eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Selam. Adim Bugrahan ve ben bi WoW bagimlisiyim. 5 aydir oynamiyorum ve temizim... (devam edelim lutfen...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Adım Buminkagan orta asyadaki atalarımdan kopalı iki asırı geçti.kurt gibi uluyorum ve kremalı neskafeye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bayadır ultima oynamıyorum ama sıktığı için artık girince kusasım geliyodu gözüm kapalı kombo çekiyordum artık des cant des mani des mani uuj jux des mani im por im por parablow vas ort vas ort des mani des mani para blow cor por cor por im por im por çaaaaaaaaaat 6k depozito bankaya ksdafksdfksadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 an corp pls doktor bey benim sorunum şu ki ben pc den wowu sildim uoyu sildim w3 kaldı bitek onuda silersem intaar etme olasılığım var şahsen intiar edersem reslermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 selam, adım istemihan. ara sıra keyif için wow kullanıyordum sonra bir gün hesabım frozen oldu ve ben eksikliğini pek hissetmiyordum. sonra bir gece canım sıkılırken, "açayım hesabı bari 2 av atarım" dedim. sonra bir gördüm ki kartlarımın hiçbirisinde limit kalmamış. hemen msn'e sarıldım. arkadaşlarımdan birisine "açıver benim hesabı baboli" dedim. o da "boş ver olm zaten oynamıyorsun, paraya yazık dedi". ben de adama hak verdim ve yaklaşık 4 aydır temizim. herşeyin başı iyi arkadaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Selam, Garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 elektro istiyorum o bütün sorunlarımı unutturur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 a cup of coffee said: bayadır ultima oynamıyorum ama sıktığı için artık girince kusasım geliyodu gözüm kapalı kombo çekiyordum artık des cant des mani des mani uuj jux des mani im por im por parablow vas ort vas ort des mani des mani para blow cor por cor por im por im por çaaaaaaaaaat 6k depozito bankaya ksdafksdfksadfsda aga mana yetiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Selam adım Mükücan, 34 senedir çükümle oynuyorum. Bir türlü vazgeçemedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 valla pek bi sorun yaşamadım dex=>(heal,parry) falan kastığımda dahi sorun olmuyordu lmc 35 üstü ve mana regende full oluyordu .ha biraz uğraşmak lazım böyle bi set , iyi jeweller falan filanda actiye 1 ay geç çıkıp df, set kassan çok hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aaa cukumle oynamayi unuttuum la... siz biraz durun burda ben kosede oyniiim biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 teşekkürler eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 GM bey sorunum var gelirmisiniz ? 5dk sora.. (jailed) charım jaile girdiğinde piskolojik bunalıma giriyorum kafayı kırıyorum doktor haydar dümen help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bu ne boyle be yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RJEiHuC3bcA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sorunlari anlatio burda herkes... alkol ve uyusturucu grup terapisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dota bağımlısıyım ben de, oynamadan duramıorm, yardım edin bana, çok zor durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Uzun said: bu ne boyle be yaw ? dis iz vat vi kol garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bende bilgisayarın başından kalkamıyorum hiç bişi de yapmıyorum uğraşım da yok ama bakıyorum öyle ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 wow nedir bilmiyorum.mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben ogrendim biraz mutlu oldum soona bagimli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Merhaba, adım zülfikar, 42 yaşındayım. 2 sene yarı aktif geçen wow bağımlılığımı pasif olarak devam ettiriyorum. 2 yıl wow aleminde mekandan mekana koşmama rağmen level 42'yi geçemedim. O yüzden içimde uktedir. Hala bilgisayarda yüklüdür. Arada 2 kurt kesmeye free sunuculardan birine girerim sonra bayıp 2 ay oynamam. 2 ayda bir canım çektikçe koştururum sunucularda 5-10 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hay may neym iz sera en aym en edikt. şuanda deliler gibi elektrostatik, asit-baz özellikleri ve matematikte sigma'lı konunun(adını hatırlayamadım) formüllerini ezberlemem/anlamam/yapabilmem gerekiyo ama oturmuş bilgisayardayım. en iyisi 5e kadar sayıp power düğmesine basmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 meraba ben sudi 28 yaşımdaym ameleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar