THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bugun ışık tatildi...malum şilede yollar buz. yarin icin halen haber bekliyorum ancak olmiyacak gibi.dün 9 10 gibi acikladilar hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bilgi tatil diilmiş aradk sorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 marmara da daha açıklanmadı ama ben heran bekliyorum tatil haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 GYTE tatil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kadir Has'ı duyan veya bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 itüye çığ düşse tatil etmiycek bizim rektör lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok sabancı için geçerli o..bildiğin ciddi bi kaza olmadan tatil etmicek adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://yeditepe.edu.tr/yeditepe/yeditepeuniversitesi/default.aspx yeditepe tatil deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 off ışık yarında tatil olsun yaw warmı bi haber ben hala bişi bilmiorm war da demiolar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ışık ta biz dağları taşları tepeleri aşarak gidiyoruz malumunuz rusya'ya pek bir yakın o yüzdende hakkımızla bekliyoruz yoksa sabah yakacığın tepelerinde ya donmuş yada kaza yapmış halde bulunuruz herhalde adfgdsgfsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 khalad said: ışık ta biz dağları taşları tepeleri aşarak gidiyoruz malumunuz rusya'ya pek bir yakın o yüzdende hakkımızla bekliyoruz yoksa sabah yakacığın tepelerinde ya donmuş yada kaza yapmış halde bulunuruz herhalde adfgdsgfsdh asdasfasfdgasdasd dooru diosun walla ztn akşam cok fena don olucakmış ee rusyaya sınırı olan bi okul sonucta ışık bizde asfalt kırılır soğuktan tatil edin hüleen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bilgi üni de durum nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Işık tatil deil geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nerden orendin yaw mokoko? aciklandimi taitl olmiycak diye? don olacak diyolar nasi gidicemki ben simdi hayret bisey sabah 9da dersim var kesin geberdim o zman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 benimde öyle saçma sapan iş ya kim yakacığın tepesinden geçicek adam zaten okula yetişmek için uçuyo bi fren yapsa kaç parçaya ayrılırız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 o zaman HADİ DOTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 okulu aradım biri çıktı sordum yarın tatilmi deil mi die dedi yarın okul war kesin mi die de sordum bize werilen bilgi bole dedi eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 salı koç tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yahu şile yolu kadar sakat bi yol varmi acaba? ki orasi buradan on kat daha soguk nasil tatil olmaz ben onu anlamiom...normal sartlar altinda her hafta biri ucuyor bu sekilde herhalde yer olmayan sinif sorunu rotadan kalkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ışık universitesinde daha açıklama yapılmadı ama ben umutluyum. 19 şubatı da tatil yapabilirler. bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 e dota madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bilgi tatil olmasın zaten, 2 aydır tatil yapıyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ya isterseniz sizde arayın bana bole dediler inş yanılıormdur tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Uludağ ne oldu ya biri söylesin ona göre dotalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tatil değilmiş bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar