Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 X1600 var makinede. İki hafta boyunca günde 10 saat oynayabilirim. Bir rpg istiyorum. Oblivion'dı oynadığım son rpg Linux'e tam geçiş yapmadan önce, şimdi okul tekrar açılana kadar bir Windows gezisi yapıyorum oyun amaçlı. Konusu aksiyonundan daha önemli olsun, sarsın sarmalasın. Doğrusal olmasın, özgür olayim. Eğer böyl yeni oyun çıkmadıysa söyleyin nostalji yapayim Morrowind falan kurayim. Bitirmem şöyle bir 10 gün falan alsın. Stalker'ı da düşünüyorum? Konu yanı iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 stalker ın önce filmini izle, beğenirsen konusunu da şeyetmiş olursun hem hehe. beni sıktı bi yerden sonra stalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 x1600 ve 1gbram ile çekilmiyor stalker söyliyeyim 1 saat sonra uninstall etmiştim ram aldım ama niyeyse yükleyesim yok :P sölim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Vampire: The Masquerade - Bloodlines deneyebilirsin. Oyunda aksiyon oldukça yoğun. Ama mutlaka denenmesi gereken bi oyun. Genel olarak biçok oyun türünün karışımı bi türde diyebiliriz. FPS-aksiyon-RPG karışımı acayip bi yapısı var oyunun. Üstelik, oyuncunun oyunda yaptıklarına göre oyun oldukça değişiyo. İnsanlığını kaybettikçe insanlarla konuşurken diyalog seçeneklerin azalabilir, hatta insanlar seninle konuşmak bile istemeyebilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 stalker filmi, oyunla aynı konuda mı? son yılda çıkan en ilginç konulardan biri the witcher. evet oyunu hiç sevmedim. paso bug felan çıldırtıyor beni. yine de konu olarak daha iyi bir oyun görmedim son aylarda. son zamanlarda oynadığım oyunlar arasında konusu beni kafayı yedirten psychonauts var. evet, eski oyun, ama çok iyi yapmışlar, çok beğendim. crysis'e bakabilirsin. konusu öyle aman aman birşey değil ama yine de askeri havaya sahip ve bu şekilde half-life gibi bir bilim kurgu senaryosunda napabilirsin, onu görmek için ilginç bir seçim. Jericho da öyle ahım şahım bir oyun değil ama gene konusu için oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 The Witcher indiriyorum. Vampires'ı görev görev ezbere biliyorum zaten. Ama bir Malkevian belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer oyna oynamadıysan. Yıllar sonra Planescape: Torment'ı hatırlatabilen tek oyun oldu bana. (Tabi PS:T'ye rakip değil de, yine de o tadı alabileceğin nadir oyunlardan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kimine göre çizgisel olabilir ama %100 özgür RPG zaten olamaz: Ben konusu ve kurgusu ile KOTOR öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bu arada the witcher in yeni bir sürümü çıkıcak.Buglar düzeltilmiş,konuşmalar daha düzgün,bi kaç tane yenı npc vs. The Witcher Enchanted Versiondı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar