NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 dün aldım 3cd. Oldukça güzel. tabii ekran kartım gf2 olduğu için grafiklerden yararlanabildiğim soylenemez ama havoc motoru falan çok iyi. Alın ve deneyin![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Sen onlara paramı oduyorsun birde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 3 cd'lik ne var abi içinde ehehe.. en baba adventure'lar bile 3 cd..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bg1 5 cdyken 3 cd şimdiki oyunlara az bile bi de çıktığı tarihe bakın bgnin[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ahem phantasmagoria - 7 cd ... daha ozamanlar cdrom nedir ne işe yarar dioduk ,[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Cyre2k, 26 January 2004 13:27 tarihinde demiş ki: Sen onlara paramı oduyorsun birde ? sanane neye para ödediğimden sana mı sorcam?[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ne bu agresiflik yukarıda ALBÜM bölümüne bakarak rahatlayabilrsiniz..[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: hired_gun, 26 January 2004 19:23 tarihinde demiş ki: ahem phantasmagoria - 7 cd ... daha ozamanlar cdrom nedir ne işe yarar dioduk , var bende halen arşiv niyetine saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Phantasmagoria tamamen video olan bir oyundur bu arada, o yüzden 7 CD :). Ve şimdiki sıkıştırma teknikleri o zaman yoktu.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 evet aynen öyle.. ayrıca half-life 2 dediğin adventure oyunu değil.. hadi motoru bir cd tutsa, oyunun kendisi de bir cd tutsa 2 cd.. ama 3 cd, alfa, biraz abartı geldi bana..[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben 4 cd bekliyorum o oyunu açıkçası. o kadar model o kadar texture o kadar kod okadar ses dosyasını nereye sığdıracaklar ki?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 half-life bile bir cd idi abii.. hadi o modeller 1 cd tutsa, oyun haritaları yarım cd tutsa, geri kalan herşey yarım cdye sığar.. 4 cd olursa, ki fpsler 2cdden öteye geçmez, Baldur's Gate veya Fallout mu bu? 2d ile yapılmıyor 3d ile yapılıyor. ha o oyunu yapanlar cdleri boşu boşuna kullanıyor demektir, ya da o oyun gerçekten mükemmeldir, ki sanmıyorum o tarz bir fps gelmesi için uzun zaman geçmesi lazım[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hastr ya nerden aldin isttedir isallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 o aldığınız oyunun çalınan hl2 kodlarıyla yapıldığını biliyorsunuzdur heralde :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 oyun normal senaryodan giderek oynaniyomu yoksa doom3 alpha'daki gibi konsoldan haritami seçiyoz? bide kadiköyde bulabilirmiyim???[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Infeqted, 27 January 2004 16:14 tarihinde demiş ki: hastr ya nerden aldin isttedir isallah Ben antalyadayım ama antalyada olan birşeyin istanbulda da olduğuna eminim.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 dün aradım kadıköyde falan bulamadım bide HL2'yi condition zero'yla karıştıran salaklarla uğraştım -abi half life 2'nin alphası varmı? -condişın zero yok -half life 2 alpha abicim??? -1.6'mı diyosun? versiyonu kaç? -half life 2 "ALPHA" varmı yok mu???? -gelmedi haftaya gelecek -!?[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Heffer, 31 January 2004 10:57 tarihinde demiş ki: -gelmedi haftaya gelecek -!? Eeaeıaheıaejaıheauhauuzhuhuhaeuhauheua[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar