Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun İstiyorum


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
X1600 var makinede.

İki hafta boyunca günde 10 saat oynayabilirim. Bir rpg istiyorum. Oblivion'dı oynadığım son rpg Linux'e tam geçiş yapmadan önce, şimdi okul tekrar açılana kadar bir Windows gezisi yapıyorum oyun amaçlı.

Konusu aksiyonundan daha önemli olsun, sarsın sarmalasın. Doğrusal olmasın, özgür olayim. Eğer böyl yeni oyun çıkmadıysa söyleyin nostalji yapayim Morrowind falan kurayim.

Bitirmem şöyle bir 10 gün falan alsın.

Stalker'ı da düşünüyorum? Konu yanı iyi mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vampire: The Masquerade - Bloodlines deneyebilirsin. Oyunda aksiyon oldukça yoğun. Ama mutlaka denenmesi gereken bi oyun.
Genel olarak biçok oyun türünün karışımı bi türde diyebiliriz. FPS-aksiyon-RPG karışımı acayip bi yapısı var oyunun. Üstelik, oyuncunun oyunda yaptıklarına göre oyun oldukça değişiyo. İnsanlığını kaybettikçe insanlarla konuşurken diyalog seçeneklerin azalabilir, hatta insanlar seninle konuşmak bile istemeyebilir vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stalker filmi, oyunla aynı konuda mı?


son yılda çıkan en ilginç konulardan biri the witcher.
evet oyunu hiç sevmedim. paso bug felan çıldırtıyor beni.
yine de konu olarak daha iyi bir oyun görmedim son aylarda.

son zamanlarda oynadığım oyunlar arasında konusu beni kafayı yedirten psychonauts var. evet, eski oyun, ama çok iyi yapmışlar, çok beğendim.

crysis'e bakabilirsin. konusu öyle aman aman birşey değil ama yine de askeri havaya sahip ve bu şekilde half-life gibi bir bilim kurgu senaryosunda napabilirsin, onu görmek için ilginç bir seçim.

Jericho da öyle ahım şahım bir oyun değil ama gene konusu için oynayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...