NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 dün aldım 3cd. Oldukça güzel. tabii ekran kartım gf2 olduğu için grafiklerden yararlanabildiğim soylenemez ama havoc motoru falan çok iyi. Alın ve deneyin![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 3 cd'lik ne var abi içinde ehehe.. en baba adventure'lar bile 3 cd..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bg1 5 cdyken 3 cd şimdiki oyunlara az bile bi de çıktığı tarihe bakın bgnin[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ahem phantasmagoria - 7 cd ... daha ozamanlar cdrom nedir ne işe yarar dioduk ,[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Cyre2k, 26 January 2004 13:27 tarihinde demiş ki: Sen onlara paramı oduyorsun birde ? sanane neye para ödediğimden sana mı sorcam?[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ne bu agresiflik yukarıda ALBÜM bölümüne bakarak rahatlayabilrsiniz..[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?!
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: hired_gun, 26 January 2004 19:23 tarihinde demiş ki: ahem phantasmagoria - 7 cd ... daha ozamanlar cdrom nedir ne işe yarar dioduk , var bende halen arşiv niyetine saklıyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Phantasmagoria tamamen video olan bir oyundur bu arada, o yüzden 7 CD :). Ve şimdiki sıkıştırma teknikleri o zaman yoktu.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 evet aynen öyle.. ayrıca half-life 2 dediğin adventure oyunu değil.. hadi motoru bir cd tutsa, oyunun kendisi de bir cd tutsa 2 cd.. ama 3 cd, alfa, biraz abartı geldi bana..[signature][hline]I'm stuck in this game.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben 4 cd bekliyorum o oyunu açıkçası. o kadar model o kadar texture o kadar kod okadar ses dosyasını nereye sığdıracaklar ki?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 half-life bile bir cd idi abii.. hadi o modeller 1 cd tutsa, oyun haritaları yarım cd tutsa, geri kalan herşey yarım cdye sığar.. 4 cd olursa, ki fpsler 2cdden öteye geçmez, Baldur's Gate veya Fallout mu bu? 2d ile yapılmıyor 3d ile yapılıyor. ha o oyunu yapanlar cdleri boşu boşuna kullanıyor demektir, ya da o oyun gerçekten mükemmeldir, ki sanmıyorum o tarz bir fps gelmesi için uzun zaman geçmesi lazım[signature][hline]I'm stuck in this game.
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hastr ya nerden aldin isttedir isallah[signature][hline]
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 o aldığınız oyunun çalınan hl2 kodlarıyla yapıldığını biliyorsunuzdur heralde :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 oyun normal senaryodan giderek oynaniyomu yoksa doom3 alpha'daki gibi konsoldan haritami seçiyoz? bide kadiköyde bulabilirmiyim???[signature][hline]msn:[email protected]
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Infeqted, 27 January 2004 16:14 tarihinde demiş ki: hastr ya nerden aldin isttedir isallah Ben antalyadayım ama antalyada olan birşeyin istanbulda da olduğuna eminim.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 dün aradım kadıköyde falan bulamadım bide HL2'yi condition zero'yla karıştıran salaklarla uğraştım -abi half life 2'nin alphası varmı? -condişın zero yok -half life 2 alpha abicim??? -1.6'mı diyosun? versiyonu kaç? -half life 2 "ALPHA" varmı yok mu???? -gelmedi haftaya gelecek -!?[signature][hline]msn:[email protected]
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Heffer, 31 January 2004 10:57 tarihinde demiş ki: -gelmedi haftaya gelecek -!? Eeaeıaheıaejaıheauhauuzhuhuhaeuhauheua[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Öne çıkan mesajlar