Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2 alpha!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün aldım 3cd. Oldukça güzel. tabii ekran kartım gf2 olduğu için grafiklerden yararlanabildiğim soylenemez ama havoc motoru falan çok iyi. Alın ve deneyin![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
said:
Cyre2k, 26 January 2004 13:27 tarihinde demiş ki:
Sen onlara paramı oduyorsun birde ?

sanane neye para ödediğimden sana mı sorcam?[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,

bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 26 January 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
ahem phantasmagoria - 7 cd ... daha ozamanlar cdrom nedir ne işe yarar dioduk ,

var bende halen arşiv niyetine saklıyorum.
Mesaj tarihi:
Phantasmagoria tamamen video olan bir oyundur bu arada, o yüzden 7 CD :). Ve şimdiki sıkıştırma teknikleri o zaman yoktu.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
evet aynen öyle..
ayrıca half-life 2 dediğin adventure oyunu değil..

hadi motoru bir cd tutsa, oyunun kendisi de bir cd tutsa 2 cd..

ama 3 cd, alfa, biraz abartı geldi bana..[signature][hline]I'm stuck in this game.
Mesaj tarihi:
half-life bile bir cd idi abii..

hadi o modeller 1 cd tutsa, oyun haritaları yarım cd tutsa, geri kalan herşey yarım cdye sığar..

4 cd olursa,
ki fpsler 2cdden öteye geçmez, Baldur's Gate veya Fallout mu bu? 2d ile yapılmıyor 3d ile yapılıyor.
ha o oyunu yapanlar cdleri boşu boşuna kullanıyor demektir, ya da o oyun gerçekten mükemmeldir, ki sanmıyorum o tarz bir fps gelmesi için uzun zaman geçmesi lazım[signature][hline]I'm stuck in this game.
Mesaj tarihi:
o aldığınız oyunun çalınan hl2 kodlarıyla yapıldığını biliyorsunuzdur heralde :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 27 January 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
hastr ya
nerden aldin
isttedir isallah

Ben antalyadayım ama antalyada olan birşeyin istanbulda da olduğuna eminim.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,

Mesaj tarihi:
dün aradım kadıköyde falan bulamadım bide HL2'yi condition zero'yla karıştıran salaklarla uğraştım
-abi half life 2'nin alphası varmı?
-condişın zero yok
-half life 2 alpha abicim???
-1.6'mı diyosun? versiyonu kaç?
-half life 2 "ALPHA" varmı yok mu????
-gelmedi haftaya gelecek
-!?[signature][hline]msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Heffer, 31 January 2004 10:57 tarihinde demiş ki:
-gelmedi haftaya gelecek
-!?

Eeaeıaheıaejaıheauhauuzhuhuhaeuhauheua[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
  • Yeni Oluştur...