." eklemesi acaip antipati yaratmisti bende nedense, belki killanacak bisi yoktur ama ofsaytlarini birebir aramaktayim, hosnut karsilamam bu adamlari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dsmart ve digiturk gibi butun bu olusumlara kilim. abi nedir sifreli kanal ne demektir ya. acin birakin herkez istedigini izlesin. reklam dunyasinda milyon dolarlar donuyor yetmiyor adamlara... yemisim cnnturkunude kanaldsinide lig tvsinide. izlemiom memnunum ben atvden kanal 1 den felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Digiturk oldukça iyi bir platform. Parayı verdiğin yer digiturk'un kendi kanalları ki bence harika kanallar. Ayrıca yerinde sekmeyen, ilerlemeyi destekleyen bir platform. HD 'ye geçiş, Turkmax ile türk sinemasına destek gibi yardımları var. Ama D-Smart tamamen çirkef, saldırgan, yalancı bir tavır sergiliyor. Digiturk'ün elinden lig maçları yayınını AKP'ye yalanarak almaya çalışıyor. Önce federasyonunu anlaşmayı fes etmesini istiyor, istediğini elde edemeyince "bizde para verelim, bizede hakkı verin" diyor. Bunu derken federasyona yemek veriyor, davet yapıyor. O yüzden digiturk rullaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 MarcOConner said: valla cnnturk cok da umurumda değil yani asıl kayıp yasayacak olan bizler degil cnnturktur. zaten nvt varken cnnturk izlenmiyo fazla su andan sora bide paramı vercem cnnturk izlicem die kendileri kaybeder valla... bende böyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dsmart alinmaz diosunuz o zaman kisaca sci-fi kanalini getirene verecem ben oyumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 LathspeLL said: Digiturk oldukça iyi bir platform. Parayı verdiğin yer digiturk'un kendi kanalları ki bence harika kanallar. Ayrıca yerinde sekmeyen, ilerlemeyi destekleyen bir Orada durmanı isteyeceğim. Neden mi? D-Smart çıkmadan önce tek dijital platform Digiturk vardı. Tek oluncada Digiturk'ün hiçbirşey şeyinde değildi. Hatta ve hatta HD yayın olayını 2 sene önce acıklamıstı, geçen senenin yaz aylarında sözde gelecekti, gelmedi sonrasın da uzadıda uzadı anca simdi geldi. Digiturk tek başına olduğu zamanlar ne kampanya yapıyordu ne de başka birşey. Kendi statejilerini uygulayıp istediği fiyata kakalıyordu üyelerine. Kendini 2001 yılından itibaren bir kez olsun bile geliştirmedi. Sadece yazılımı değişti ve Vestel uydu alıcıları geldi. Onun dışında hiçbirşey olmadı. Bu süreç içersinde evet üyelerini çok güzel kazıkladı. Fakat! Sektöre D-Smart ismiyle bir dijital platform gelince işler değişti. İşte bu sefer rekabet başladı ve Digiturk'ün onca senedir üyelerinden bolca topladığı paraları yer altından çıkarıp gelişmek için harcamaya başladı. Bakalım ne kadar sürecek şimdi Digiturk'ün atakları, ne duruma geleceği. Ailecek izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 CNNTURK dsmarta geçerse küfürün kralını yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 cok fazla tv izleyen biri icin mantikli tabi digitürk falan ama cok fazla tv izlemiyorum ben. 2-3 dizi takib ediyorum onarida internetten cekip izliyorum o acidan sadece futbol ve diğer spor olaylari icin sadece tv aciyorum. diğer spor olaylarini zaten komple eurosporttan izliyorum. onun dişinda yabanci ligler kupalar ve şamp ligini izlemeye çalişiyorum elimden geldiğince. 3-5 mac izlemek icin ne digitürk e ne de dsmarta para vermek istemiyorum acikcasi. şimdi ntv spor diye bi dalga cikti kablo tv de yok. samp ligi ve f1 de gitmiş şimdi anladığım kadarıyla. gidişat öyle gösteriyor ki birkaç seneye antenle, kablo tv ile ucuz bütceli türk dizileri ve yarişmalari dişinda birşey izleyemeyeceğiz (film olayindan ümidi kestim zaten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu arada yanlıs bilgilendirme yada bilgilenme var burda. digiturk un birsey yapamaması yada yerinde durması gibi bir sey soz konusu olmadı hic bi zaman. ne yazık ki guzel yurdumda bazen elinde paran olsa bile iktidarla aran iyi degilse ve zaten iktidar onun dısında kotuyse yerinde sayman normal oluyor. digital yayın icin rtuk yasaları vs cıkarılması gerekiyordu. tabi onu bunu satarak gecimini kazanan hukumetimiz yasa cıkarma konusundada pek bisi yapmadıgından bu digital yayın olayları ne yazıkki cok gerilerde kaldı turkiyede. aynı sekilde 3G ihalesi icinde sorunlar yasanıyo. turkcell cıkıp kardesim bi tek ben katılıyorum bu ihaleye kimsenin umrunda degil paranıda veriyorum diyor ama gel gorki bununda onune engel konuyor. e tabi bu 2 firmada ortak bi noktada birlestigine gore ya iktidarın yanında olucan yada karsısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar