Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 muahah bunu da dava etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 surat ifadesine bak ya gördükçe kusasım geliyo üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bu zamanda tayyip'in avukatı olmak var valla,her hafta başka dava,off hesapta ne para birikiyodur.8-)Umarım penguen davasında olduğu gibi bunu da kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 leman genelde direk küfretmeyi seven bir dergi olmuştur. kapaklarında ince mizahi göndermeler yerine açık açık göstermeyi seçer. eğer bu kapak adamın gerçek bir resmi değil de, fotomontajlanmış haliyse, büyük ihtimalle ceza alacaktır. ki sanmiyorum gerçek fotoğraf olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam o fotoğraf, kendi oyunu kullandıktan sonra parmağındaki boyayı göstermek için verdiği bir pozdu... Emin de değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 normalinde o işaret parmağı.parmakları yer değiştirmişler photochop la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 erifin mizahla arasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ahahahaha mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ehuha über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ahah ahlaksız süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 tayyipler alemi iiymiş :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 tam da kapaklık adam ama abicim be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Özal'ı yaşarken severdim, niye, kendisini sevmeyenlere bile hoşgörü gösterirdi, uzlaşmacıydı , tasvip etmeseniz bile kendine ait bir vizyonu vardı. Sabah gazetesi manşetten "Özal görevden alınmalı mı" şeklinde manşetten anket yaptığında bile birşey yapmadı. Kendi işine baktı. Şimdiyse, içimden sadece ya küfretmek ya kusmak geliyor. http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=20.02.2008&Newsid=162989&Categoryid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kafasında ki sabah gazetesi bitirmiş olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 rte bunlarla uraşsın daha sallayan olmamıs =p,bilmiyorum bazı şeylere gülüp geçmek cokmu zoreğlence bölümünede koymustum,bide typo : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Özgürlükler diye biryerlerini yırtıyordun tayyipciğim,al sana mizah özgürlüğü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mizah belden aşağısından ibaret değildir. Ama bizim dergilerimizin çoğunda kolay mizah için devamlı belden aşağı ögeler kullanılıyor. BU son dergi kapağından bana göre ceza alacaklar. Çünkü mizah değil başlı başına bir şahsı yapmadığı şekilde eliyle küfür edermiş gibi göstermiştir. Bizim dergilerimiz bunu kendi başbakanına yapabiliyorsa , kusura bakmayın yabancı gazatelerde değer verdiğimiz değerimiz olan herkese yapabilirler. Madem bu mizah değer verdiğiniz her insanın suratını o kapakta düşünün NASIL MİZAH BAKALIM ? ( TÜM İNSANLARI ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Öncelikle horizon "çünki" değil "çünkü"'dür kelimenin doğru yazımı,lütfen sen de türkçemizin değerlerine özen göster,sonra senin dediğin değerler meselesine gelince madem çok demokrat ve özgürlükçü bir şahsiyet ya başbakanımız,neden o zaman eleştirilme olgunluğu gösteremiyor onu merak ettim?İngilterenin ırak savaşına girdği zamanlar george michael'ın bir klibinde tony blair bush'un köpeği olarak resmedilmişti.Sanmıyorum Tony blair George michael'a dava açmıştır.Madem ülkeyi yönetme arzusunda olan insanlar bu işe giriyor,o zaman da eleştirilmeyi ne konuda olursa olsun hazmedebilmeliler,ne yazık ki tayyip bey'de bu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 A-R-E-S said: Öncelikle horizon "çünki" değil "çünkü"'dür kelimenin doğru yazımı,lütfen sen de türkçemizin değerlerine özen göster,sonra senin dediğin değerler meselesine gelince madem çok demokrat ve özgürlükçü bir şahsiyet ya başbakanımız,neden o zaman eleştirilme olgunluğu gösteremiyor onu merak ettim?İngilterenin ırak savaşına girdği zamanlar george michael'ın bir klibinde tony blair bush'un köpeği olarak resmedilmişti.Sanmıyorum Tony blair George michael'a dava açmıştır.Madem ülkeyi yönetme arzusunda olan insanlar bu işe giriyor,o zaman da eleştirilmeyi ne konuda olursa olsun hazmedebilmeliler,ne yazık ki tayyip bey'de bu yok. DÜzelttim sağol uyarı için :). Söylediğin gibi bazılarına mizah işte gülüp geçilebilir buda kişiden kişiye değişir. Kimseyi kimseyle kıyaslamamak lazım o hoşgördü bu niye hoşgörmedi diye. Ama burada bahsettiğim şu , bu kapaktaki bahsettiğin çizimlerden farklı. Küfür unsuru içeriyor. Dediğim gibi bunu başbakana değilde farklı kişilere yapıldığını düşün birde ? mizah deyip geçicekmiyiz yani sevmediğimiz birine yapılıyor diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kapak agresif ama hakare göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Horizon said: bu kapaktaki bahsettiğin çizimlerden farklı. Küfür unsuru içeriyor. Dediğim gibi bunu başbakana değilde farklı kişilere yapıldığını düşün birde ? mizah deyip geçicekmiyiz yani sevmediğimiz birine yapılıyor diye ? Milettimizin efendisine "Babanı da al git!" dediklerinde neden sustuğunuzu da söylerseniz sevinirim. Başımıza ne gelirse susup da bu tür olayları da istisna kabul etmeliyiz herhalde o mantığa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 O senin mizah anlayışın. Benimkide inceden inceye bel altına vuran mizahtır. Beni en çok o eğlendirir. Photoshop da olsa çok güzel bir resimdir. Yapanın ellerine sağlık. +rep veririm forumlarda :) . Ben eğlendim, güldüm. Ama RTE yine yapmış yapacağını. Çemçük ağızlı RTE, ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kapak yukarıda birinin dediği gibi agresif, bence de Leman vs. türü dergiler direkt cinsellikle mizah yapıyolar büyük ölçüde. Ayrıca bu öncekilere de benzemiyo, diğerlerinde görüntünün gerçek olmadığı zaten anlaşılıyor. Fakat bunda (alanlar gerçek olmadığını bilse de) görüntünün gerçek olduğuna inandırma ihtimali var. Aşağıya ufak bi not düşülse dert olmazdı belki Leman için bu kadar... Sırf bu yüzden farklı bi dava sonucu görebiliriz bunda. Tabii "ananı da al git" diyebilen bir başbakan bu hareketi kendine nasıl yakıştıramıyor, nasıl utanıyor bu hareketten anlayamadım. Prensip meselesi herhalde, kendi ağzından, elinden gerçekten çıkmayınca haz almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar